Ce chestie mai frate, de ce sa ii dai ceva pentru un CD???
Cred ca esti pe un drum gresit.. nu stiu cum sa iti zic dar eu am avut trei fete care o perioada veneau la mine la lucru aproape zilnic cu cate o antentie, bere, sucuri, cipsuri, dulciuri, fosta mea burtica era copilasul meu cu una din ele

DAR, unde vreau eu sa ajung este ca nu am avut nimic cu nici una din ele in afara de amicitie/prietenie. A aparut intretimp alta si am fost cu ea doi ani.

"ce le face placere la fete?", pai depinde ce vrei de la ea. Daca vrei un cd, probabil ca o ciocolata, in cazul tau

Inainte sa le faci pe plac foloseste-ti si ratiunea putin. Am avut un amic care incerca sa cucereasca o fata.
Scenariu: ei doi, plimbare aiurea pe strada.
Ea (uitandu-se la raftul dintr-un magazin): Vai ce dragut e XXX!
El: Zambeste (ii va cumpara XXX)
Scenariul se repeta, el face la fel.
El: Trist, fata a profitat de el.
Rezultat: el singur, eu cu fata si acum (prieteni buni doar

)
Gresala: Daca o fata zice ca ii place ceva nu inseamna ca trebuie sa fugi sa cumperi/faci acel ceva! Gaseste ocazii cand sa o surprinzi. El se plangea ca fata a profitat de el. Va intreb eu: cum a profitat fata de el? Daca eu iti zic ca imi place votka la plic si tu te duci sa cumperi profit de tine? Hai sa fim seriosi. Adevarul este ca a incercat, a dat-o in bara, si apoi a mai dat-o inca o data in bara si cu mine incercand sa dea vina pe prietena mea. Fata pe care o ridica in slavi pentru ca l-a refuzat a ajuns sa fie exact invers in gura lui (ca daca e pana acolo si acum moare de ciuda cand ne vede impreuna).
Deci, ce le face placere la fete? Am sa iti zic eu clar si prea putin probabil sa imi anuleze vorbele reprezentantele sexului frumos de pe site. In primul rand le place sa fi tu, sa ai persoalitate, nu sa te mulezi dupa situatii! Pe langa acest aspect fetelor le plac nimicurile! Chestiile marunte pe care le faci din suflet si care in 99% din cazuri nici macar nu costa mult!
Concret: du-i o acadea

, o floricica, o creanga inflorita primavara, o punga cu fructe cand stii ca e bolnavioara sa se vitaminizeze

daca e smechera ia-i si un baton energizant! Etc si etc. Cred ca ai prins ideea. Toate cele insirate mai sus costa sub 100 de mii si nu necesita nici un efort deosebit din partea ta. Daca nu vei reusii sa o cuceresti cu toate gesturile astea fi sigur ca va aprecia cu adevarat si ca foarte probabil vei avea un prieten de nadejde in persoana ei.
Gata ca sunt obosit, lasati-ma in pace! Ma duc sa dorm!