10 Octombrie, 2025, 05:42:31 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Va rog vreau sa stiu tot ce le face placere la fete..  (Citit de 13149 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Mai, 2006, 09:00:09 p.m.
Răspuns #15

charlie

unde am gresit ?

ca sunt prea obosit sa gandesc mult  ;D

hai... spune'mi si mie unde
You believe but what you see
You receive but what you give

23 Mai, 2006, 09:30:20 p.m.
Răspuns #16

cv

Vizitator
 :-[ scuze, charlie. Tu gresesti doar cand uiti sa zambesti :)

Replica mea era la mesajul:
Citat
am sters si am scris din nou mesajele de cel putin 5-6 ori k sa pot zice ceva dar tot nu am gasit nimica !  indulcire artificiala- cred ca tu ca sa faci un cd sau sa impumuti ceva  ai faceo cu mare placere la pers de langa tine sau pretenilor tai fara ca sa le ceri ceva in schiimb  ! dak gresesc zimi

23 Mai, 2006, 09:35:32 p.m.
Răspuns #17

Luke

si te rog sa imi zici unde anume am gresit  :-[ poate nu am sa mai fac greseala asta inca o data !  :(
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

24 Mai, 2006, 09:49:29 p.m.
Răspuns #18

Luke

mai vreau       mai vreau          mai vreau       mai vreau              mai vreau       mai vreau           mai vreau       mai vreau ,,, OPINII

VA ROG MULT ! 8->
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

25 Mai, 2006, 01:29:18 a.m.
Răspuns #19

Iosif

Ce chestie mai frate, de ce sa ii dai ceva pentru un CD???
Cred ca esti pe un drum gresit.. nu stiu cum sa iti zic dar eu am avut trei fete care o perioada veneau la mine la lucru aproape zilnic cu cate o antentie, bere, sucuri, cipsuri, dulciuri, fosta mea burtica era copilasul meu cu una din ele :D DAR, unde vreau eu sa ajung este ca nu am avut nimic cu nici una din ele in afara de amicitie/prietenie. A aparut intretimp alta si am fost cu ea doi ani. ;)

"ce le face placere la fete?", pai depinde ce vrei de la ea. Daca vrei un cd, probabil ca o ciocolata, in cazul tau :D
Inainte sa le faci pe plac foloseste-ti si ratiunea putin. Am avut un amic care incerca sa cucereasca o fata.
Scenariu: ei doi, plimbare aiurea pe strada.
Ea (uitandu-se la raftul dintr-un magazin): Vai ce dragut e XXX!
El: Zambeste (ii va cumpara XXX)
Scenariul se repeta, el face la fel.
El: Trist, fata a profitat de el.
Rezultat: el singur, eu cu fata si acum (prieteni buni doar :D)

Gresala: Daca o fata zice ca ii place ceva nu inseamna ca trebuie sa fugi sa cumperi/faci acel ceva! Gaseste ocazii cand sa o surprinzi. El se plangea ca fata a profitat de el. Va intreb eu: cum a profitat fata de el? Daca eu iti zic ca imi place votka la plic si tu te duci sa cumperi profit de tine? Hai sa fim seriosi. Adevarul este ca a incercat, a dat-o in bara, si apoi a mai dat-o inca o data in bara si cu mine incercand sa dea vina pe prietena mea. Fata pe care o ridica in slavi pentru ca l-a refuzat a ajuns sa fie exact invers in gura lui (ca daca e pana acolo si acum moare de ciuda cand ne vede impreuna).

Deci, ce le face placere la fete? Am sa iti zic eu clar si prea putin probabil sa imi anuleze vorbele reprezentantele sexului frumos de pe site. In primul rand le place sa fi tu, sa ai persoalitate, nu sa te mulezi dupa situatii! Pe langa acest aspect fetelor le plac nimicurile! Chestiile marunte pe care le faci din suflet si care in 99% din cazuri nici macar nu costa mult!
Concret: du-i o acadea :D, o floricica, o creanga inflorita primavara, o punga cu fructe cand stii ca e bolnavioara sa se vitaminizeze :) daca e smechera ia-i si un baton energizant! Etc si etc. Cred ca ai prins ideea. Toate cele insirate mai sus costa sub 100 de mii si nu necesita nici un efort deosebit din partea ta. Daca nu vei reusii sa o cuceresti cu toate gesturile astea fi sigur ca va aprecia cu adevarat si ca foarte probabil vei avea un prieten de nadejde in persoana ei.

Gata ca sunt obosit, lasati-ma in pace! Ma duc sa dorm! :D
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

25 Mai, 2006, 02:12:14 p.m.
Răspuns #20

serenity82

Joey trebuie sa recunosc ca esti foarte aproape de adevar insa uiti ceva, exista momente in care trebuie sa dai si bani pe un cadou. ex daca ii duci de ziua ei o floare va fi fericita si te va aprecia dar daca ii iei un buchet imens te va adora sau daca ii cumperi un inel de argint e ok ii place dar daca ii iei unul de aur alb va fi impresionata. totusi asa ceva incepi sa faci doar cand vezi ca fata merita, nu cum a facut amicul tau. si eu ma uit mereu in vitrine dar daca partenerul mi-ar lua tot ce vreau ar da faliment in plus mai e si cealalta parte ca uneori poate fata isi doreste sa-si ia singura un lucru pentru ca asa isi dovedeste ca are independenta materiala (cel putin asa e la mine nu tot ce apreciez vreau sa imi fie cumparat, uneori vreau sa-mi iau singura)  :) totusi depinde de la fata la fata. ce e bine ramane sa decida tot el
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

25 Mai, 2006, 02:25:11 p.m.
Răspuns #21

Iosif

Nu sunt aproape de adevar, sunt exact pe acelasi punt cu el :D
Eu vorbeam de "ce le face placere la fete" la inceputul relatiei, evident ca daca este iubita mea nu am sa ma duc la ea cu un fir de trandafir rupt din gradina vecinului, ci cu un buchet de flori care nu va fi mai imens decat numarul anilor ei plus unul :)
Si da, intradevar, sunt si fete care isi doresc sa isi cumpere singure anumite chestii, dar de asta trebuie sa iti dai seama din timp si eventual sa o ajuti sa reuseasca in strangerea fondurilor necesare.

Nota: La inceput nici nu este indicat sa te inplici mai mult financiar pentru ca vrei sa o cuceresti tu, nu banii tai ;)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

25 Mai, 2006, 02:38:30 p.m.
Răspuns #22

serenity82

"Nota: La inceput nici nu este indicat sa te inplici mai mult financiar pentru ca vrei sa o cuceresti tu, nu banii tai "

si nu numai asta dar risti sa te foloseasca sa vada ca merge si sa inceapa sa-ti ceara tot felul de lucruri sub diverse forme  ;)

PS ca iar uitam totusi nu mi s-a parut frumos din partea ta sa ii sufli de sub nas prietenului tau fata care ii place.eu l-as fi sfatuit indiferent de ce simteam pt ea. ;)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

25 Mai, 2006, 02:55:15 p.m.
Răspuns #23

black rose

ai dreptate joey...sunt de acord cu tine....binenteles ca imi place sa fiu surprinsa...cu chestii de astea banale...conteaza foarte mult intentia si....binenteles fara a da prea multi bani....este dragut sa primesti cate ceva nu conteazz cat de mic...cel putin asa iti dai seama ca te apreciaza...insa stii tu ce-io prea mult strica...mai rarut ca-i mai dragut ca apoi si-o ia in cap...si ..profita...si nu nu e bine....
spre exemplui ceva dragut este ca de fiecare data cand te intalnisti cu persoana iubita sa ai scris un biletel cu un mesaj de dragoste(dar sa nu contina 7 pag..cateva randuri) si il bagi in buzunar fara ca ea/el sa observa..cand va ajunge acasa va ramane...placut impresionat/a.
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

28 Mai, 2006, 01:06:38 p.m.
Răspuns #24

andrada

...as vrea sa pot sa-ti dau un sfat...dar eu fac parte din alta categorie....eu nu am acceptat nici un cadou de la nimeni...eu gandesc putin altfel decat majoritatea fetelor...imi plac mult florile...dar nu cele taiate..de ele imi pare rau ...imi place sa le admir in parcuri..in gradini...acolo cred ca e locul lor si nu intr-o vaza unde nu rezista mai mult de cateva zile...si mor..despre cadouri ..in general pot spune multe...90% din cadourile care se fac ..se dau cu ocazia anumitor evenimente ...de 1 martie.. de 8 martie ..de sf . valenin .. de zile onomastice..s.a ....de parca noi fetele doar in aceste zile am exista ... nu vi se pare ciudat ..cate din voi a-ti primit cadouri ...fara a fi o ocazie anume?.. putine cred ..de aici si procentul de 10 %...asta a fost si motivul pentru care am incetat sa mai primesc ceva . ..de la cineva ... ma simt mult mai bine de cand am luat aceasta decizie ....imi da un sentiment de siguranta .. nu imi creeaza obligatii.
 ...ce-mi face mie placere ...ma face mult mai fericita atingerea sufletului meu de catre sufletul iubitului meu .. e mult mai pretios .. ce simti...sa simti ca esti iubita e mult mai pretios decat toate diamantele din lume..asa ca singurul sfat pe care as putea sa ti-l dau e urmatorul ;...IUBESTE-O...fa-o sa simta ca o iubesti ...
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

28 Mai, 2006, 03:03:37 p.m.
Răspuns #25

Iosif

PS ca iar uitam totusi nu mi s-a parut frumos din partea ta sa ii sufli de sub nas prietenului tau fata care ii place.eu l-as fi sfatuit indiferent de ce simteam pt ea. ;)

Nu i-am suflat nimic. Daca ai sa citesti cu atentie ce am scris ai sa vezi ca fata aceea era si imi este doar prietena. Atat. A fost alegerea ei sa stea cu mine in locul lui ala. La inceput nici nu o prea bagam in seama, ea a fost cea care a inceput sa vorbeasca cu mine si ne-am placut si am ramas prieteni.
Cat despre sfatuit.. el era cel care trebuia sa o cucereasca, nu eu :) Oricum, ma copia foarte mult si imi fura si ideiile, i-am spus la un moment dat ca peste cateva zile am sa invit fata undeva, el care se lauda ca imi este ca un frate s-a dus imediat la ea si a invitat-o el (la acel eveniment). Fata nici nu stia de toate chestiile astea.. i-am zis peste cativa ani.
De asta ziceam, inainte de a incerca sa impresionezi fi tu insuti! Copilul acela nu avea personalitate. Ii placea de o fata care asculta rock, gata era si el mare rocker. Fata fuma, gata si el se apuca de fumat. Asa se face ca multe fete la inceput il placeau, dar cand ajungeau sa il cunoasca o luau la fuga.

Citat
90% din cadourile care se fac ..se dau cu ocazia anumitor evenimente ...de 1 martie.. de 8 martie ..de sf . valenin .. de zile onomastice..s.a ....de parca noi fetele doar in aceste zile am exista
Pai.. baietii exista doar de ziua lor, poate nici atunci.
« Ultima Modificare: 28 Mai, 2006, 03:09:58 p.m. de Joey »