10 Octombrie, 2025, 05:20:28 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Oare mai exista vreo sansa?  (Citit de 32430 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Octombrie, 2006, 10:14:22 p.m.
Răspuns #30

cryrose

nu...nu cred ca ne este dat sa suferim.....yo cred ca ne'o facem cu mana noastra....fara sa ne da seama.Ptr ce mi'a trebuit mie sa ma combin cu baiatul asta?Si presimteam ca o sa sufar.....dar am gandit cu inima....nu cu capul! >:(

04 Octombrie, 2006, 10:15:39 p.m.
Răspuns #31

Escu

Global Moderator
nici tu nu sti ce vrei, nici tu nu sti ce simti...cand o sa aflii...sper sa nu fie prea tarziu...
Let's put a smile on that face!

04 Octombrie, 2006, 10:17:58 p.m.
Răspuns #32

cryrose

Escu...stiu ce vreau!Vreau sa fiu si yo fericita macar o data in viata asta.Si stiu ce simt......il iubesc....desi nu ar trebuii...ptr ca e o iubire imposibila....yo aici....iar el acolo!Nici sa visez nu mai pot :'(!Imi pare rau ca nu ma poti intelege.....

04 Octombrie, 2006, 10:22:18 p.m.
Răspuns #33

burn_2_hell

eu te inteleg..si baiatul p care il iubesc eu este la cateva sute de km d mine..dar asta nu ma impiedica sa nu il iubesc mai mult si mai mult p zi c trece...
« Ultima Modificare: 06 Octombrie, 2006, 10:11:17 a.m. de burn_2_hell »
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

04 Octombrie, 2006, 10:25:43 p.m.
Răspuns #34

cryrose

da Burn_2_hell....si yo il iubesc si mai mult pe zi ce trece :'(....dar spune'mi...ce rezolv cu asta?Cand o sa'l mai pot strange in brate,sa'l sarut,sa'i spun cat de mult il iubesc?

04 Octombrie, 2006, 10:26:19 p.m.
Răspuns #35

Escu

Global Moderator
cu totii vrem sa fim fericiti..dar pana la fericire...sunt o gramada de pasi ...important sa facem pasii astia..cat de mici ar fi ei...sau cat de mari...ideea e sa nu stam pe loc.Copilu ala are tot dreptul din lume sa stie adevarul, crezi o sa poti sa il minti toata viatza?Nu o sa te doara cand o sa intrebe cine e mama mea cu adevarat?Nu o sa te doara ca nu ai fost langa ea atata timp?La primii pasi..la primele cuvinte...Nu iti dai seama acum de toate astea.E sange din sangele tau, e o parte din tine, nu ai simtit absolut nimic alea 9 luni?Esti egoista, copilul ala nu are nici o vina, de ce sa fie vinovat?Ca v-ati tras-o fara prezervativ ?Exista pastila de a doua zi...Fiecare doarme asa cum isi asterne...Poate te superi..nu ai decat, dar trezeste-te la realitate.

04 Octombrie, 2006, 10:30:59 p.m.
Răspuns #36

cryrose

Ai dreptate Escu....dar afla ca yo am preferat sa mor decat sa am copilul asta dar ai mei nu m'au lasat.Am vrut sa fac avortul desi puteam sa mor.Tu nu poti intelege ca nu am simtit nimik in acele 9luni...si copilul de ce sa sufere?O sa fie cel mai fericit copil....ptr ca ai mei il adora.Nu o sa fie singurul copil adoptat..sunt atatia in lume.Iar yo am numai 20ani....

04 Octombrie, 2006, 10:35:35 p.m.
Răspuns #37

Escu

Global Moderator
nu are sens sa continui discutia...vorbim peste 20 de ani.

04 Octombrie, 2006, 10:49:30 p.m.
Răspuns #38

suflet

in primul rand copilul ramane parte din familie ... asta e foarte bine ... si sunt total de acord o sa il simti sange din sangele tau la fel ca pentru o surioara pe care o iubesti fff mult
poate ca o sa ajungi sa simti dragoste de mama dar acum nici tu nu stii ce ai in cap pentru ca ma gandesc ca esti fff desorientata
despre alex ... sa nu iti piarda speranta nici tie si nici lui .... mergeti mai departe si sperati ... e greu sa iti gasesti un barbat care sa aiba grija de tine intr-o situatie atat de dificila ca si aceasta ... dar daca e sa fie iubire o sa fie cea mai superba ... ai nevoie de rabdare, incredere ... si multe incurajari
eu o sa te sustin in continuare ... si daca tu crezi ca alex e barbatul care poate avea grija de tine o viata intreaga nu trebuie sa il lasi din mana (esti sigura de sentimentele tale?) ... si sa stii ca nu este imposibil sa gasesti un barbat cu suflet ... multe fete zic ca nu exista asa ceva ... dar crede-ma ca sunt o gramada dar acele fete care afirma acest lucru au avut doar ghinion in dragoste ... si alex poate fi unul dintre barbatii cu suflet ...
te pup si sa ai grija de tine si de surioara ta  :-*

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

04 Octombrie, 2006, 11:37:23 p.m.
Răspuns #39

andY20

si nu uita ca te poti insela de multe ori... :'( :'( :'( :'( :'(
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

05 Octombrie, 2006, 12:14:04 a.m.
Răspuns #40

cryrose

Blegone,iti multumesc ca ma sustii.Si....DA,sunt sigura de sentimentele mele....si Alex s'a dvedit a fi un baiat cu o inima mare.El m'a inteles de la bun inceput...si..desi stia ca am o fetita...tot a continuat relatia cu mine...si cand i'am spus ca e posibil sa ma intorc cu fetita(lucru care sper ca nu o sa se intample)....mi'a raspuns calm....ca nu'i nimik.Ca o sa avem grija amandoi de ea....si ca o sa fie ca un tata pentru ea.Dar iti dai seama ca nu pot sa fac asa ceva.Cel mai bun lucru ptr fetita e sa ramana impreuna cu familia mea.
   Nu pot spune de pe acum ca Alex poate sa aiba grija de mine o viata intreaga,suntem inca mici...trebuie sa muncim foarte mult ca sa ne cladim un viitor impreuna....si de ce nu....o familie!

05 Octombrie, 2006, 10:53:29 a.m.
Răspuns #41

ONLY DESIRE

andy...eu am  spus ca fetita nu are nici o vina,dar nici cryrose nu are vreouna...in afara de faptul ca s-a indragostit de cine nu trebuie si din pacate a ramas insarcinata.cum am mai spus:sentimentele nu se pot controla.....si ganditi-va la un lucru:totul se poate schimba in timp.poate ca intr-o zi isi va iubi fetita ca pe o fiiica si nici nu va concepe sa traiasca fara ea.acum prioritatea ta e alex.....iar fetita e pe locul 2.eu cred....e doar o parere...ca daca il vei uita pe alex,iti vei schimba prioritatile si vei putea sa iti iubesti fetita ca pe o fiica.dar daca acest lucru nu se intampla,asta e.....esti de apreciat oricum caci alte mame isi abandoneaza copiii in orfelinate fara sa le mai intereseze soarta lor!si inca ceva:eu stiu sigur ca tu ii vei spune fetitei intr-o zi ca esti mama ei! aceasta e doar o stare de moment pentru ca ranile inca nu s-au vindecat.si eu cred ac niciodata nu va fi prea tarziu sa-i spui adevarul....pentru numele Lui Dumnezeu:nu suntem in telenovele...pt ca fetita sa nu o ierte niciodata ca i-a ascuns adevarul.daca ii ofera iubire,nici nu o sa conteze prea mult daca e mama sau sora....important e sa o iubeasca,iar fetita sa stie si sa simta asta.
in legatura cu iubirea imposibila...stiu cum e.cred ca e imposibil sa ne indragostim mereu de cine trebuie...suntem atatia oameni pepamant.fiecare se indragosteste la un moment data de cineva care nu-i impartaseste sentimentele.e un lucru f frecvent.cred ac e un noroc ,de fapt,ca sentimentele sa-ti fie impartasite.trebuie sa iubim de mai multe ori....ca sa invatam sa iubim cu adevarat persoana care la randul ei ne va iubi cu adevarat.iar adca alex nu e acea persoana,nu te panica...vor mai intra si iesi barbati in si din viata ta!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

05 Octombrie, 2006, 03:25:21 p.m.
Răspuns #42

suflet

cryrose ... inteleg ca sunteti mici ... dar orice poveste are un inceput ... si povestile cu happy-end nu au un sfarsit biine definit (si au trait fericiti pana la adanci batraneti) ... asta iti doresc si tie mai ales la partea cu fericitii ...
sunt de acord si cu ONLY U ... adica odata si-odata fetita ta tot va trebui sa afle cine e adevarata mama si sunt sigur ca va intelege ... dar nu se stie niciodata cand te apuca melancolia si o sa ajunti sa simti tu de la sine dragoste de mama pentru ea ... si atunci cand vei simti asta sper sa ai tot necesarul ca sa ii faci viata fericita ... pana atunci iti doresc o viata linistita si fara necazuri ... astept sa ne mai scrii

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

05 Octombrie, 2006, 09:46:52 p.m.
Răspuns #43

andY20

eu de as fi in locul fetitei nu as intelege si nu te as ierta,ai atat de putin timp langa ea si nu i oferi nici acum putina dragoste....
  si mai ales sa aflu ca atunci cand m ai nascut nu m ai tinut la piept,nu m ai alaptat si m ai parasit pt un barbat..
 ganditiva ca daca familia nu era asa de sprijinitoare cum e ,ce sa alegea de fetita.....ORFELINATUL...asta se alegea de ea...
nu vreau sa fiu rea,sau rece sau cum vreti voi dar intr o zi vei zice......aia de pe lovtime.....cum o chema??....a da....andY a avut dreptate....
 si vei suferi enorm...pt ca mereu iti va lipsi ceva....chiar daca acum nu o doresti...
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

05 Octombrie, 2006, 09:55:53 p.m.
Răspuns #44

pokemon

Andy sunt total de acord cu tine....nu as renunta la copilul meu(chiar daca ramane in familie  ::) ) si mai ales...sa renunti la el pt a fi cu un barbat...mi se pare incredibil...  :-\
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.