andy...eu am spus ca fetita nu are nici o vina,dar nici cryrose nu are vreouna...in afara de faptul ca s-a indragostit de cine nu trebuie si din pacate a ramas insarcinata.cum am mai spus:sentimentele nu se pot controla.....si ganditi-va la un lucru:totul se poate schimba in timp.poate ca intr-o zi isi va iubi fetita ca pe o fiiica si nici nu va concepe sa traiasca fara ea.acum prioritatea ta e alex.....iar fetita e pe locul 2.eu cred....e doar o parere...ca daca il vei uita pe alex,iti vei schimba prioritatile si vei putea sa iti iubesti fetita ca pe o fiica.dar daca acest lucru nu se intampla,asta e.....esti de apreciat oricum caci alte mame isi abandoneaza copiii in orfelinate fara sa le mai intereseze soarta lor!si inca ceva:eu stiu sigur ca tu ii vei spune fetitei intr-o zi ca esti mama ei! aceasta e doar o stare de moment pentru ca ranile inca nu s-au vindecat.si eu cred ac niciodata nu va fi prea tarziu sa-i spui adevarul....pentru numele Lui Dumnezeu:nu suntem in telenovele...pt ca fetita sa nu o ierte niciodata ca i-a ascuns adevarul.daca ii ofera iubire,nici nu o sa conteze prea mult daca e mama sau sora....important e sa o iubeasca,iar fetita sa stie si sa simta asta.
in legatura cu iubirea imposibila...stiu cum e.cred ca e imposibil sa ne indragostim mereu de cine trebuie...suntem atatia oameni pepamant.fiecare se indragosteste la un moment data de cineva care nu-i impartaseste sentimentele.e un lucru f frecvent.cred ac e un noroc ,de fapt,ca sentimentele sa-ti fie impartasite.trebuie sa iubim de mai multe ori....ca sa invatam sa iubim cu adevarat persoana care la randul ei ne va iubi cu adevarat.iar adca alex nu e acea persoana,nu te panica...vor mai intra si iesi barbati in si din viata ta!