10 Octombrie, 2025, 05:42:39 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Vreti sa ne jucam?  (Citit de 37617 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Noiembrie, 2006, 12:49:10 a.m.
Răspuns #15

|ngerMorT

Ziua 1: A trecut doar o ora, dar parca a fost o vesnicie, de cand fratii mei au fost alesi sa plece in excursia vietii lor. Cea pe care orice boaba de strugure care se respecta o asteapta si pentru care se pregateste un an de zile. Si totusi...eu sunt inca aici...nu am fost aleasa. Nu am fost destul de buna. Sa fi fost coaja? Nu, nu se poate...am coaja mai fina decat oricare alta boaba! Sa fi fost faptul ca sunt mai mica? Da, probabil asta... ele erau mai mari, mai voluptoase... Offf...

Ziua 2: Am sperat ca or sa se intoarca si dupa mine, dar acum nici nu mai sper... e clar ca-mi voi petrece sfarsitul zilelor aici. Simt deja cum se lasa frigul. Nu mai am mult...

Ziua 3: Singuratatea este mai dura decat frigul. Coaja mea a inceput sa se increteasca... nu mai vreau sa traiesc. Daca nu in vin alaturi de fratii mei, atunci cum? Ce rost mai are viata asa?

Ziua 4: Hei...uite bruma... se apropie... o vad sus...o vad... vine...! ADIO!

... Sfarsit.

Pokemon, esti o clanta si te-ai saturat sa-si puna toata lumea mainile murdare pe tine. Revolta-te!

Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

12 Noiembrie, 2006, 01:41:14 p.m.
Răspuns #16

pokemon

Sunt o clanta dintr un atelier auto...Patronul se pricepe la masini (ce-i al lui e al lui ;) ) dar..marea lui problema...e ca ma lasa murdara....si..sunt si cam neingrijita...
 La inceput eram staralucitoare...dar..uleiul auto...praful...si transpiratia de pe mainile "dragutilor" de lucratori...s au depus...astept...1 zi...2...3...trece o luna...nimeni nu si aduce aminte de mine...desi toti ma folosesc...nimeni nu ma vede...
 Incerc sa atrag atentia...scartai urat...dar...nu i deranjeaza...ma ambitionez mai tare...ii aud deja cum incep sa discute..."Ar trebui facut ceva cu clanta asta!"
"Haaa" ma gandesc...va enervati...nu va place....si incep deja sa fiu deranjanta...toti indruga cate ceva la adresa mea...dar nu fac nimic pt mine... >:( >:( >:( ba mai mult...ma si jignesc...
 Ma gandesc acum sa iau atitudine...am incercat sa atrag atentia....i a deranjat dar nu au facut nimic sa ma ajute...e cazul sa scot "cuiul" la ei...poate asa vor simti si ei cum e sa te trateze cineva urat ...
 In dimineata urmatoare...am trecut la planul asta de atac...si dupa ce i am intzepat pe cativa,care mi au adresat si ceva cuvinte ofensatoare,s a gasit in sfarsit o persoana careia sa i fie mila si de mine.
Era patronul...m a aranjat,m a curatat...eram asa fericita....dar..din pacate...mi a taiat aripile mai apoi,cand a spus ca am costat o gramada de bani si nu sunt buna de nimic.A zis ca e prima si ultima oara cand mai are grija de mine.Data viitoare ma va schimba  :'( de parca a fost vina mea ca ei s au purtat necuviincios...Viata amara de clanta  :D

dl Escu esti biberoonul uni copil care are cativa dintisori...sa vedem cum faci sa nu mai muste din tine  :D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

12 Noiembrie, 2006, 02:11:21 p.m.
Răspuns #17

|ngerMorT

Bravo, mi-a placut  :)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

12 Noiembrie, 2006, 02:28:53 p.m.
Răspuns #18

pokemon

:-[ multumesc multumesc  :-* :-* :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

12 Noiembrie, 2006, 08:47:19 p.m.
Răspuns #19

diana_nistor

Vizitator
Scuze pentru intrziere! :)

1. “Vot?! Ce vot?! Cum adica sa alegeti care din noi sa cada ultima?! Pai nu e clar? Chiar nu se vede a carui culoare e mai vie, mai aprinsa? Din prima zi a existentei mele soarele si-a trimis special o raza sa ma lumineze si sa ma incalzeasca! Trei tari au ramas fara caldura si lumina de la el! Vantule, ai adiat mereu in preajma mea cantandu-mi cele mai armonioase cantece! Si ploaia…ploaia care de atatea ori m-a dezmierdat cu picaturile ei satioase si mi-a spalat fiecare nervura ca sa creasca frumoasa si curata! Sunt rodul vostru! Al dragostei ce mi-o purtati! Sa alegeti intre mine si celelalte surate ale mele?! Ca si cand nu ati fi muncit destul la a ma creste perfecta asa cum sunt? Nu sunteti, oare, multumiti de rezultatele muncii voastre?! Nu am asemanare in lume caci nu ati fi avut timp sa va ingrijiti de inca una ca mine! Si ca urmare, iata, sunt cea mai frumoasa frunza, din stejarul cel mai falnic de pe acest intins meleag! Nu, nu puteti sa distrugeti intr-o clipita ceea ce asa de greu ati faurit! De aceea va spun, EU, doar Eu sunt demna sa stau si sa arat intregii lumi ce puteri deosebite aveti!”

2. "Iepuras, coconas… tra la la la la... ce trist e! Ii vine sa planga dar se abtine. Citeste printre lacrimi ceva pe monitorul ala… Sigur s-a certat cu Ada! De ce oare? Dar ce importanta are? Mai bine sa vad ce pot face! Impacare impacare fara nici o suparare…Cata vreme mama il coase si ii aranjeaza blanita, o sa vorbesc cu Ada si o voi convinge sa uite de cearta cu iepurasul. Cel mai bine ar fi sa pandesc momentul in care sa ii arunc o picatura de miere pe buzite. Asa sigur cuvintele ei nu vor mai fi nicidecum amare. Sa fiu atenta si in primul rand sa bazai mai incet. bzzzz…bzzzzz… Picatura de miere e pregatita… incarc si… poc! Am tras! Am nimerit coltul guritei si…vai! Jumatate din picatura de miere a curs si a ajuns pe manecuta fetitei! Of, Of! Ba nu! Nu “of’ caci mierea nu e doar dulce ci si lipicioasa! Acum, cand il va lua in brate pe iepuras se va lipi de el si vor fi nedespartiti! Bzzzz, ce bineeee!!!!"

Si iata, predau stafeta: Furia Ingerului esti un mar apetisant pe un platou cu fructe. Convinge copiii care roiesc in jurul tau sa nu te manance.

13 Noiembrie, 2006, 02:57:02 p.m.
Răspuns #20

messiahh

Si io vreau sa joc se poate?
merci

13 Noiembrie, 2006, 05:35:32 p.m.
Răspuns #21

furia ingerului

Vizitator
Ha-ha-ha! In seara asta conteaza pe mine Diana cu raspunsul :)

13 Noiembrie, 2006, 06:56:15 p.m.
Răspuns #22

diana_nistor

Vizitator
messiahh, in joc intra cine doreste si cine nu doreste! ;) Nu e nevoie de permisiunea cuiva! Intra, vino cu o provocare siii...gata! :)  

Ingerule furios, iti asteptam raspunsul cu mult interes!  :P

14 Noiembrie, 2006, 08:30:09 a.m.
Răspuns #23

messiahh

Ok Diana.
Uite o provocare pentru tine.Esti ratiunea unei inimi  ranite care vrea sa moara. Cum o convingi sa nu se lase invinsa si sa lupte iar ?

14 Noiembrie, 2006, 08:38:22 a.m.
Răspuns #24

ONLY DESIRE

am sa intru si eu in acest joc provocand-o pe surioara mea,desdemona,sa se identifice cu o PIATRA care trebuie sa ajute un muritor de rand(nu dam nume ;D) sa o mimeze. :)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

14 Noiembrie, 2006, 09:22:26 a.m.
Răspuns #25

furia ingerului

Vizitator
Cronica unui mar...:

"Hei copii! Aici, aici...! Aici!! Da, da...nuuu...nu cana! Eu, marul! Ma vedeti puradeilor?! Asaaa ma'! MARUL! Da! Marul va vorbeste! ufff...ce capete tampe! In sfarsit...!
Deci...nu va mai zgaiti asa la mine ca eu va vorbesc. Sunt un mar vorbitor. Bine?! Asa...deci:
Ia luati-va voi cate un scaunel si asezati-va in jurul mesei sa va zic eu o vorba. Asa...puneti-va manutele in poala si sub nici un chip nu le mai intindeti spre tava asta de sub mine...clar?! SI limbile alea baloase...bagati-le mai repede in gura!!! Sa nu dea naiba sa le mai vad atarnand hulpave pe afara ca vi le tai! Asa, copii cuminti...
Of, are sa fie greu..ma uit la voi cum va uitati la mine lingandu-va buzele si cum nu intelegeti ce naiba va indrug eu aici..
Ma' copii, uite care e treaba..eu nu sunt un mar bun, credeti-ma pe cuvant. Ma mananca la mate doi viermi de innebunesc! Au intrat in mine intr-o seara dintr-o para pe care au mancat-o pe dinauntru de a ramas decat coaja si apoi au venit spre mine si de atunci rod din mine ca niste nenrorociti! Ma' voi stiti cat drum am batut eu ca sa ajung pana aici?! Am avut si eu o mama ca voi da' s-a stricat ca a stat prea mult intr-o camara si omul ala care o culesese din livada si o pusese in camara a luata-o si a aruncat-o la porci. Porcii aia au chelfanit-o da' in foamea care era pe ei n-au apucat s-o manance toata si au trecut mai departe sa rame in laturi. Stapanul a venit pe seara sa spele jgheabul si a aruncat restul de laturi in gradina. Ce ramasese din mama era o bucata de cotor cu 2 seminte. A doua zi dupa ce a ajuns in gradina un corb s-a asezat pe maldarul de resturi si a-nceput sa ciuguleasca. Din cele 2 seminte a mancat una si cand sa o apuce in cioc si pe a doua, Labus, cainele stapanului vine in goana spre el sa-l muste ca alearga dupa toate pasarile ca nu le suporta iar corbul si-a luat zborul. Zilele au trecut, samanta a prins radacini, a crescut au dat frunze din ea si s-a facut lastar. Stapanul a vazut-o intr-o zi in jumatatea miristei si a dat s-o smulga. Dintr-o data a strigat la poarta cineva si el s-a intors si s-a dus sa vada cine e. Si uite asa a mai trecut de inca o cumpana samanta din care am iesit eu.
Timpul a trecut, vlastarul s-a transformat in copac, a inflorit, i-au dat fructe si din prima sa recolta m-a cules cu mandrie pe mine stapanul care cu cativa ani in urma a vrut sa smulga tanarul mar...M-a cules, m-a pus in cos si m-a pus pe masa in buacatrie. Ce uimit am fost cand am vazut o cu totul alta lume fata de gradina pe care o stiam eu..Dar n-am stat mult ca stapanul gospodariei m-a luat din cos si m-a pus intr-o punga cica. Peste catva timp am auzit voci in jurul meu, un "multumesc tata", si m-a luat cineva care am inteles eu ca era fi-su. Si uite asa am ajuns in casa asta...cu viermii astia nenorociti in mine.
Vedeti voi copii prin cate am trecut eu..nu e frumos sa ma mancati voi ci ar fi trebuit sa ma manance stapanul in ograda caruia am crescut, nici macar fi-su nu trebuia. Eu puteam sa scap de viermii astia din mine dar vreau sa ma usuce ei decat sa ma manace cineva care nu merita...
Asa ca va rog lasati-ma in tihna sa ma usuc in liniste..

P.S.
(din buletinul de stiri de ora 19:00, 14-nov.-2006, ProTv):
"Un caz straniu a fost semnalat astazi in localitatea X: 3 copii cu varste cuprinse intre 7 si 9 ani au fost gasiti de parintii lor plangand in hohote si pazind un mar de care nu au lasat pe nimeni sa se atinga. Copiii si-au motivat gestul cum ca acel mar nu trebuie mancat de nimeni si ca nu se vor desparti de el decat cand se va usca iar atunci se vor duce sa-l arunce in  gradina lor de la bunici unde, din semintele sale, va rasari un alt mar cu fructe frumoase pe care le vor manca ei ca merita...ca ei sunt stapanii marului.")

14 Noiembrie, 2006, 11:52:04 a.m.
Răspuns #26

|ngerMorT

hahaha...foarte amuzant :))))

14 Noiembrie, 2006, 02:46:59 p.m.
Răspuns #27

messiahh

Interesanta povestirea ta

17 Noiembrie, 2006, 04:23:22 p.m.
Răspuns #28

pokemon

pentru ca vad ca escu nu  vrea sub nici o forma  >:(sa fie biberon...lansez aceeasi provocare pt messiahh

19 Noiembrie, 2006, 07:31:43 p.m.
Răspuns #29

desdemona

o sa raspund si eu la provocarea adresata-mi de suriara mea(vezi ce te asteapta cand te intalnesti cu mine ;D )

Hei muritorule de nerand ce esti!Azi te am in grija.Auzi cica trebuie sa iti arat cum sa ma mimezi!
Ai noroc de mine ca stiu sa vorbesc.Dar tu nu ai putea sa te asezi sa zaci veacuri si sa plictisesti lumea vorbind,caci, suratele mele sunt mai lenese din fire si nu au vrut sa analizeze omul si sa invete graiul omenesc.El doar zac si fac umbra(mica ce-i drept)pamantului.
ASa ca uite iti dau mai multe variante si tu va trebui sa alegi-sa nu spui ca nu sunt buna!
1.Ma!Ia si noteaza ca o sa uiti,ca eu vorbesc mult,si amestecat si nu o sa intelegi,si la sfarsit o sa ma intrebi-si cum ziceai ca trebuie?
Gata!Gata nu te supara,ca esti in stare sa ma arunci pe fundul unui lac si sa ma lasi sa fiu viitoare casa a unor alge(nu e prea placut).
Deci,o piatra are meseria de a fi calcata in picioare.De a nu fi bagata in seama decat in momentul in care este injurata de catre un plimbaret descult care calca stramb pe mine.Nu e prea frumos de mimat nu?
2.Atunci uite cum zic eu.ZAci la soare(la lumina unui bec) si intr-o clipa,pe nepregatite(ca asa suntem noi luate) te iei si te arunci intr-un geam si il spargi.Te mai poti arunca si spre soare(bec),ca noi de multe ori vrem sa ajungem soarele dar al naibii gravitatie-ne aduce inapoi.
gata!acum lasa-ma sa-mi continui pierderea timpului,ca doar am o eternitate in fata nu?

acum catre only u  ::) ;D :esti un fir de par din cap.Convige-ti stapanul sa nu te vopseasca blond,pe motiv ca in Tara Parului este rasismul,si perii blonzi sunt considerati prostuti!

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului