Hello

.Am si eu cateva ciudatenii. Ma obsedeaza faptul ca as putea fi nebuna si ma intreb intotdeauna cand ma pun seara in pat "oare sunt nebuna?" .Daca cineva imi spune "nebuno" o zi intreaga ma tot gandesc "oare chiar sunt?" si analizez iar si iar toate faptele mele ,comportamentul meu cu frica sa nu cumva sa descoper ca sunt chiar nebuna.
Mi-am cumparat o tastatura cu baterii si cand s-au terminat bateriile am ales sa-mi cumpar alta tastatura in loc sa le schimb pentru ca :se vor termina din nou.
Cand eram mica nu acceptam sa-mi spuna o alta poveste decat "Elefantelul orfan" .In fiecare seara aceeasi si daca schimbau un cuvand sau ordinea intamplarilor ma enervam si le atrageam atentia.Pana am crescut am ascultat aceasta poveste de sute si iar sute de ori.
Am impresia ca atunci cand pun ceva la incalzit in cuptorul cu microunde el va exploda.Apas butonul si fug,iar odata am pus o cana ce nu trebuia pusa in microunde si a inceput sa faca sunete ciudate.Am fugit din casa.
Cand imi tai unghiile nu ating nimic timp de doua ore si stau cu palmele intinse si degetele departate.
Atunci cand imi intind oasele in pat fac sunete ciudate :ashu,ashi..ashaa.
Stranut zgomotos pentru ca mi-a spus cineva ca daca imi retin stranutatul (adica sa stranuti fara zgomot) poti sa mori .
Cand sunt la innot am impresia ca din adancuri vine moartea si ma va prinde de talpa.Atunci ma indrept spre mal cu viteza luminii si foarte alba la fata.
Si inca ceva ...nu sunt nebuna,da???