10 Octombrie, 2025, 12:02:11 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ciudatii din noi  (Citit de 48055 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Decembrie, 2006, 06:43:26 p.m.
Răspuns #45

charlie

asta e citat din Iuliana (cea care vrea sa treaca drept Octavia, a.k.a. serenity)

"esti obsedat"
You believe but what you see
You receive but what you give

20 Decembrie, 2006, 07:09:12 p.m.
Răspuns #46

Lady Allia

;D ;D ;D...vaiii, oare sa scriu aici, sau la rubrica Dr. Escu...poate acolo am vreo sansa sa fiu recuperata...  :)  ::) :)...! Sau poate la Mama Omida...??? Poate stie ea ceva leacuri de alea in boabe de lubenita sau drojdie de vin.... Hmmmm...oricum tot la categoria ciudatenii ma integrez... (mi-e si teama...  ;D ;D ;D).

Mi-e atat de teama cand simt miros de gaz in casa incat am mereu senzatia ca daca aprind becul la toaleta o sa zbor cu wc-ul in Rai....si ma fac de ras in fata lui Doamne Doamne... ;D ;D ;D !
   Inchipuiti-va si voi un interviu:

"- Buna draga mea...cum ai ajuns aici?"
 "- Zburand pe toaleta Doamne!!!" sau.... hahaha  :) :) :) "- Am folosit noul lift catre Rai...cel cu gaz metan!!!". (Doamne fereste...ca eu chiar am innebunit!!! )

P.S.: Pikaaaaa cine e azi la tras sau impins de siret???  ::) ::) ::) Eu oricum...is si la tras si la impins...pentru ca mi-e teama sa nu se indoaie... ;D !

20 Decembrie, 2006, 07:15:09 p.m.
Răspuns #47

pokemon

ciudatenie...am ajuns sa ma trezesc noaptea si sa ma uit pe geam sa vad daca ninge...
imi verific telefonul din 5 in 5 minute,desi il am intotdeauna la mine....chiar si in baie  ;D
imi doresc un lucru atat de puternic,incat ma gandesc incontinuu la el,cred ca a devenit o mica obsesie...

PS:lady sa iti pui un prosop pe tine...ca sa nu apari goala la Poarta Raiului
PSS:azi trag eu...ma simt ca un magar
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

23 Decembrie, 2006, 05:24:00 p.m.
Răspuns #48

Escu

Global Moderator
am inceput sa ma trezesc devreme!
Let's put a smile on that face!

28 Decembrie, 2006, 09:42:13 a.m.
Răspuns #49

Just

Hello :-[.Am si eu cateva ciudatenii. Ma obsedeaza faptul ca as putea fi nebuna si ma intreb intotdeauna cand ma pun seara in pat "oare sunt nebuna?" .Daca cineva imi spune "nebuno" o zi intreaga ma tot gandesc "oare chiar sunt?" si analizez  iar si iar toate faptele mele ,comportamentul meu cu frica sa nu cumva sa descoper ca sunt chiar nebuna.
 Mi-am cumparat o tastatura cu baterii si cand s-au terminat bateriile am ales sa-mi cumpar alta tastatura in loc sa le schimb pentru ca :se vor termina din nou.
 Cand eram mica nu acceptam sa-mi spuna o alta poveste decat "Elefantelul orfan" .In fiecare seara aceeasi si daca schimbau un cuvand sau ordinea intamplarilor ma enervam si le atrageam atentia.Pana am crescut am ascultat aceasta poveste de sute si iar sute de ori.
 Am impresia ca atunci cand pun ceva la incalzit in cuptorul cu microunde el va exploda.Apas butonul si fug,iar odata am pus o cana ce nu trebuia pusa in microunde si a inceput sa faca sunete ciudate.Am fugit din casa.
 Cand imi tai unghiile nu ating nimic timp de doua ore si stau cu palmele intinse si degetele departate.
 Atunci cand imi intind oasele in pat fac sunete ciudate :ashu,ashi..ashaa.
 Stranut zgomotos pentru ca mi-a spus cineva ca daca imi retin stranutatul (adica sa stranuti fara zgomot) poti sa mori .
 Cand sunt la innot am impresia ca din adancuri vine moartea si ma va prinde de talpa.Atunci ma indrept spre mal cu viteza luminii si foarte alba la fata.
 Si inca ceva ...nu sunt nebuna,da???
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

28 Decembrie, 2006, 09:48:42 a.m.
Răspuns #50

pokemon

nebuna nu...doar ciudata  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

28 Decembrie, 2006, 09:52:28 a.m.
Răspuns #51

Escu

Global Moderator
dintre voi toti, eu sunt cel nebun, si nu ciudat!
Let's put a smile on that face!

13 Iunie, 2007, 01:34:28 p.m.
Răspuns #52

Lady Allia

- nu pot sa adorm cu degetele de la picioare afara. mi-e teama ca vine ceva si mi le prinde  :-[ !

13 Iunie, 2007, 08:24:22 p.m.
Răspuns #53

pokemon

21 Mai, 2008, 02:41:29 p.m.
Răspuns #54

Cruella

wow! de ce v-ati oprit? asa bine ma simteam citind chestiile astea despre voi  ;D
eu...
- calculez in cap (orice) daca se discuta ceva plictisitor, sau daca nu ar fi bine sa rid in acel moment
- nu pot dormi pe partea stînga, am impresia ca mi se infunda nara dreapta si nu prind a doua zi
- am peste 90 de perechi de sosete, din care nu exista 2 perechi la fel, si nici o pereche unicolora
- imi place sa-mi ramina satzul de cafea in gura, sa-l rontai (puteti deduce ca nu imi fac nici espresso nici la filtru)
- numar pasii si incerc sa ajung la destinatie cind e numar rotund
- nu suport capsunile spalate
My imaginary friend says you are crazy!

21 Mai, 2008, 07:57:45 p.m.
Răspuns #55

sic

Vizitator
Imi tratez jucariile de plush ca pe niste fiinte. Mi-e teama ca daca le las aruncate sufera. Le asez in pozitii "cat mai comode" si imi place sa cred ca sunt multumite de grija pe care le-o port. :)

22 Mai, 2008, 02:39:55 p.m.
Răspuns #56

Emma

eu cand eram mica...si ma schimbam de haine in fata televizorului ma ascundeam dupa fotoliu...si ma enerva prezentatoarea de stiri ca se uita la mine  >:(..si ma simteam foarte rusinata.. :-[ :-[
sau cand ramaneam singura acasa mi-era frica sa intru in alta camera..aveam impresia ca a intrat cineva pe fereastra...
si preferam sa stau in pat...ca mi-era frica sa nu iasa *ceva* urat de sub pat.. :laugh:
ce copil nenvinovat.. :-[ :-[

PS: m-am amuzat teribil pe seama celor spuse de voi...mai ales la faza cu degetelele lui lady.. ;D
m-ati binedispus si va multumesc! gata cu distractia..acum trec la invatat ca vine sesiunea  :-\
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

18 Octombrie, 2008, 06:20:46 p.m.
Răspuns #57

lumycriss

Vizitator
am uitat sa spun...numar tot ce imi iese in cale(si nu mi place matematica) copacii,geamurile,cate maini au oamenii care asteapta la semafor.... :o

Ce te faci dacă-ţi dă număr impar (la mâini mă refer) ??? De fapt, nu toţi oamenii au câte două mâini, alţii n-au deloc... :( oare există oameni şi cu mai multe mâini? :o

Ciudata din mine... Nu prea am aşa reclamaţii... Decât că în ultima vreme am început să cunosc foarte multă lume şi să ies în oraş cu oameni pe care nu i-am mai întâlnit... Sau nu trebuia să vă spun asta?   ::)
« Ultima Modificare: 18 Octombrie, 2008, 06:27:22 p.m. de Lumi Cris »

07 Septembrie, 2009, 10:50:36 p.m.
Răspuns #58

dark_princes

doamne...ca nu mai pot de ras  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

printre ciudateniile mele...

- mi-e frica sa dorm dezvelita pentru ca am senzatia ca cineva ma atinge  :laugh:
- imi place sa sperii babele  >:D >:D >:D
- mi-e frica de intuneric si de fiecare data cand ies dintr-o camera si sting becul fug ca arsa de frica sa nu vina cineva in spatele meu  :laugh: :laugh:
- vorbesc singura cand sunt singura acasa  :laugh: :laugh: :laugh:
- mi-e frica de paianjeni

daca imi mai amintesc va mai zic  :P :laugh: :laugh:
"Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent
linistit ingrijorandu-te despre viitor.":D

08 Septembrie, 2009, 06:55:03 p.m.
Răspuns #59

mvr

Am vazut mai sus ca discutati de ...nebuni,si am bagat bine de seama ca nu-i nimeni intreg la... bila ,incepand cu mine.... :laugh: