05 Noiembrie, 2025, 10:00:34 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: JOC: "Blind Date"  (Citit de 56534 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Octombrie, 2006, 10:46:13 a.m.
Răspuns #15

Escu

Global Moderator
Propun... Semiramis si nimeni
Let's put a smile on that face!

29 Octombrie, 2006, 07:56:47 p.m.
Răspuns #16

Escu

Global Moderator
si mai propun in acelasi timp : sunshine si crocantzel

29 Octombrie, 2006, 08:04:40 p.m.
Răspuns #17

crocantzel

Vizitator
si mai propun in acelasi timp : sunshine si crocantzel

Pai draga Escule, deja s-a cam consumat fapta. Cu sunshine m-am intalnit acum ceva timp. Si a fost foarte frumos. E ceva...special sa te intalnesti cu cineva de pe LoveTime. Parca ati fi prieteni de-o viata. Deja fiecare stie multe despre ceilalti, iar discutiile decurg normal. Deci....Ce vrei sa spun, cum s-a intamplat sau sa las frau liber imaginatiei?

29 Octombrie, 2006, 08:07:22 p.m.
Răspuns #18

Escu

Global Moderator
ei..eu de unde sa stiu, am zis sa vedem cum ar fi prima intalnire fara sa va cunoasteti.

29 Octombrie, 2006, 09:45:18 p.m.
Răspuns #19

Semiramis

Global Moderator
până când eu şi domnul nimeni ne gândim la întâlnirea noastră mai mult sau mai puţin oarbă, arunc si eu mâţa în curtea vecinului...mai bine zis...a vecinilor, propunându-i pe

Escu şi Lorelei
8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

29 Octombrie, 2006, 09:51:55 p.m.
Răspuns #20

Escu

Global Moderator
Martie..Partie...Predeal...multa zapada...

Escu : un ceai cald ?
Lorelei : daaaaa, merge, e bine venit
Escu : super...hai sa urcam la astia..ca e placut si vad ca nu prea e nimeni...
Lorelei : hai
Escu : stai sa iti deschid usa..lasa-mi mie schiurile...
Escu : unde ne asezam ?
Lorelei : la fereastra
Escu : da..asa ziceam si eu
Lorelei : uite o masa in colt
Escu : chiar acolo..da...
Escu : da-mi geaca sa ti-o pun in cuier..e cald aici...
Lorelei : multumesc
Escu : oricand...
Lorelei : ma uitam la tabloul de pe perete. imi aduce aminte doarte clar de ceva, dar nu stiu de ce anume
Escu : nici nu l-am remarcat...ce ironie...tabou asa de colorat...de viu...oare fac aluzie la mai multa caldura ?
Lorelei : mie una mi-e destul de cald
Lorelei : de ce m-ai invitat?
Escu : am observat cum te uitai la mine cand cadeam de fiecare data...
Escu : nu..mint..
Escu : ochii tai mi-au spus ceva...
Lorelei : ce ti-au spus?
Escu : ca in maxim 10 minute o sa ti se faca obrajii rosii...si uite ca nu m-au mintit
Lorelei : :)
Escu : caldura..asta au inspirat..de fapt
Escu : tu..de ce ai acceptat?
Lorelei : nu credeam ca ai remarcat ca ma uitam de foecare data cand cadeai. abia ma abtineam sa nu rad, pareai asa copil... am zambit
Lorelei : cred ce de-asta am acceptat.
Escu : pai nu sti..toti barbatii sunt copii cateodata...
Lorelei : da, dar unii uita sa mai fie, altii sunt doar copilarosi. tu parea copil in forma pura
Escu : am venit sa ma relaxez..sa fiu eu ...sunt satul de griji si probleme...acum trebuie doar sa imi fac griji de vanatai...dar trecatoare sunt toate..poate de asta...copil...

Lorelei dispare...in timp ce eu eram la toaleta...oare am sa o mai vad vrodata?

29 Octombrie, 2006, 09:58:56 p.m.
Răspuns #21

Lorelei

Am plecat cu tot cu haina si schiuri, insa m-am intors dupa un sfert de ora...  :)

Lorelei: n-ai plecat! am crezut ca o sa pleci
Escu: nu am plecat...am sperat..
Lorelei: n-am vrut sa ma intorc
Lorelei: dar...
Escu: dar?
Lorelei: nu stiu, ceva din ce ai spus, din felul tau de a rade...
Lorelei: am fugit ... apoi n-am mai vrut sa fug...
Lorelei: n-am stiut daca sa fug inainte sau inapoi
Escu: stai jos...linisteste-te...credeam ca nu o sa te mai vad...
Escu: (m-am asezat...mi-a luat palma intre palmele lui...) ai mana rece...ti-ai uitat manusile...lasa-ma sa--ti incalzesc mainile..
Lorelei: acum chiar ca fug... ma sperii... ce cauti tu in lumea mea? si de ce am senzatia ca te stiu dintotdeauna?
Lorelei: lumea mea e cuminte si ordonata, e previzibila. sunt acasa. ma simt in siguranta
Lorelei: cu tine parca pasesc pe sarma
Escu: si totusi te atrage...altfel iti retrageai mana...nu te simti bine? pot sa plec daca asta doresti...
Lorelei: jumatate din mine vrea sa pleci, ma simt ca pe varful unui munte, jumatatea cealalta insa iti striga sa ramai... mana ta...
Escu: mana mea...uite te-ai incalzit...dar tot nu ti-ai retras mana...nu ma cunosti...nu te cunosc...am senzatia ca te stiu de o viata...
Lorelei: din alta viata...
Lorelei: iarta-ma, acum chiar trebuie sa plec. nu fug insa. nu mai fug. maine? la aceeasi ora?
Escu: da...mi-a facut placere sa te cunosc...nu vrei sa te conduc ? am masina la 2 pasi...
Lorelei: nu acum. poate maine. noapte buna. multumesc.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

30 Octombrie, 2006, 11:35:23 a.m.
Răspuns #22

Little Rose

felicitari escule!
felicitari!

imi place topicul si abia astept derularea altor intalniri!
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

30 Octombrie, 2006, 12:35:31 p.m.
Răspuns #23

Escu

Global Moderator
felicitari escule!
felicitari!

imi place topicul si abia astept derularea altor intalniri!

Ma bucur ca iti place, dar dupa cum vezi, ceilalti nu sunt asa de entuziasmati de jocul meu.Ar fi frumos sa scrie mai multa lume pe care am "propus-o"

30 Octombrie, 2006, 02:36:01 p.m.
Răspuns #24

Strumfita

Citat
LonelY e foarte de mică (acum am văzut treaba asta: Iartă-mă, îngeriţo, pentru versurile inserate la nu mai ştiu ce topic. Mai greşesc şi eu, ce vrei, „Om sunt, şi nimic din ceea ce e omenesc nu mi-e străin”, după cum spunea Terentiu)

mda .. inseamna ca fiind "foarte mica" nu am dreptul sa particip la jocurile voastre sau la fel de bine va trebui sa stau la o parte si nu se cuvine sa mi se adreseze cineva pentru ca normal .. sunt "foarte mica" ..
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

30 Octombrie, 2006, 03:07:45 p.m.
Răspuns #25

sunshine

Sunshine  il suna sa-i spuna ca maine va pleca spre litoral. Era atat de fericita.......va intalni un om minunat in locul pe care il adora, malul marii. El a spus ca e emotionat, nu stie cum sa-si ascunda sentimentele.
  Sunshine simtea ca-l cunoaste dintotdeauna, El si Marea...........iubirile vietii ei .
  Nopatea a trecut neobservata, visa la valurile ce le vor saruta pasii si la apusul ce se va juca pe chipul ei, sperand ca El sa nu-i vada lacrimile de indoiala( nu credea ca va mai putea iubi vreodata ).
  Au stabilit sa se intalneasca la apus, pe stafilopozii misteriosi.  O gasi sarind de pe o piatra pe alta, nebunatica si indrazneata, asa cum si-a imaginat-o el. Parea insa ca se teme de ceva, statu si o privi de la distanta, nici nu baga de seama cand soarele incepu sa coboare, aruncand raze de foc spre mal. Ea se opri din zbenguiala si, simtind ca este privita, se intoarse incet, parca vrand sa inchida in suflet aceste prime clipe ale intalnirii.......si el ii vazu ochii, cu cat se apropia  mai mult, cu atat tristetea se vedea mai clar ."Trebuie sa-i fac sufletul sa zambeasca" isi spuse El incepand sa alerge . Isi dorea tot mai mult sa sarute acei ochi , nu-i asa ca-i cunoaste de-o viata?

sunshine chiar e nebunatica ;D

« Ultima Modificare: 30 Octombrie, 2006, 04:37:50 p.m. de sunshine »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

30 Octombrie, 2006, 03:54:45 p.m.
Răspuns #26

Escu

Global Moderator
mai am cateva propuneri:

pokemon si viulian
burn_2_hell si CONTINUUM

30 Octombrie, 2006, 05:02:31 p.m.
Răspuns #27

catty

pe langa celelalte intalniri pe care abea le astept ;D as vrea sa vad si continuarea intalniri dintre escu si lorelei...a cam ramas cu semne de intrebare... ??? ce zice-ti..continuati?
pupici :-*

30 Octombrie, 2006, 05:51:01 p.m.
Răspuns #28

crocantzel

Vizitator
Si in timp ce el se indrepta spre stafilopozii pe care ea topaia vesela, isi musca buzele incat aproape daduse sangele...Se tot gandea ce sa faca, ce sa zica, cum sa se poarte...Nu prea fusese la multe intalniri si era extrem de emotionat. Mai ales ca era vorba de o prima intalnire cu...Ea. Totusi, nu avea ce face. Trebuia sa riste, chiar daca exista riscul sa se faca de ras. Macar sa o vada o data era de ajuns. Si cand se apropie si o vazu asa vesela, stiu ca facuse alegerea cea buna. Statu mult timp la distanta si o observa. Se gandea, facea tot felul de planuri, de supozitii. Ce frumos ar fi daca...sau daca...Pana la urma isi lua inima in dinti si se apropie. Ea il simti si se intoarse. Atunci ii vazu si el ochii. Se o frumusete fara margini, dar extrem de tristi. Si asta il cuceri pe loc. Simti ca e, totusi, umana...Nu e vreo zana sau vreo nimfa, ci totusi e o femeie. Pe de alta parte...un gust amar. "Pai daca e asa trista" se gandi el, "cum o sa ma mai faca pe mine atat de fericit? Cum pot eu sa fiu vesel cand stiu ca pe ea o framanta ceva? Nuu, nu se poate asa ceva! Cel putin cat e cu mine, va fi din nou vesela. Va fi fara griji ca un copil." Se apropie de ea si direct o lua de mana. Ea dintr-o data se inveseli. Un semn ca simtea ce avea sa urmeze...Si el incepu sa vorbeasca...

30 Octombrie, 2006, 07:36:00 p.m.
Răspuns #29

pokemon

Hmm...sa vedem...voi incerca sa descriu eu marea intalnire...Desi in general sunt o rusinoasa mai ales cand e vorba de o prima intalnire...sa vedem...
iuliiiaaaan help me pleaseeee  ;)

Am vazut acum...ca tocmai a nins la Paltinis...cred ca acolo as vrea sa fie intalnirea...Ar fi un cadru frumos pt desfasurarea intalnirii...
Sa fie intr o seara,la o cafenea de pe munte...sa fie lumanari aprinse pe mese,un loc intim...cu muzica in surdina...
Oamenii sa fie rumeni in obraji iar mirosul de cafea,ceai cu lamaie,vin fiert cu scortisoara si colacei proaspeti facuti pe plita...sa te indemne sa ti faci curaj sa gusti din ce in ce mai mult  ;D
Dupa discutii in care ne cunoastem mai bine,hotaram sa iesim cu skiurile pe partie....E asa de frumos...ninge cu fulgi mari...Iar parul meu este acum alb...nins....Genele i sunt si lui inghetate...dar frigul nu ne prinde...suntem prea antrenati in distractie...
Hotaram sa incercam schiurile....dar...vai....eu...impiedicata cum sunt...cad in nas....incerc sa ma ridic...iar el..in timp ce ma ajuta se prabuseste si el....Vai....ce spectacol...amandoi plini de zapada.... :D
Incercam inca o data sa ne ridicam...eu prima...caci..de sunt ...sau ar trebui sa fiu ceva mai agila...reusesc...sunt in picioare...
Hai...sus...sus si tu...da mi mie mana sa te ajut...Si te am ajutat...dar...eu sunt in fund....(impiedicata tare)
Reusim...intr un final sa ne ridicam...amandoi...si incepem sa ne jucam..apoi renuntam la schiuri si alergam pe marginea partiei printre brazii plini de zapada...
Ajunsi sus....aproape de varful partiei ne oprim 2 secunde...sa ne bucuram de....priveliste...Aproape ca ni se opreste respriratia...e atat de frumos....Brazii,luminile care se vad jos....zapada care cade din cer....
O priveliste uimitoare...
Coboram apoi usor...ajungem la cabana...Si hotaram sa ne incalzim...sa bem o cana de vin fiert...si sa ne mai spunem povesti de viata....
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.