10 Octombrie, 2025, 11:49:31 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Veniti la Mama Omida...  (Citit de 48801 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Decembrie, 2006, 02:50:46 p.m.
Răspuns #30

serenity82

Mai cum se face ca numai la mine sunt raspunsuri aburitoare  ;D. Atunci draga Escu tu ce vezi in viitorul meu? ::)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 02:51:57 p.m.
Răspuns #31

Escu

Global Moderator
Nu imi permit sa va raspund aici stimata dvs.Daca doriti faceti o programare la asistenta mea Mercedesa si o sa va primesc cat mai curand posibil.
Let's put a smile on that face!

20 Decembrie, 2006, 02:58:47 p.m.
Răspuns #32

serenity82

Si cat costa? Ca din cate simt eu programarea are un pret, consultatia alta. Nu vreau sa dau faliment inainte de Craciun ca mai am inca de cumparat cadouri :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 03:00:00 p.m.
Răspuns #33

Escu

Global Moderator
in luna cadourilor consultatiile sunt gratis

20 Decembrie, 2006, 03:01:08 p.m.
Răspuns #34

Paul

De cand o aveti asistenta pe Mercedesa, stimabile doctor Escu? Mercedesa, ma lucrezi pe la spate, vrei sa dam faliment? Maine poimaine, poate se muta si-n cortu Mamei Omida, domnul Escu... E... Ce-i asta?! Serenity... reclamatii primim dupa ora 19... Plata de asemenea se restituie la apel
Iubesc, deci exist.

20 Decembrie, 2006, 03:02:29 p.m.
Răspuns #35

pokemon

programarea e gratis,la fel si prima consultatie,insa apoi dupa ce vede cazul,domnu doctor stabileste pretul! ;)
asa ca domnu docror...nu vorbiti in locul asistentei  ;D

Nu ...nu te lucrez pe la spate...doar ca am dous job-uri...e grea viata asta  :(
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Decembrie, 2006, 03:03:12 p.m.
Răspuns #36

serenity82

Pai eu nu am nimic de reclamat aici ci la Dr. Escu care isi simte amenintat cabinetul si vine aici cu reclamatii desi nici el nu e departe ;D Doamne ce rea sunt la ora asta  :D ::) :P

20 Decembrie, 2006, 03:03:41 p.m.
Răspuns #37

Escu

Global Moderator
Nu va lucreaza pe la spate, e al 2 lea serviciu al ei.Viata grea a determinat-o.mama Homida...nu imi permit sa dau sfaturi aici!

20 Decembrie, 2006, 03:04:16 p.m.
Răspuns #38

Escu

Global Moderator
Pai eu nu am nimic de reclamat aici ci la Dr. Escu care isi simte amenintat cabinetul si vine aici cu reclamatii desi nici el nu e departe ;D Doamne ce rea sunt la ora asta  :D ::) :P

pe dvs va costa cam vreo 10 kg de portocale.

20 Decembrie, 2006, 03:05:10 p.m.
Răspuns #39

Paul

Doctor Escu... Nu vrei sa stii si mataluta ce-ti rezerva viitorul, facand abstractie de magia neagra pe care Mama Omida cu mana libera a dezlantuit-o asupra ta?
Iubesc, deci exist.

20 Decembrie, 2006, 03:06:00 p.m.
Răspuns #40

serenity82

II spun eu  ;D NU va primi cele 10 kg de portocale solicitate  ;D ;D ;D ;D

20 Decembrie, 2006, 03:06:18 p.m.
Răspuns #41

pokemon

exact...s-ar putea imbina lucrurile...si mai bine va mutati amandoi aici...ca sa nu incurc pacientii  :D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Decembrie, 2006, 03:08:00 p.m.
Răspuns #42

Paul

Dupa cum se pare ... ordinea si disciplina sunt cam disturbate, asa ca Mama Omida, pune la dispozitie un post de agent de paza cu posibilitate de calificare in tainele magiei negre... Asteptam C.v.
Iubesc, deci exist.

20 Decembrie, 2006, 03:08:20 p.m.
Răspuns #43

Escu

Global Moderator
Doctor Escu... Nu vrei sa stii si mataluta ce-ti rezerva viitorul, facand abstractie de magia neagra pe care Mama Omida cu mana libera a dezlantuit-o asupra ta?

Spune-mi sunt curios...

20 Decembrie, 2006, 03:09:10 p.m.
Răspuns #44

serenity82

Eu ma inscriu unde pot trimite CV-ul?