10 Octombrie, 2025, 11:54:08 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Veniti la Mama Omida...  (Citit de 48804 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Decembrie, 2006, 03:09:24 p.m.
Răspuns #45

Paul

Mercedesa... e randul tau... Linisteste-l pe Dr. Escu.
Iubesc, deci exist.

20 Decembrie, 2006, 03:10:10 p.m.
Răspuns #46

Escu

Global Moderator
Mercedesa... e randul tau... Linisteste-l pe Dr. Escu.

vreau si parerea lu' mama Homida
Let's put a smile on that face!

20 Decembrie, 2006, 03:10:31 p.m.
Răspuns #47

Paul

Serenity... nu e nevoie de c.v. Il stim deja... Esti angajata... Oficial, tu esti Agentul de paza pentru cortul Mamei Omida... Poti sa-ti incepi programul...
Iubesc, deci exist.

20 Decembrie, 2006, 03:12:05 p.m.
Răspuns #48

Paul

Mama Omida zice asa....

Dupa un an de chinuri groaznice, si un lant nesfarsit de ghinioane inexplicabile, turmentat, dezamagit si disperat te vei intoarce la Mama Omida sa te dezlege de legaturile diavolesti. Prognoza e valabila pentru un an...
Iubesc, deci exist.

20 Decembrie, 2006, 03:12:34 p.m.
Răspuns #49

pokemon

pai..sa raspunda mercedesa...
se arata in viitor o mutare...o schimbare...ceva a intervenit in viata ta
Lucrurile vor merge excelent in plan profesional,mai ales in primavara-vara si toamna anului viitor....
In plan sentimental,a fost o mica furtuna,dar lucrurile s-au calmat si soarele a rasarit,si va continua sa straluceasca.
Mici probleme cu sanatatea,ca e cam frig afara....dar nimic grav....se poate ca nici macar sa nu fie aceste probleme
asadar,toate bune. ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Decembrie, 2006, 03:13:34 p.m.
Răspuns #50

Paul

Of... mai Mercedesa, Iar ai incurcat prognozele ;D ;D
Iubesc, deci exist.

20 Decembrie, 2006, 03:14:43 p.m.
Răspuns #51

Escu

Global Moderator
Faza e ca a cam nimerit-o dnsoara Mercedesa!Mama Homida, lasa-te de meserie, lasa locul altora care se pricep...

20 Decembrie, 2006, 03:15:39 p.m.
Răspuns #52

pokemon

nu mama omida....asta mi-a aratat globu de cristal...si eu l-am dezlegat de farmece...asa ca reactualizeza ti viziunile  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Decembrie, 2006, 03:16:11 p.m.
Răspuns #53

serenity82

Ce puteai sa spui acum si tu ca tot munceste pentru tine. Daca nu o laudai riscai sa iti dezvaluie secretele muncii tale :)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 03:17:40 p.m.
Răspuns #54

serenity82

Mama Omida ai grija ca mie mi se pare ca cei doi cam vor sa iti strice afacerea. Pokemon daca joci la dublu s-ar putea sa prevada Mama Omida ca mei ramane intr-un singur serviciu  ???
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 03:17:52 p.m.
Răspuns #55

Escu

Global Moderator
serenity, mai am un loc de asistenta...cea de asistenta a asistentei Mercedesa, mai bine platit ca cel de paznic.

20 Decembrie, 2006, 03:19:03 p.m.
Răspuns #56

Paul

Prognozele... draga Mercedesa... sunt facute de Mama Omida, si numai de mama Omida, noi suntem doar niste scribi umili... Nu-mi amintesc sa-ti fi pus in posesie vre-un glob de cristal la angajare... Cat despre dumitale, Dr. Escu, viitorul nu reprezinta ce vrei sa crezi... e un pic diferit... Domnisoara Serenity, am sa-ti dau un slogan "serve and protect".
   Mercedesa, Mama Omida iti mai admite o singura abatere.
Iubesc, deci exist.

20 Decembrie, 2006, 03:20:30 p.m.
Răspuns #57

pokemon

eh...draga mea mama omida...cred ca te las singurica atunci...pai eu stiu ce spun...am har ;D si globul de cristal e mostenire de la nepoata mamei verisoarei mele  ;D

20 Decembrie, 2006, 03:21:44 p.m.
Răspuns #58

Paul

Serenity... Postul Mercedesei e vacant, de 5 ori mai bine platit... Esti promovata... Ramane vacant postul de agent..
Iubesc, deci exist.

20 Decembrie, 2006, 03:22:58 p.m.
Răspuns #59

serenity82

Multumesc. Dr. Escu ai avut sansa ta. Imi pare rau dar nu ii tradezi pe cei care au incedere in mine  ;). Asa ca te las cu Mercedes  ;D