10 Octombrie, 2025, 11:53:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Veniti la Mama Omida...  (Citit de 48803 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Decembrie, 2006, 03:23:27 p.m.
Răspuns #60

pokemon

asa deci...pai mama omida...ia spune mi si mie cam ce imi rezerva viitorul...ca de concediat..vad ca m ai concediat...

PS:sunt mercedesa  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Decembrie, 2006, 03:24:14 p.m.
Răspuns #61

Escu

Global Moderator
e Mercedesa, oricum...success cu Mama Omidu...nu prea are el imaginatie, iar globu lui...e din plastic...
Let's put a smile on that face!

20 Decembrie, 2006, 03:24:49 p.m.
Răspuns #62

Paul

Serenity... Intreab-o pe Mama Omida... ce-i rezerva viitorul acestei domnisoare... Care si-a dat demisia inainte de a fi concediata...
Iubesc, deci exist.

20 Decembrie, 2006, 03:25:59 p.m.
Răspuns #63

Paul

Sunt tare intrigat, Dr. Esca... De cand manifesti atata atragtie pentru globuri de plastic?!
Iubesc, deci exist.

20 Decembrie, 2006, 03:26:46 p.m.
Răspuns #64

Escu

Global Moderator
hahahhahah
tocmai m-a sunat mama omida si a zis ca e plecata in vacanta de sarbatori...nu stiu cu cine vorbiti voi..da sigur nu e mama omida :))

20 Decembrie, 2006, 03:28:16 p.m.
Răspuns #65

Paul

Unde e un agent de paza cand ai nevoie de el... Ah... dusmanii ne impresoara, domnisoara Serenity... la arme... ca ne papa astia de vii.
Iubesc, deci exist.

20 Decembrie, 2006, 03:29:24 p.m.
Răspuns #66

Escu

Global Moderator
Nu suntem canibali...nu mancam pe nimeni.Preferam o dieta corespunzatoare...nu ne complicam cu junk-food-uri :D

20 Decembrie, 2006, 03:29:46 p.m.
Răspuns #67

charlie

e in pauza de masa... cu jojo.
You believe but what you see
You receive but what you give

20 Decembrie, 2006, 03:30:56 p.m.
Răspuns #68

pokemon

si acum...in post...chiar nu putem sa va papam  ;D
eu una ma chinui cu o portocala acra  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Decembrie, 2006, 03:31:53 p.m.
Răspuns #69

serenity82

Pai in primul rand Mama Omida spune ca o sa ii fie tare dificil cu Dr. Escu pentru ca nu e de incredere, insa ca daca e atenta s-ar putea sa reuseasca doar sa nu mai joace pe doua fronturi
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 03:32:42 p.m.
Răspuns #70

serenity82

Nu il cheama Jojo Charlie ci Juju  >:(. Sa vezi ce Jojo iti dau eu cand ajung in Bucuresti  ???
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 03:33:19 p.m.
Răspuns #71

pokemon

repet...nu jucam pe doua fronturi...aveam 2 joburi...acuma...nah...ce sa fac...aici faceam ceva...acolo altceva...dar las...acum am timp sa ma concentrz  :)

20 Decembrie, 2006, 03:34:55 p.m.
Răspuns #72

serenity82

Si apropo suntem mai dietetici chiar decat legumele  ;D si foarte buni la gust  :D

20 Decembrie, 2006, 03:38:18 p.m.
Răspuns #73

Paul

Cum isi face reclama vegetarianul si corespunzator dietatul stimabil domn Escu pe spinarea contribuabililor, nu-i pasa... Cat despre dieta, domnul Piedone ar fi mai indicat sa dea sfaturi. Dr. Escu, fa-ne o favoare, nu cumva ai treaba in cabinet si noi te retinem?
Iubesc, deci exist.

20 Decembrie, 2006, 03:39:05 p.m.
Răspuns #74

serenity82

Mama Omida iau o mica pauza ca vine Juju de la munca si ma duc sa ii incalzesc ceva de macare. Ai grija cat sunt plecata ca astia nu te lasa sa traiesti si te mananca de vie