04 Noiembrie, 2025, 11:47:29 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Veniti la Mama Omida...  (Citit de 51677 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Martie, 2007, 10:21:53 p.m.
Răspuns #90

Rebecka

sarumana..allors, mama omida...eu vreau sa stiu doar atat(deocamdata) ma iubeste si pe mine cineva?sau m-a iubit vreodata??in afara de mama , tata, frate-miu, si ceilalti membri ai enormei mele familii :'(
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

02 Martie, 2007, 10:23:22 p.m.
Răspuns #91

Miss M.

Citat
Esti foarte puternica, si desi te subapreciez vei reusi sa treci peste majoritatea obstacoletor pe care ti le va pune soarta in calae cu zambetul pe buze.

Ma subapreciez eu ... sau ma subapreciezi tu ?  ::)

Multumesc Mama Omidu , nu stiam ca e gratis prima oara !
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

02 Martie, 2007, 10:43:04 p.m.
Răspuns #92

Paul

Fiica mea Lovegirl... stiu ca te subapreciezi cateodata, chiar daca acum ai vrut sa pari mai stapana pe tine si nu ai vrut sa recunosti...
Fiica Rebecka... Ai lasat amprente adanci in viata cuiva, dar nu ai vrut sa mergi mai departe... ti-a fost frica atunci, iar acum regreti si poate simti ca ti-e viata si sufletul goL. afla ca acea persoana inca tine la tine.
Iubesc, deci exist.

03 Martie, 2007, 06:57:28 p.m.
Răspuns #93

katya1886

acuma serios, ar putea cineva sa-mi spuna cate ceva despre viitorul meu? cam ce am sa fac peste vreo... trei ani? daca o sa mi se indeplineasca macar ceva din tot ce sper? :(
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

03 Martie, 2007, 07:35:18 p.m.
Răspuns #94

Paul

Katia fiica mea... trebuie sa-ti gasesti singura acest raspuns, sa-ti cantaresti vointa si s-o pui in balanta cu deznadejdea, iar rezultatul iti va da raspunsul pe care-l cauti. Mergi inainte si nu regreta nimic din ceea ce faci decat inainte, nu dupa. Nu privi inapoi si toate visele ti se vor implini.
Iubesc, deci exist.

03 Martie, 2007, 09:02:26 p.m.
Răspuns #95

Rebecka

Pai bine maica omida, si cum fac sa recastig acea persoana daca atunci mi-a fost frica sa o pastrez?
Daca totusi e ceva ce ne desparte...o distanta de mii de km....dar asta poate fi invinsa...tu ce ai face in locul meu? :)
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

03 Martie, 2007, 11:12:03 p.m.
Răspuns #96

Paul

In astfel de cazuri fiica mea, te-as sfatui sa-ti urmezi inima, glasul inimii nu minte niciodata.
Iubesc, deci exist.

17 Iunie, 2008, 10:27:23 p.m.
Răspuns #97

inda

Mama Omida, cu plecaciune vin la tine (ca bani n-am  :D ) sa intreb oare astazi au fost mai mult de trei ceasuri rele?
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

18 Iunie, 2008, 01:29:11 a.m.
Răspuns #98

Paul

Fata mea... din pacate... au fost intr-adevar 3 ceasuri rele... Cel mai rau imi pare... ca in timp ce incercam sa le bag in sacosa si sa le dau foc... Mi-a scapat unul fix pe Nationala de fotbal. Dar nu te ingrijora fiica mea, exista si 2012... sau urmand exemplul baietilor nostri de a alege mereu al doilea an bisect... Poate 2016. Doamne ajuta oricum ar fi.
Iubesc, deci exist.

04 Octombrie, 2008, 05:33:09 p.m.
Răspuns #99

lumycriss

Vizitator
Măicuţă dragă, ai putea să-mi spui şi mie cam cât va mai dura până când îmi voi întâlni marea dragoste? Da' aia adevărată, nu tot vreuna de-aia de duzină, că de alea sunt sătulă. :) Cum o voi recunoaşte? Să nu mă trezesc pe urmă că o întâlnisem şi din cauză că nu mi-am dat seama a plecat... :(

21 Iunie, 2009, 03:17:49 a.m.
Răspuns #100

Paul

Va dura exact cat va dura rabdarea ta. Cand vei ajunge la capatul rabdarii... o vei gasi
Iubesc, deci exist.

07 Iulie, 2009, 09:31:24 a.m.
Răspuns #101

serenity82

Mama omida, eu deja am trecut de mult de capatul rabdarii si tot nu am intalnit-o. Oare o intalnesc in excursia din Grecia, oare o intalnesc pana la sfarsitul anului?

Cred ca e o intrebare prea grea si pt tine, insa te-as intreba ce imi prevad stelele, sau globul tau de cristal pentru anul viitor. ;D :o
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

09 Iulie, 2009, 10:20:44 a.m.
Răspuns #102

ildy

vreau sa-mi ghiciti si mie

09 Iulie, 2009, 10:34:07 a.m.
Răspuns #103

serenity82

Mama omida se pare ca a intrat in concediu de maternitate  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

09 Iulie, 2009, 10:41:06 a.m.
Răspuns #104

charlie

E in tarile calde, slabeste.  :D
You believe but what you see
You receive but what you give