05 Noiembrie, 2025, 10:11:12 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: AMINTIRI DIN JURNAL  (Citit de 41121 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Martie, 2007, 03:24:14 p.m.
Răspuns #15

Zantiala

Frumoase sentimente...
Simti extraordinar, simti intens. :)
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

01 Aprilie, 2007, 09:58:57 p.m.
Răspuns #16

valentina

Doamne cum tec anii!In aceasta luna implinim 6 ani de casnicie.Pentru mine nu-i nici mult ,nici putin-sa o aseman vietii unui copil de 6 ani.E doar inceputul vietii,al copilariei.
             Noi doi inca copilarim alaturi de cele doua fetite,suntem la fel de indragostiti si pasionali.NU pot spune ca nu ne tulbura nimic,pentru ca as minti.Mai avem si nouri pe cerul iubirii,dar stim sa trecem peste aceste mici obstacole.
            Il iubesc si sunt constienta ca fara el as fi doar un fulg,aripa este el,care imi da putere sa merg mai departe.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

01 Aprilie, 2007, 10:00:48 p.m.
Răspuns #17

Semiramis

Global Moderator
la mulţi ani fericiţi împreună! :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

22 Aprilie, 2007, 08:18:27 a.m.
Răspuns #18

valentina

Ma simt ,de fapt nu,nu ma simt,nu stiu daca mai sunt inca eu ,omul,sau daca m-am preschimbat in stanca.Cum e o vorba "sunt viata neajunsa",asa sunt eu acum.Am uitat cum e sa simt ,sa traiesc,sa iubesc,fara acestea viata nu e viata.As vrea sa spun sunt fericita,dar fericirea mea a ramas suspendata intr-un colt de lume...

22 Aprilie, 2007, 03:28:00 p.m.
Răspuns #19

valentina

Am unele momente cand nu ma mai simt,nu mai simt nimic.Dar intotdeauna am resurse,sper inepuizabile,de a-mi revenii.Copii si iubirea mea pentru viata.Iti multumesc totusi newphon pentru grija ta.

22 Aprilie, 2007, 03:46:36 p.m.
Răspuns #20

valentina

"Niciodata ,de cand ma stiu,n-am trait intr-o realitate imediata,n-am sesizat realitatea imediata,ramanand mereu in afara ei,iar atunci cand ma intalneam cu ea,ma trezeam lovita si nefericita,fiindca nu era ceea ce crezusem sau imi inchipuisem ca este.
        Asa s-a facut ca totdeauna am trait undeva intr-o ceata intunecata si rece sau pe niste arzatoare culmi,de mine cladite...

04 Mai, 2007, 09:05:38 p.m.
Răspuns #21

valentina

"La inceput...dar dragostea nu are inceput,isi trage izvoarele de undeva ,din copilarie,prabusindu-se deodata cu debitul unei Niagare si se varsa tumultuos in tinerete,carand petale si spini.Dragostea e ca zorile:are lumina si umbra,ea este amurgul;are intuneric si stralucire.
.................................
       Dragostea m-a purtat ca un rau involburat de munte.Mi-a jupuit vechea mea piele.M-a izbit de stanci si de maluri stramte.
      A spalat de pe mine naclaiala falsului si a ratacirilor.Mi-a netezit peretii mei colturosi.M-a faramitat in nisip de cremene,si m-a contopit cu valurile sale,transformandu-ma intr-un rau involburat de munte."
    "Daca fiecare stare de har se preface-n ceva,lumea ar trebui sa fie acoperita numai de frumuseti.Macar o data-n viata si tot il atinge aripa harului pe fiecare din noi,macar o data ne simtim fiecare-n fata adevarului,simtim cum ni se-arata.Mi-e mila de cei care traiesc doar ca o insula in mijlocul unui ocean de rutina."citat din Arta conversatiei de Ileana Vulpescu,un roman foarte frumos si interesant.
    As vrea sa fiu o stea si sa apar pe cerul vietii tale.
    As vrea sa fiu o boaba de roua cazuta pe buzele tale intredeschise.
   As vrea sa fiu o floare care sa-ti fie daruita-n dar de ziua ta.
   As vrea sa fiu un copac infloritor,care sa-si traga seva din Pamantul calcat de pasii tai.
   As vrea sa fiu o pasare alba care zboara spre inaltul privirii tale.
  As vrea sa fiu marea in care tu iti scalzi trupul aramiu,pentru a fi mai curat la intalnirea noastra minunata.
  As vrea sa fiu o stea,o boaba de roua,o floare,o pasare,chiar mare,pentru tine vreau sa fiu orice dragul meu drag.

19 Mai, 2007, 08:02:45 p.m.
Răspuns #22

valentina

Buna seara drag jurnal.M-am gandit sa mai trec sa te salut.
 Dar nu prea am ce sa scriu,mi-au inghetat cuvintele...Sunt golita pe dinauntru,parca sunt o planta care incearca sa gaseasca lumina,viata,dar nimic nu o ajuta,nimeni,nu-i da o mana de ajutor.Asa ma simt uneori.

13 Iunie, 2007, 08:05:05 p.m.
Răspuns #23

valentina

Am uitat cum se poate simti.Nu mai stiu ce simt.
       Sufletul mi-e cazut intr-o negura deasa.Sunt clipe cand ma intreb de ce?...de ce nu mai pot simti.

29 Iunie, 2007, 12:08:43 a.m.
Răspuns #24

valentina

Viata ma poarta ca pe-un "rau involburat de munte",cand ici ,cand colo.Sunt peste tot si totusi nicaieri.Sunt nimicul si totusi acest nimic pulseaza viata.
Sunt mama,sunt sotie,sunt sora,sunt FEMEIEEEEEEEEE.................firar foarfeca si fierul .Sunt om,un om frumos dupa unii,dupa altii urat,ooooooo,dar nu-mi pasa de ei.Imi paa de mine ,de fetele mele,de fata cea mare Stefi care ma prezinta tuturor"ea este mama mea",cred ca se mandreste cu mine si ma bucur.Le iubesc nespus de mult,sunt aerul meu minunat,pe care-l respir zi dupa zi.Sunt minunatele mele fete.

04 Iulie, 2007, 11:32:28 p.m.
Răspuns #25

valentina

Sunt inconjurata de oameni si totusi ,uneori ma simt singura.
Sunt o femeie care place privirii,sunt un om care place.Eu nu ma consider o mare frumusete,asta vad ceilalti.Imi place sa ma aranjez cand merg la servici,imi place cand barbatii intorc capul,cred ca pentru fiecare femeie acest orgoliu de a arata bine,de a se aranja,iese la iveala...ma opresc aici ,Imi este somn.Noapte buna drag jurnal

05 Iulie, 2007, 11:18:48 p.m.
Răspuns #26

valentina

Astazi e ziua mea .Dar fiind atat de ocupata la servici,nici nu am simtit.Poate doar in buletin se simte o schimbare.Voi petrece sambata,cand imi vin prietenii.Am primit un ghiveci cu flori de la persoanele cele mai importante din viata mea,Stefi si Ana.Iubitele mele mici.

16 Iulie, 2007, 11:06:03 p.m.
Răspuns #27

valentina

Mi-am ucis cuvintele,ingropandu-le adanc in mine.M-am pierdut pe mine si de-atunci ma caut,imi caut trupul,bajbai pipaind in jurul tau.Poate mi-l gasesti tu,poate altcineva...cine stie?
          Mi-am ucis rasuflatrea calda si de-atunci tremur mereu.Ma simt pustiita,golita,ranita,sparta in miliarde de secunde incandescente de iubire in spatiul cosmic al sufletului.Sufletul meu nestiut,necitit,neanteles de tine,dragul meu drag.Iarta-mi ratacirile,iarta-ma,ajuta-ma sa trec peste toate rautatile oamenilor,peste minciuna,peste tot ceea ce este rau.

03 August, 2007, 11:46:22 p.m.
Răspuns #28

valentina

Sunt singura .Sotul la servici,copilele la munte impreuna cu bunicii.Imi doream de multe ori sa am o seara sa ma relaxez,dar mi-e foarte greu.Sunt obisnuita sa am fetele acasa,langa mine,sa le veghez somnul.Am fost mai toata dupa amiaza agitata din cauza asta,nu pot trai fara fatucele mele.Sunt universul meu minunat,sunt aerul meu...sufletul meu.
sufletul meu stingher!Momente de tacere,clipe,secunde,ma-mpresoara.Sunt eu sau altcineva?

09 August, 2007, 04:56:29 p.m.
Răspuns #29

valentina

Ma simt uneori obosita de toata vanzoleala asta cotidiana.