Ma bucur ca ai hotarat sa ni te alaturi, draga pokemon! Fii binevenita! Eu sunt Diana, amfitrioana corabiei, adica slujitorul cel mai fidel al tuturor!
Mi-e teama ca postul de ajutor de DJ e ocupat de simpatica Bebe. Ea impreuna cu Crocantzel s-au "legat" sa ne tina tonusul ridicat si sa ne ajute in lupta cu raul de mare!

Daca vrei sa intri in echipa lor... cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ei. Si in cazul asta iti recomand sa te pregatesti temeinic pentru "interviul" la care te vor supune! Sunt tare nastrusnici dar pretentiosi totodata!
Daca vrei sa fii in preajma coopiilor, te rog sa ceri consimtamantul lui LoveGirl si a lui Just_a_Tear si, bineinteleeees, al copiilor. Pe ei ii vei cuceri usor. Daca stii cantecele si povestioare le vei capta atentia si inimile intr-un moment!
Vrei sa iti spun ceva in taina? Apleaca-ti putin urechea spre mine! Stii, corabia noastra cred ca e singurul loc in care poti sa ocupi mai multe posturi si sa faci doar ceea ce iti place!

Important e sa ni te alaturi!
Semi, dupa descrierile tale nici nu mai stiu ce vreau! Sa plecam? Sa mai stam? Credeti ca am exploatat destul aceasta minunatie de insula?
Cum stam cu cadourile pentru Iulian? Ce s-a adunat pana acum? Credeti ca trebuie sa numim un responsabil direct al acestei "misiuni": "Responsabil cu suveniruri pentru cei de acasa". Cum vi se pare ideea? Propuneri? Se ofera cineva?
Zantiala s-a retras in cabina lui. Sper sa ii placa!...