10 Octombrie, 2025, 01:27:20 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: VANT LA PUPA - SARUTUL MARILOR  (Citit de 308802 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

16 Februarie, 2007, 05:09:38 p.m.
Răspuns #195

|ngerMorT

Ei bine dragilor, ati simtit aripile mele imbratisand corabia? Am fost alaturi de voi si voi fi in continuare. Azi mai mult decat ieri, maine mai mult decat azi. La drum cu noi!   :police:
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

16 Februarie, 2007, 08:54:28 p.m.
Răspuns #196

Evangeline

Daca dam petrecere, atunci petrecere sa fie. Mai ales ca eu sunt aici sa va ajut cu tinuta :D

:-*
Never, never quit!

16 Februarie, 2007, 08:54:49 p.m.
Răspuns #197

Semiramis

Global Moderator
poate ne găteşte Escu nişte sărmălute în foi de viţă, cu iaurt... :cheers:
Evangeline, se poate o pereche de şalvari albaştri, te rog...aaa şi iminei argintii cu perle mi-ar plăcea. vreau să dau o fugă în bazar după niscaiva mărunţişuri. :)
« Ultima Modificare: 16 Februarie, 2007, 08:56:50 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

16 Februarie, 2007, 08:57:54 p.m.
Răspuns #198

Escu

Global Moderator
inca nu mi-am revenit din boala...asa ca unditele sunt pe punte....stiti unde e bucataria...eu nu pot sa va ajut..imi cer iertare, dar pescuiti si voi 20-30 de pesti....si ca sa nu va chinuiti cu unditele...avem navod...
Let's put a smile on that face!

16 Februarie, 2007, 09:00:05 p.m.
Răspuns #199

Evangeline

Draga Semi iti stau la dispozitie. Bineinteles ca te voi ajuta cu orice ai nevoie ;) Bazeazate pe mine :D

:-*
Never, never quit!

16 Februarie, 2007, 09:03:34 p.m.
Răspuns #200

Lady Allia

Vîntul adie uşor umflând catargele şi fluturându-le încet parcă împingându-le către soarele ce apune în marea albastră şi frumoasă...Valurile se unduiesc sub corabia frumoasă împingându-ne la visare...Aş vrea să ne împărţim primele gânduri, să admirăm primele stele sub razele bătrâne şi parcă triste ale Lunii...şi...totuşi nimeni nu spune nimic...tăcerea dăinuie şi zâmbetul se pierde pe genele înserării timpurii...
 Un ţipăt scurt de albatros sparge întunericul nopţii, iar scârţâitul lemnelor naşte poveşti vechi...
 Unde mergem? Am să mai stau puţin pe aici...mai ales că sunt multe persoane dragi, iar marea mă ajută să uit şi să visez...!

Bun găsit tuturor şi bine te-am găsit draga mea amfitrioană... :-* :-* :-* Fie ca această călătorie a voastră să vă aducă numai fericire şi împlinire..., iar corabia să adune între catargele ei poveşti minunate...

16 Februarie, 2007, 09:32:42 p.m.
Răspuns #201

diana_nistor

Vizitator
Iubita Lady, fii binevenita! Multumesc IngeruluiNostruViu ca ti-a impumutat aripa-i viteaza ce te-a adus printre noi! Acum fericirea si implinirea pe care ne-o urezi sunt garantate! :)
Da, e liniste pe corabia noastra. E liniste pentru ca majoritatea celor ce s-a incumetat la aceasta drumetie au coborat pe mal, in portul in care suntem ancorati. Daca veneai mai repede cu o jumatate de ora prindei vanzoleala si curiozitatea cu care au plecat in graba spre centrul Istanbulului. Vom sta cateva zile aici, destul cat sa isi faca fiecare o imagine de ansamblu despre Turcia si cultura ei. Stiu, e putin timp daca vrei sa intri in amanunte! :) Oricum, suntem liberi sa ne facem programul dupa cum ne dicteaza inima!
Fiecare seara va fi deschisa impresiilor adunate peste zi din locurile vazute. Din orice colt al Istanbulului vom fi, seara ne vom aduna ca sa ne povestim peripetiile si informatiile adunate. Am uitat sa le amintesc tuturor calatorilor, in special membrilor echipajului: din fiecare popas vom lua cate un mic suvenir ce va fi trimis sau inmanat la intoarcere lui viulian.
Draga mea Lady, poate esti ostenita! Iti fac un ceai de tei, sa te relaxeze si sa te poti odihni! Desi e o calatorie de placere, sa nu creada cineva ca vom avea prea mult timp de odihna! Haide, sezi in fotoliul asta moale! Ma intorc imediat!
Bucatarule, rau imi pare sa aud ca nu te simti bine! Nu-ti face probleme de mancare! Ne-om descurca noi, mai ales fiind aici in port! Sa te ingrijesti si sa te insanatosesti repede ca sa te poti bucura si tu de drumetii!
Evangeline, sunt tare curioasa cum va arata Semiramis in salvari! Ha ha ha! Iertare! Iar mi-a luat-o imaginatia razna! Semi, vrei sa mergi in discoteca?

16 Februarie, 2007, 09:51:00 p.m.
Răspuns #202

Semiramis

Global Moderator
evident că Semi arată devastator în şalvari, altfel cum?
bineînţeles că merg la discotecă. dar aici pe vas, nu? pentru că nu vreau să stârnim pe careva să ne răpească şi să ne caute cei de pe vas cu poliţia.
la dans cu noi.
:happydance:
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

16 Februarie, 2007, 10:22:56 p.m.
Răspuns #203

diana_nistor

Vizitator
Surpriza!!! Am avut o discutie personala cu frumosul asta de Tarkan. Ii aratai si poza ta, Semiramis, si asa l-am convins sa vina la petrecerea noastra! Atentie! Ar putea fi prima escala de "uitare si vinovatie"!!!  :laugh: ;D Hai, ca nu ne aude nimeni, ca doar e un loc in care putem fugi de noi insine! ;)

Ca un al doilea moment special al serii, prin clementa lui Lorelei voi recita o poezie in turceste. Poezia se numeste "Istanbul". Eu imi voi scranti limba recitand-o, iar Des isi va pune creierii pe bigudiuri incercand sa o traduca!

Kamyonlar kavun taşır ve ben
Boyuna onu düşünürdüm,
Kamyonlar kavun taşır ve ben
Boyuna onu düşünürdüm,
Niksar'da evimizdeyken
Küçük bir serçe kadar hürdüm.

Sonra âlem değişiverdi
Ayrı su, ayrı hava, ayrı toprak.
Sonra âlem değişiverdi
Ayrı su, ayrı hava, ayrı toprak.
Mevsimler ne çabuk geçiverdi
Unutmak, unutmak, unutmak.

Anladım bu şehir başkadır
Herkes beni aldattı gitti,
Anladım bu şehir başkadır
Herkes beni aldattı gitti,
Yine kamyonlar kavun taşır

Fakat içimde şarkı bitti.

16 Februarie, 2007, 10:30:43 p.m.
Răspuns #204

|ngerMorT

Iar eu dragilor imi voi aduce harpa si cu permisiunea Dianei voi compune o melodie pentru aceasta poezie superba si o voi canta. Si drept va spun ca harpa mea vindeca suflete si linisteste mari si oceane.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

17 Februarie, 2007, 08:41:59 a.m.
Răspuns #205

diana_nistor

Vizitator
Toata noaptea am alergat pe la pravaliile "Sublimei Porti" dupa un dictionar turco - roman. Vanzatorii, oarecum amabili, dar obositi si plictisiti, ma trimiteau ba la Rovine, ba la Calugareni, ba la Cogealac, pe unde credeau ei ca le-au pierdut spahiii. Cand a auzit ca sunt din Transilvania lui Vladuţ cel Sângeruţ, unul din ei mi-a scos o editie mai veche, scrisa undeva pe la Poarta Alba sau Isaccea. Vai, era sa scriu Turtucaia! Aooooleeeeu! Cum am mai luat-o pe cocoaşă acolo!
In fine! M-am intors fuguţa pe corabie, auzind falfaitul aripilor ingerului nostru pe deasupra mea. Ce m-as fi facut fara el?
Am lucrat toata noaptea pe traducerea poeziei pe care v-am recitat-o. am baut...vreo 10 cesti de... turceasca si am tras din narghilea pana mi-a iesit fumul pe urechi si am reusit doar atat:

Veniţi cu toţi taşir ve ben                   Kamyonlar kavun taşır ve ben
Până cădem în duşunurdum                Boyuna onu düşünürdüm
Veniţi cu toţi taşir ve ben                   Kamyonlar kavun taşır ve ben
Până cădem în duşunurdum!               Boyuna onu düşünürdüm
Să rupem un evimizdeyken                 Niksar'da evimizdeyken
Şi să fumăm kadîr hurdum.                 Küçük bir serçe kadar hürdüm.

Cu toţii să ne degisiverdi                     Sonra âlem değişiverdi
Sub tainic şi umbros toprak                 Ayrı su, ayrı hava, ayrı toprak
Cu toţii să ne degisverdi                      Sonra âlem değişiverdi
Sub tainic şi umbros toprak!                Ayrı su, ayrı hava, ayrı toprak
Mahmuri, nu-l auzim pe geciverdi         Mevsimler ne çabuk geçiverdi
Istambuland ca unutmak                     Unutmak, unutmak, unutmak.

Hai şi tu, bade Başkadîr                      Anladım bu şehir başkadır
Să dăm o duşcă jos pe gitti                 Herkes beni aldattı gitti,
Hai şi tu, bade Başkadîr                      Anladım bu şehir başkadır
Să dăm o duşcă jos pe gitti                 Herkes beni aldattı gitti,
Şi caviar cât un taşîr.                          Yine kamyonlar kavun taşır

O făcurăm iar de bitti.                         Fakat içimde şarkı bitti.

Des, ma bizui pe tine ca vei face corectiile necesare inainte ca IngerulNostruViu sa o puna pe corzile harpei sale!
« Ultima Modificare: 17 Februarie, 2007, 10:33:52 a.m. de diana_nistor »

17 Februarie, 2007, 12:03:43 p.m.
Răspuns #206

|ngerMorT

Pasagerii te aclama Diana:  =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> Nu stiu cum dar Bruno a furat scoarta de copac pe care ai scris poezia si a ajuns direct in mainile "gurii sparte" ale acestei corabii...care nu stim inca cine e..  :-\ Oricum, toata lumea este impresionata de poezia pe care ai scris-o. Este superba si promit ca harpa mea va suna mai frumos ca niciodata.

17 Februarie, 2007, 01:07:38 p.m.
Răspuns #207

Alia

Bravo diana! Evangeline, se poate si pentru mine o rochie albastra, semitransparenta si...cu ceva perlute ?? Daca ti-au mai ramas cumva...in dotare, de nu.... Dupa cum se vede treaba bucatarul nostru nu prea vrea sa ne prepare ceva din bucataria turceasca, asa ca am fost nevoita sa merg la restaurant pentru a ma delecta cu felurile lor condimentate (dar foarte gustoase).
Oricum , la petrecere si dans...tot pe vas voi veni, sunt in siguranta alaturi de voi.....
Muzica traditionala, antrenanta, toalete atragatoare, voi fetelor sunteti surazatoare si puse pe distractie, va trebui sa-l iau pe Bruno si sa ....cam patrulez pe punte, oricand poate apare vreun emir ce va ramane vrajit de aceasta priveliste....si...nu se stie niciodata....

17 Februarie, 2007, 02:05:50 p.m.
Răspuns #208

Luli

Copii,eu ...m-a luat vintul si m-a dus la Bournemouth.Astept un vint prielnic inapoi.In jurul datei de 10 martie.Sau poate gasesc o barca sa ma intersectez cu voi.
Opreste trecera.
Stiu ca unde nu e moarte,nu e nici iubire,si,totusi te rog:opreste, Doamne,ceasornicul cu care ne masori destramarea.

17 Februarie, 2007, 06:59:52 p.m.
Răspuns #209

diana_nistor

Vizitator
Plecaciune...plecaciune! Multumesc pentru aplauzele entuziaste, care, sigur, depasesc stradania mea artistica!
Luli, oprim aici unul din ceasurile noastre si masuram timpul invers pana pe 10 ale lui martie! :) Om vedea pe ce fus orar ne vom gasi atunci! :D 
Cred ca ai anuntat deja comenduirea, ca sa fii inlocuita  iar pana la intoarcerea ta pe vanturi de primavara vom asculta uneori ecoul cantecelor matelotilor la prora!