05 Noiembrie, 2025, 04:39:26 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: VANT LA PUPA - SARUTUL MARILOR  (Citit de 324157 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

04 Mai, 2007, 10:28:43 p.m.
Răspuns #420

diana_nistor

Vizitator
Aoleu!!! Nci nu am plecat in aventura s deja limuzina noastra tuseste numai nisip!!! Strigam dupa ajutor?
Bietul Zantiala se va lua cu mainile de cap cand ne va gasi asa dezorientati si panicati! Si unsi la boticuri cu felurite dulceturi, cu degetele manjite si lipicioase, mai ceva ca bebelasii! :D
Mai, al cui e arcul ala cu sageti? Ii pregateste cineva lui Eve o "aterizare fortata cu picioarele pe pamant"? ;)
« Ultima Modificare: 05 Mai, 2007, 04:52:06 a.m. de diana_nistor »

04 Mai, 2007, 11:21:49 p.m.
Răspuns #421

Semiramis

Global Moderator
sigur, acum vreţi cu limuzina mea să mergeşi toţi, aha! decât să stau şi să fiu împinsă prin nisip mai bine mă duc cu Eve cu balonul. văd că v-am stârnit şi la dulceaţă de cireşe amare pe care a-i înnobilat-o cu oareşce mentă. :D
diana, ştii unde mi-a dispaărut moaşa, asistenta personală...geo???
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

04 Mai, 2007, 11:26:28 p.m.
Răspuns #422

Eve

:laugh: iote ca macar de pelerina de vreme rea si tot vine cineva cu mine. Bun si asa... si eu prefer decat sa n-am cu cine turuii (desi maica de poti deschide gura de fata asta). Macar daca suntem doar doua o respira cat sa arunc si un: "uite" sau un... "vezi" ;)

"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

04 Mai, 2007, 11:47:45 p.m.
Răspuns #423

diana_nistor

Vizitator
Semi, draga, nu stiu unde a disparut Geo si, sincera sa fiu, mi-e teama sa incerc sa aflu!  :stars:
Pana vine Zantiala cu limuzina sau cu cine stie ce alta traznaie, va propun sa facem o lista cu obiectele de care NU vom avea nevoe in "aventura" dar de care nu ne putem lipsi sufleteste. Ce ziceti? Incep eu? Pa eu nu as putea pleca nicaieri fara ceasul meu evreiesc, de birou, foarte fin si fragil, pe care il voi tine mai tot tmpul pe brate de teama sa nu se sparga. Dar nci nu ma gandesc sa il las acasa!
« Ultima Modificare: 05 Mai, 2007, 04:52:48 a.m. de diana_nistor »

05 Mai, 2007, 08:17:05 p.m.
Răspuns #424

diana_nistor

Vizitator
Stie cineva unde e Catty? O vreme am vazut-o grabita si ocupata cu treburile de comandant, apoi a disparut. Mi-e dor de mutrita ei!

06 Mai, 2007, 04:35:10 p.m.
Răspuns #425

Semiramis

Global Moderator
cred că îşi reînnoieşte atestatele IMO, poate din cauza asta este atât de grăbită. dar o aşteptăm ca să plecam... :D
bllue unde o fi? şi geo ăsta... >:(

19 Mai, 2007, 08:07:28 p.m.
Răspuns #426

valentina

Plecarati fara mine?ha,cred ca va prind .Nu va las singuri in aventura asta.Am venitttttttt.Asteptati-maaaaaaaaaaa,heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,mai suntetiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

27 Mai, 2007, 12:47:55 a.m.
Răspuns #427

valentina

Am plecat singura copii mei.Va pup,va voi aduce cate ceva si voua din aventura aceasta.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

25 Iunie, 2007, 08:49:08 a.m.
Răspuns #428

diana_nistor

Vizitator
In linistea ce te-mpresoara
Valuri blande te saruta.
Oamenii te cam uitara…
Vremea trece si ea…muta.

Pe catarg se joaca inca
Vantul cu-al tau steag pictat.
Marea parca- imbratiseaza
Al tau lung si-adanc oftat…

26 Iunie, 2007, 08:39:15 a.m.
Răspuns #429

diana_nistor

Vizitator
Cand ai plecat pe inserat
Erau si-atuncea flori de nea
Si flori de ape si de soare
Si-atat de linistit urcai
Spre galaxii nepieritoare.

Era o zi cu cer senin
Cu-aceleasi flori pe vele, ninse
Cand de pe-acel pamant strain
LoveTime, cu panzele intinse
Te departai atat de lin...

Te avantai spre necuprins
Spre scanteierile gigante
Iar azi departe de-ai ajuns
Un abur palid te-a ascuns
Ca un reflex de diamante...

26 Iunie, 2007, 05:30:47 p.m.
Răspuns #430

Semiramis

Global Moderator
eu m-am plictisit de când aştept...

27 Iunie, 2007, 11:21:51 a.m.
Răspuns #431

catty

Bun (re)gasit tuturor!!!!  :-*

Se pare ca corabiuta nostra a luat o vacanta (cam lunga) si pentru asta in mare parte ma simnt datoare sa va cer scuze :( Cam multe dorinte, cam multe pareri si cam multa treaba... a rezultat un popas cam lung in insoritul Egipt (sper ca cel putin Zantiala a fost incantat :P )

Cu speranta ca ma iertati pentru ratacirea din ultimul timp si imi mai dati voie sa fiu comandantul acestui vas as indrazni sa fac cateva propuneri.

In primul rand sa RIDICAM ANCORA!  ;D  (aici cred ca suntem cu toti de acord)

M-am gandit la un posibil traseu ce ar semana cu o croaziera pe marea mediterana:
prima oprire in Atena, o vizita scurta in Tunis, apoi un popas in Marseille, ajungem in Barcelona dupa care, trecand prin stramntoarea Gibraltar, ne putem indrepta spre America Latina prin apele Oceanului Atlantic.

Sper sa va surada ideea. Astept orice sugestii si propuneri.

Pentru a relua calatoria (si distractia ::)) mai fac urmatoarele sugestii:
Diana - as propune sa organizam o reuniune in care sa putem discuta cu totii ce ne-ar placea sa facem, sa vizitam, fiecare sa vina cu sugestii pe care sa le punem in aplicare; daca va imbraca forma unei mici petreceri pe mine nu m-ar deranja ::)
Escu - te-as ruga sa ne pregatesti un meniu special, eventual ceva cu specific Grecesc; ce zici?
Charlie - dupa ce studiezi meniul sper sa ne recomanzi (si pregatesti  :D) niste cocktail-uri deosebite
LoverGirl si just_a_tear - copilasi sunt pregatiti sa apara si ei la reuniune sa ne propuna si ei cate ceva sau organizam ceva separat pentru ei? Care este joculetul lor prefert in perioada asta?
OnlyYou si Evangeline - hainele vaporoase si coafurile comode si usor ciufulite sunt cele mai potrivite pentru aceste calduri dar ne puteti recomanda ceva anume? Ceva mai deosebit? Atat pentru zi dar mai ales pentru seara ::)
Lorelei - crezi ca ne-ai putea ajuta cu o poezioara sau chiar un cantec potrivit pentru reluarea calatoriei? Sunt sigura ca tu stii cel mai bine ce cuvinte ar fi potrivite in momentul asta asa ca nu pot decat sa sper ca vei fi alaturi de noi si ne vei incanta cu versurile motivante pe care stii sa le rostesti asa frumos :)
Crocantzel - cu ce ne mai incanti? Admosfera pe aici e cam "amortita". Ne ajuti putin sa ne invioram?
Desdemona - ne invati cateva cuvinte de baza pentru a ne descurca in urmatoarele locatii? Macar "buna ziua" si "multumesc" alaturi de o mica explicatie a valorilor banilor sa stim sa ne descurcam la cumparaturi :P
Semiramis - avand in vedere rolul tau multimplu nu as vrea sa apelam la calitatile tale de doctor dar te-as ruga sa ma ajuti putin cu organizarea calatoriei si cu povestioarele tale atat de frumoase despre culturile ce le vom intalni
IngerMort - avem si incuvintarea ta pentru a relua calatoria? Cred ca stii ca e foarte important sa ne fii alaturi :)

Cat pentru toti ceilalti pe care nu i-am numit ii rog la fel de mult sa fie alaturi de noi si sa ne ajute. Orice idee, orice parere, orice sugestie aveti nu ezitati sa o comunicati.

Haideti sa facem noi acest loc pe placul nostru, al nostru, pentru noi!!!

As vrea sa ridicam ancora maine dimineata la prima ora. Amanuntele si restul modificarilor le vom face pe parcurs. Cei ce nu vor apuca sa revina pe vas pana la plecare ii sfatuiesc sa o roage pe IngerMort sa ii ajute sa revina ulterior printre noi ;)

Deocamndata ma retrag pentru a putea face mici calcule si astept sa imi confirmati/ infirmati propunerile
pupici pentru toata lumea  :-* :-* :-*

27 Iunie, 2007, 11:40:21 a.m.
Răspuns #432

Miss M.

Hai ... eu fac inventarul la copii ... toti kinderii pe punte ! Adunarea  :police:
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

27 Iunie, 2007, 05:22:53 p.m.
Răspuns #433

Lorelei

Plecat-am toti candva pe-un vas
Unii-alergand, altii la pas,
Pe unde-ajungem nu stim, dar
Din cand in cand, ce-i drept... cam rar
Mai scriem doua vorbe noi
Mai schioape azi, sau mai de soi
Si ne-nsoteste voia buna
Ca doara suntem impreuna.

Sa dam strigarea, deci, cu toti
Treceti la POSTURI, mateloti!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

27 Iunie, 2007, 07:59:34 p.m.
Răspuns #434

diana_nistor

Vizitator
Hmmm! Si eu cred ca ar trebui sa ridicam ancora, desi Egiptul ma fascineaza mai ceva ca un taram de basme. M-am infricosat cunoscandu-l pe zeul Seth, stăpân al deşertului, reprezentat cu trup de ogar, cu coada despicată şi cu botul prelung. Se spune ca Seth dorea mult sa conduca Egiptul si s-a luptat cu fratele sau Osiris. L-a inecat in Nil si i-a taiat corpul in mii de bucatele si le-a aruncat in Egipt. Isis a adunat toate bucatile sotului ei si l-a mumificat ca sa treaca in viata de apoi. Fiul lui Osiris , Horus s-a luptat cu Seth ca sa-si razbune tatal. In timpul luptei, Seth a luat forma unui hipopotam si l-a atacat pe Horus dar acesta l-a nimerit in inima cu sageata si l-a omorat razbunandu-si tatal.

Povestea asta mi-a spus-o  tocmai Isis, acum zeiţa magiei şi a vieţii, a căsătoriei, simbolul armoniei matrimoniale şi fidelităţii femeii faţă de soţ si care ne-a protejat cu mare stoinicie impotriva duhurilor rele si care mi-a tinut companie in multe din noptile in care am ramas singura pe corabie. Intr-o seara, Isis a venit cu Ammon, zeul soarelui, cel mai important dintre zei. Marturisesc, m-am fastacit in prezenta lui, asa era de impunator! De fapt, mereu venea cu cate cineva (Escu, asa se justifica faptul ca proviziile noastre s-au consumat cu asa viteza in perioada asta. Iti cer iertare, insa cred ca minunatiile auzite au meritat paguba din camara! )
L-am cunoscut si pe Imhotep, cel care a construit prima piramida la Saqqara.  Voi pe cine ati intalnit?
Eu mi-am umplut desaga cu povesti si nu imi mai e teama ca se va asterne vreodata tacerea intre noi, prieteni dragi!
Semiramis, mama, nu ai stat cam mult in soare? Ai un ten... de invidiat! Insa daca te va ustura pielea, sper ca Geo sa aibe leacurile necesare.
Catty, se pare ca Crocantzel a decis sa ramana in Alexandria. Imi vine sa il invidiez! :)
Justulet, LoveGirl ce fac micutii? Imi voi aminti intotdeauna cu placere de Egipt! Aici micuta mea Cezara a invatat sa mearga.
Evangline,Only U mare lucru nu cred ca poate fi invatat despre moda egipteana, nu-i asa? Astia se imbraca in "ţoale" de maximum 3 piese. Pe caldurile astea nici nu ma mir! :)
Lorelei, draga mea,
 Cativa dintre zei
 Se crezura zmei!
 Si-si facura plan
 Sa arunce bani
 (Auzi, ce toparlani!)
 Sa te pacaleasca
 Si sa te rapeasca!
 Dar te-am aparat
 Si i-am alungat
 Si i-am injurat
 Si i-am descantat
 Mama lor de zei!
 Ce tupeu la ei!
 Deci, stai linistita,
 Ca esti ocrotita
 Pe cat esti de indragita! :)

Desdemona, l-am trimis eu la plimbare pe feciorasul ala care te curta de cand am ajuns in port. Era tare frumusel si politicos. Mi-a fost mila de el, insa... stim cu totii cine e in inimioara ta! ;)

IngerasulNostru Viu, coboara-te din norisor si zambeste-ne, vrei?

Unde sunt ceilalti? inteleptul Zantiala, nastrusnica Eve, , pokemon, Cruella, Alia, Bebe?

Catty, rogu-te frumos, deschide o lista cu cei care se intorc pe parcurs. Bine ar fi sa plecam in formatie completa din Egipt.

« Ultima Modificare: 27 Iunie, 2007, 08:17:50 p.m. de diana_nistor »