05 Noiembrie, 2025, 10:21:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Te astept  (Citit de 35198 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Februarie, 2007, 03:10:12 p.m.
Citit de 35198 ori

Zantiala

"...Peste ani si ani, ingroapa-te langa mine, voi astepta sa treci prin alte inimi si alte brate. Intarzie cat poti, nu te grabi, dar vino intr-un sfarsit. Altfel oasele mele te vor cauta pe sub tot pamantul..."

M-am trezit intr-o dimineata tarzie de toamna, patul parandu-mi nespus de mare... si de gol. Imi lipsea o imbratisare. Nerabdator, m-am sculat sa te caut prin casa, plimbandu-mi privirea prin incaparile pustii, dar nu erai pe niciunde. Nici macar umbra ta nu am putut-o gasi. M-am gandit atunci ca poate ai plecat, si, am decis sa ma duc la fereastra sa ma uit pe strada dupa tine. Speram sa iti mai vad macar odata chipul, sa mai iti simt macar odata prezenta calda. Dar nu te-am mai putut gasi printre multimea sufletelor trecatoare.

M-am asezat, si am spus ca de acum incolo, am sa incep a te cauta doar la mine in suflet. Sigur, doar acolo ai putut sa te duci. Si nu mi-a fost greu sa te gasesc... privind inauntru, dupa indelungi plimbari pe vaile sufletului meu, am gasit in inima mea una din lacrimile tale, inghetata intr-un smarald cald stralucitor. Cum asa ? Cum puteai sa fi in inima mea, cand eu nu te cunoscusem decat din vise... ?

Si atunci, m-am dus sfios, sa intreb ingerii, sa il intreb pe Dumnezeu. Am staruit in ruga, vreme de cateva zile si cateva nopti, dar fara sa primesc nici un raspuns... parea ca ma rog in zadar, pana cand - fara sa vreau - din ochii mei tristi am varsat o lacrima sarata, ce s-a prelins, subtil, tiptil, pe obrazul meu aplecat.

Acum stiu... Dumnezeu mi-a pus in suflet lacrima ta, legandu-ma de tine inca de la inceput, inca dinainte de venirea mea pe acest pamant. Acum, nu mai am decat doua cai : ori te voi cauta eu, ori te voi lasa pe tine sa ma cauti...
« Ultima Modificare: 23 Februarie, 2007, 03:12:41 p.m. de Zantiala »
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

23 Februarie, 2007, 07:04:45 p.m.
Răspuns #1

Lady Allia

Într-o zi...Cerul şi-a deschis larg privirea albastră şi adâncă...Două lacrimi frumoase şi strălucitoare au căzut printre noi.., două lacrimi gemene şi iubite..., frumoase şi aproape de perfecţiune..., dar singure şi triste..! Erau căzute departe una de alta..., departe de împlinirea sărutului care să le facă lucirea să tresară...şi să lumineze umanitatea şi iubirea....
  Într-o zi...Cerul şi-a lăsat palma mare şi gingaşă peste genele lor...sărutându-le sufletul magic..., iar în altă zi...lacrimile se vor întâlni pe pălmi de Cer...şi bătăi prea aşteptate de suflete...!
  În fiecare zi...iubirea păşeşte lângă tine asemeni unei umbre..., poate într-o zi ai să o simţi...! În fiecare seară...iubirea priveşte către tine trimiţându-ţi săruturi suflate pe pălmi de vise..., poate într-o seară te va atinge şi ai să le simţi...! Inima bate năvalnică de ea..., iar ea îţi sărută adânc visele..., poate într-o zi aă să ştii cî niciodată nu a fost în altă parte...!
 În ziua când ai să întinzi mâna....lacrima va ştii să cadă...iubindu-te...!

23 Februarie, 2007, 07:27:13 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
o astepti la fiecare margine de tacere, intre doua soapte rostite la inserat. caci numai noaptea iti este prietena, lumina alungand speranta si visul. cu fiecare respiratie pleca mai departe, iar zarea devine infinitul tristetii si al neintoarcerii. caci se poate intampla ca ea sa nu revina.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

24 Februarie, 2007, 08:30:46 a.m.
Răspuns #3

valentina

"Se spune ca Dumnezeu ar fi tinut iubirea intr-o sfera.Intr-o zi din gresala,a scapat-o din maini si s-a spart in doua jumatati care de atunci se cauta neancetat pentru a forma din nou un tot perfect."

Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

24 Februarie, 2007, 01:17:01 p.m.
Răspuns #4

Zantiala

"...Plecam de multe ori in calatorii lungi, doar pentru a simti bucuria reintoarcerii..."

M-am intors din nou catre sufletul meu, unde erai tu... si am luat o bucata de pamant, strangand-o in maini, amestecand-o cu apa si cu dragoste, facand astfel cu migala un chip de lut sufletului tau cald...Impins de un stravechi imbold, am cazut la poalele sau, cerandu-ti, inca o data, sa imi vii.

Casa mi se va parea nespus de goala fara de tine, dar voi rupe bucati din sufletul meu, bucati in care te voi lasa sa te oglindesti, infrumusetandu-i astfel goliciunea... Cand voi merge in codrii, te voi tine de mana, ca intr-un vis... iar in fiecare lac, in fiecare rau, voi privi in chip de taina spre ochii tai.

Te voi gasi astfel si unde nu esti... si te voi simti si in acele locuri in care pasii tai nu au calcat niciodata. Si odata, cand va dori Dumnezeu, stiu ca te voi intalni.

P.S: va multumesc pentru frumoasele cuvinte...  e o bucurie mare ce o resimt de fiecare data cand intalnesc oameni care simt si gandesc asa de frumos.
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

24 Februarie, 2007, 11:13:22 p.m.
Răspuns #5

Semiramis

Global Moderator
pe cine cauta visele tale toate în nopţi, în codri sau aiurea?
pe cine tânjeşte sufletul de strigă întruna?
cui îi scrie mâna ta neostenită poezii pe care le trimite mai apoi cu vântul să le ducă numai el ştie unde...?
cine eşti tu străine?

24 Februarie, 2007, 11:23:26 p.m.
Răspuns #6

Zantiala

Pe cine caut... o caut pe Ea, cea care inca nu a venit dar si-a lasat lacrima de smarald in sufletul meu...
Dupa ea tanjesc, zi si noapte, in fiecare clipa a existentei mele, caci o simt asa de aproape, si totusi - e asa de departe !
Pentru ea scriu.. si da, draga Semiramis, le trimit vantului, cu o ruga de taina, sa i le duca ei... oriunde s-ar afla, oriunde ar fi...

Toate in speranta ca intr-o buna zi o voi intalni ...

24 Februarie, 2007, 11:24:36 p.m.
Răspuns #7

Semiramis

Global Moderator
o cunoşti...sau doar o speri?  :)

24 Februarie, 2007, 11:28:42 p.m.
Răspuns #8

Zantiala

O simt, si o cunosc in sufletul meu....
Stiu totul despre ea.... mi-a aratat-o Dumnezeu... m-a facut sa o simt, sa ii cunosc sufletul, viata, dorintele...
Cine este ea fizic ? Unde este ea acum, intre multimea sufletelor calatoare ? Nu pot a cunoaste aceste lucruri. Dar stiu ca este. Stiu ca exista.

Eu doar sper sa mi-o aduca ingerii cat mai repede in viata.

24 Februarie, 2007, 11:36:26 p.m.
Răspuns #9

Semiramis

Global Moderator
nu o căuta! îţi va ieşi ea în întâmpinare cand va veni vremea să vă întâlniţi. ai grijă de sufletul tău!

24 Februarie, 2007, 11:42:45 p.m.
Răspuns #10

Zantiala

Esti inteleapta, Semiramis, si vorbele tale calde le primesc cu bucurie in suflet. Intr-adevar, nu o voi cauta...
Pentru ca daca as cauta-o, sigur nu as gasi-o....
M-as amagi probabil singur, ca am gasit-o pe ea...

Cel ce gaseste prin accident, ingropata in pamant, o tainica comoara - fara sa spere vreodata in a o gasi si fara sa o caute - este un om fericit. Cel ce o cauta insa cu ardoare, risca sa nu o gaseasca, ajungand, cu timpul,  sa fie consumat de insasi actul cautarii. 

Si totusi, cateodata, fara sa vreau, mai ies la fereastra sufletului meu privind spre drumurile intinse ale lumii....

25 Februarie, 2007, 12:25:20 p.m.
Răspuns #11

valentina

O vei intalnii intr-o buna zii,si-ti vei da seama ca este cea care sufletul tau o asteapta.
               Sufletele iubitoare se impreuneaza intr-o buna zii ,pentru a forma un intreg.Poate ca nici nu-ti dai seama cat de aproape este,sufletul cautat de tine.Cauta imprejurul tau,cu ochii sufletului,caci numai asa iti vei da seama ca este cea pe care o astepti cu nerabdare.
                           Cand o vei afla sper ca Dumnezeu sa va Binecuvanteze Iubirea.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

25 Februarie, 2007, 08:23:52 p.m.
Răspuns #12

pokemon

o astepti cu dor si ii scrii cu dragoste.fii sigur ca o vei gasi,atunci cand nu te vei astepta.va rasari ca o raza de soare dintre nori si atunci vei sti ca EA este aleasa.
continua sa ii fii aproape si cu siguranta sufletele vi se vor uni,chiar daca inca nu va cunoasteti....
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

25 Februarie, 2007, 10:06:11 p.m.
Răspuns #13

amelie

va veni cu siguranta intr-o zi...va veti afla fata in fata si va veti recunoaste...sper sa fie cat mai curand ca sa aveti timp sa va traiti dragostea dupa care tanjesc sufletele voastre...iti doresc sa fie o poveste frumoasa si calma...cu iubire multa si numai impliniri!
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

26 Februarie, 2007, 01:23:50 p.m.
Răspuns #14

andrada

Oare stii ca cert fiecare rasarit ? In fiecare zi ma cert cu soarele ...el vine mult ,mult prea repede si te rapeste din bratele sufletului meu ..sa te duca ...undeva ...in lumea ta .
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....