Fiecare fata sau baiat tinde sa generalizeze parerea despre sexul opus prin prisma propriilor experiente. Ma tem ca se insala si unii si ceilalti. Exista o multime de fete care nu insala si o multime de fete care insala, dupa cum exista o multime de baieti care insala si o multime de baieti care nu insala. Depinde pe cine ai norocul sa intalnesti. Deci - nu generaliza, nu faci decat sa suferi inutil.
Cat despre "motivul infidelitatii ei"... ma indoiesc ca este cel pe care ea il sustine. Posibil ca nici ea sa nu intelege prea bine de ce o face. Cred insa ca mai conteaza ceva: infidelitatea se rezuma la aspectul sexual al relatiei, sau ea mai iubeste /tine la altcineva. Cred ca are multa relevanta. Daca chiar tine numai de latura sexuala... poate ca n-ar fi rau sa aveti o discutie deschisa despre viata voastra sexuala si despre ce va doriti fiecare de la partener. Stiu ca e greu, discutiile de genul asta sunt poate cele mai dificile, dar merita. Daca e vorba si de implicare sufleteasca... atunci lucrurile se schimba, fiindca devine evdent ca isi doreste altceva, un altceva nu mai bun, nu mai destept, nu mai dragut, ci un altceva care sa nu fie TU. Si atat. E greu de inteles de ce, cum, probabil motivele sunt adanci, posibil nici sa nu tina de tine, ci de "piticii" ei...
Eu cred ca tu traiesti intr-un purgatoriu infernal din care nu ai cum sa iesi prea curand. Vei iesi cand fie te vei satura sa suferi si vei decide sa mergi inainte fara sa privesti in urma, fie cand va incepe sa nu iti mai pese...
Nu eticheta insa fetele in general (nu o spun fiindca sunt fata), vei fi surprins cate surprize placute (infirmari, exceptii daca vrei) iti poate oferi viata...
Ai grija de tine.