10 Octombrie, 2025, 09:38:32 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

aveti doua voturi ... va rog sa aplicati cate unul in fiecare categorie

SA O mai las sa-si petreaca timpul cu prietenii respectivi
4 (33.3%)
SA NU O mai las sa-si petreaca timpul cu prietenii respectivi
3 (25%)
SA O mai las sa mearga la tara singura
3 (25%)
SA NU O mai las sa mearga la tara singura
2 (16.7%)

Numărul total de membrii care au votat: 7

Autor Subiect: prietenii persoanei infidele!?  (Citit de 12356 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Aprilie, 2007, 08:15:01 p.m.
Răspuns #15

Escu

Global Moderator
subscriu la ce au spus ceilalti...in dragoste nu poti sa impui nimic...pentru ca nimic nu ti se impune...
Let's put a smile on that face!

02 Aprilie, 2007, 06:25:21 a.m.
Răspuns #16

Jasminne

Cazul tau imi aminteste de trecutul unei bune prietene,se incadreaza intr-un tipar aproape perfect...Unde el incearca din rasputeri sa salveze "dragostea" dintre ei iar ea nu stie ce vrea.Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau dar am citit "povestea" ta cu ea si nu mi-a venit in gand decat "LASA-O".Stiu ca aceste cuvinte te infioara pentru ca e greu sa iti concepi viata fara persoana iubita.Nu incerca sa faci din ea ceea ce vrei tu sa fie.Oamenilor li s-a dat puterea de a alege.Te-a inselat o data, de doua ori...uneori ma intrebam cat ai sa mai rezisti.Sa stii ca prietenii persoanei infidele intr-o mare majoritate ii vor pastra secretul.Putini sunt cei care vor veni la tine sa iti spuna "Vezi ca prietena ta te inseala cu...". Si tot la fel de putini sunt cei care ii vor spune EI "Vezi ca nu e bine ceea ce faci". Stiu cat de mult a suferit El in cazul prietenei mele si e inuman o asemenea suferinta. Aduna-te si continua-ti viata mai departe pentru ca o relatie in care nu mai exista incredere este sortita esecului.Sanse?!Cate sanse vrei sa ii dai, pana are sa te doara si cel mai indepartat colt al sufletului tau? Cei din jur pot sustine "cauza" sau sa o condamne, influentand sau nu decizia, DAR in final fiecare suntem raspunzatori pentru alegerile pe care la facem in viata.Cu cat ai sa incerci sa ii ingradesti libertatea cu atat maresti sansele ca ea sa o caute singura ascunzandu-se de tine.Cauti din nou miciuna?Uite asa o poti avea din nou. Ai grija de sufletzelul tau pentru ca nu meriti sa fi supus unor asemenea incercari.

Multi pupici  :-* :-* :-*

02 Aprilie, 2007, 06:50:49 a.m.
Răspuns #17

Evangeline

Dragul meu, din momentul in care te-a inselat ceva s-a pierdut. O parte din incredere si poate multe altele. Daca te-a inselat inseamna ca-i lipseste ceva care e numai in sufletul ei si poate nimeni nu stie. Te-a inselat si te va mai insela cu sau fara voia ta, cu sau fara stirea ta. Nu altii au ajutat-o sa te insele. Imi pare rau dar asta ea a ales si nu cred ca prietenii ei au fortat-o sa faca asa ceva. Sa fim seriosi acum. Cat despre faptul ca nu ti-ai spus ca te-a inselat...scuza-ma dar eu m-as amesteca in treaba nimanui indiferent cat de bun prieten(a) imi este. Poate il/o voi ajuta sa deschida ochii si sa descope singura dar nu sa ma duc eu cu vorba de colo-colo. O mica paranteza...Daca vrei sa intelegi si mai bine alegerile in viata unui om, un pic de filozofie ti-ar ajuta mult (cele 2 premise: ori alegerile noastre sunt determinate inainte de a ne naste ori avem libera alegere)
Iti scriu totul din experienta stiu unde duce o relatie ca aceasta. Nu vreau sa par dura dar e mai bine sa-ti scriu totul scurt si la subiect. S-ar putea sa ajunga sa se minta si pe ea si pe tine la un moment dat si sa te insele cum stie ea, si chiar poate va deveni foarte priceputa la unele metode de ati ascunde sau cine stie ce-i mai trece prin minte. Poate o vei controla acum dar nu vei putea face asta la nesfarsit si daca despartirea nu e acum va fi peste cateva saptamani, luni sau ani. Cu cat e mai repede cu atat mai bine. Stiu ca te va durea mult. Stiu ce inseamna sa iubesti si am stat langa cineva care m-a pierdut si am vazut cat poate suferi un barbat. (De asta pentru el am cel mai mult respect pentru ca a stiut sa iubeasca cu toata inima lui.) Nu mai tine cu dintii de o relatie care e pe jumatate moarta. Crede-ma iti face numai rau :'( Sunt fata si stiu ce vorbesc stiu cum e sa-ti lipseasca ceva intr-o relatie. De asta iti spun asculta mai mult de sfaturile fetelor pentru ca ele o pot "citi" mai bine pe iubita ta.

:-* 

P.S. Daca ai nevoie de mai multe sfaturi sau ai intrebari stii unde ma gasesti ;)
Never, never quit!

04 Aprilie, 2007, 11:28:43 a.m.
Răspuns #18

suflet

in acest moment am o imresie foarte proasta despre fete avand in vedere si trecutul meu si prezentul ... nu stiu cati dintre voi ati citit "viata ... pana sa o cunosc pe ea" de la rubrica "povestea mea" ... dar cu siguranta ar trebui sa ii schimb titlul ... pentru viata e la fel si dupa ce am cunoscut-o pe ea ... practic nu e nici o diferenta decat ca sufar mai mult din dragoste ... nu stiu cum am reusit sa nu insel niciodata si sa fiu inselat de fiecare data ... poate ca ceva nu fac bine si singurul lucru la care ma gandesc este ca m-am purtat prea frumos cu toate iubitele mele si atunci ele au simtit ca pot face orice fara sa ma supar si fara sa se intample nimic grav ... le-am facut tot pe plac si sa se simta bine ... au avut tot si totusi m-au inselat sau mi-au dat papucii fara nici un motiv ... eu nu cred ca au avut neajunsuri ... mai ales la raluca, la care singurul neajuns era ca nu eram de acord sa o las sa petreaca prea mult timp cu prietenii ei cu care ma insela si imi spunea ca sunt doar prieteni din copilarie (o mare intrebare: credeti ca motivul infidelitatii ei ar putea fio acesta? ... adica ea ma inselat din cauza ca eram prea gelos pe prietenii ei si eram posesiv din cauza asta ... prieteni cu care acum se dovedeste ca ma inselat ... am eu vreo vina? ... daca as fi lasat-o sa isi petreaca timpul cu ei fara nici o problema cat de des m-ar fi inselat? ... ea zice ca asta ar fi problema principala ... cine are dreptate?)... de aici cred ca nu i-a convenit ei nimic ... adica sa nu o las sa ma insele ... pan' la urma fetele sunt niste ipocrite, adica <<baietii sunt niste "porci" cand vine vorba de o relatie ... doar fetele sunt niste ingeri>> dupa experientele mele (si in ultima vreme si a prietenilor mei) se cam intoarce roata ... doar ca ele nu pot fi comparate cu porcii ... ele sunt niste "vulpi", sirete pe care niciodata nu le intereseaza nimic altceva decat sinele ... imi pare rau ca discriminez femeia atat de mult ... sunt exceptii de ambele parti dar sunt foarte rare; de exemplu mare majoritate a membrilor acestui site sunt exceptii la ce am scris eu mai sus ... dar am ajuns la o concluzie ... fetele inseala si gresesc intr-o relatie mult mai mult decat baietii dar nu sunt acuzate si nu sunt pedepsite pentru ca intotdeauna <<fac ochii aia de catelus pe care ascund fata lor "diabolica">> si nu poti sa o acuzi si nu poti sa nu o ierti ... dar in orice are o limita si un sfarsit si in acest caz cred ca se afla bunatatea mea fata de femei
e greu sa imi continui viata fara ea pentru ca stiu ca daca fac asta nu o sa mai am niciodata incredere in nici o fata si probabil ca nici nu o sa mai pot iubi vreodata, iar daca se gaseste una intr-un final sa ma iubeasca o sa sufere cu siguranta(sau poate ca ar putea fi mai multe) ...
eu deocamdata am luat o decizie si o sa-i mai dau o sansa ... nu stiu daca ar putea sa fie ultima pentru ca o iubesc foarte mult ... dar nici eu nu stiu cat o sa mai suport ... singurul mod in care ma poate face sa nu o mai vreau este sa reuseasca sa ma faca sa o urasc si atunci se termina, dar pana acolo nu mai e mult pentru ca in car nu mai incape decat un sac de suferinta pana sa se umple si atunci toate vor avea un sfarsit pentru ca "boul" (adica eu) nu o sa mai poata trage carul pentru ca va fi prea greu ...

va pup si va multumesc ca inca mai aveti rabdare cu mine

:-* :-* ... PS vine vacanta si o sa am o gramada de timp sa va ajut si eu cu problemele voastre sau in discutiile voastre
« Ultima Modificare: 04 Aprilie, 2007, 11:35:27 a.m. de suflet pierdut »
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

04 Aprilie, 2007, 12:07:02 p.m.
Răspuns #19

Lorelei

Fiecare fata sau baiat tinde sa generalizeze parerea despre sexul opus prin prisma propriilor experiente. Ma tem ca se insala si unii si ceilalti. Exista o multime de fete care nu insala si o multime de fete care insala, dupa cum exista o multime de baieti care insala si o multime de baieti care nu insala. Depinde pe cine ai norocul sa intalnesti. Deci - nu generaliza, nu faci decat sa suferi inutil.
Cat despre "motivul infidelitatii ei"... ma indoiesc ca este cel pe care ea il sustine. Posibil ca nici ea sa nu intelege prea bine de ce o face. Cred insa ca mai conteaza ceva: infidelitatea se rezuma la aspectul sexual al relatiei, sau ea mai iubeste /tine la altcineva. Cred ca are multa relevanta. Daca chiar tine numai de latura sexuala... poate ca n-ar fi rau sa aveti o discutie deschisa despre viata voastra sexuala si despre ce va doriti fiecare de la partener. Stiu ca e greu, discutiile de genul asta sunt poate cele mai dificile, dar merita. Daca e vorba si de implicare sufleteasca... atunci lucrurile se schimba, fiindca devine evdent ca isi doreste altceva, un altceva nu mai bun, nu mai destept, nu mai dragut, ci un altceva care sa nu fie TU. Si atat. E greu de inteles de ce, cum, probabil motivele sunt adanci, posibil nici sa nu tina de tine, ci de "piticii" ei...
Eu cred ca tu traiesti intr-un purgatoriu infernal din care nu ai cum sa iesi prea curand. Vei iesi cand fie te vei satura sa suferi si vei decide sa mergi inainte fara sa privesti in urma, fie cand va incepe sa nu iti mai pese...
Nu eticheta insa fetele in general (nu o spun fiindca sunt fata), vei fi surprins cate surprize placute (infirmari, exceptii daca vrei) iti poate oferi viata...
Ai grija de tine.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

04 Aprilie, 2007, 02:28:55 p.m.
Răspuns #20

Escu

Global Moderator
io zic ca te-a inselat ca nu a fost sa fie, nu cred ca ea ar putea fi acea "The One". Dragostea e alta la fiecare varsta, mi se pare ca te-ai agatat de un vis, dupa ce ai aflat ca te inseala si ai iertat-o. Mai in gluma, mai in serios, daca eram in locul tau...o lasam mai moale...sa moara relatia de la sine...(ca de rupt picioare si maini nu se poate  :D  :laugh: - glumesc).
Asta e, nu a fost sa fie.Nu ai ce sa ii impui, nu are ce sa iti impuna, just let it go...si vindeca-ti ranile...ce tot ce poti sa faci acum. Nu cauta raspunsuri pentru ca nu o sa le gasesti, cel putin nu acum.Esti prea incarcat emotional ca sa poti gandii logic si corect.
O sa fie bine, ai sa vezi, doar ca pana atunci o sa mai treaca timp.
Let's put a smile on that face!

04 Aprilie, 2007, 02:33:25 p.m.
Răspuns #21

Lady Allia

Ceea ce nimeni nu înţelege la infidelitate este că înainte de toate te înşeli pe tine şi de abia apoi îţi înşeli partenerul! În primul rând cine înşeală este absolut clar şi de la sine înţeles că nu iubeşte, că trăieşte o relaţie în care nu se simte împlinit şi singurii care au de pierdut în astfel de situaţii suntem noi înşine! De ce? Pentru că viaţa nu se trăieşte de 2 ori...ea există doar o dată, iar când nu ne simţim împliniţi într-o relaţie ar trebui să ştim să renunţăm şi să plecăm frumos!

04 Aprilie, 2007, 09:03:50 p.m.
Răspuns #22

Alia

Ai perfecta dreptate Allia. Asta in cazul in care unul vrea sa plece, iar celalalt ii respecta optiunea, sau mai concret, o intelege....

04 Aprilie, 2007, 09:31:16 p.m.
Răspuns #23

Lady Allia

"Asta in cazul in care unul vrea sa plece, iar celalalt ii respecta optiunea, sau mai concret, o intelege...."

Draga mea, eu cred că atunci când unul înşeală nu se mai pune problema că nu şi-ar dori să plece. De ce ar mai rămâne? Din obicei? Din minciună? Din sadism faţă de el însuşi şi faţă de persoana pe care a înşelat-o? Din egoism?...Din iubire...nici într-un caz!
 Celălalt...nu cred că are vreo importanţă dacă îi respectă sau nu opţiunea...! Asupra vieţii noastre suntem singurii stăpâni şi nimeni nu are dreptul să decidă asupra acţiunilor noastre...atâta timp cât sunt ale noastre! Dacă nu mai suntem fericiţi într-un loc...implicit transformăm acel loc într-un mormânt de sentimente şi trăiri, iar cu timpul şi cel de lângă noi va deveni nefericit... Oare merită?

05 Aprilie, 2007, 08:40:08 p.m.
Răspuns #24

Alia

Pai nu merita, dar nu reusesc sa inteleg de ce unii o fac totusi ! Este un aspect ce-mi ridica multe semne de intrebare... dar nu vreau sa fiu off topic....

11 Aprilie, 2007, 04:08:37 p.m.
Răspuns #25

katya1886

Mda, poate ca nu ar mai trebui sa-ti pierzi timp tragand de o relatie care nu face altceva decat sa-ti provoace suferinta. Desparte-te de ea si cauta pe cineva care sa te merite si sa te faca fericit pentru ca exista si asa ceva chiar daca trebuie sa o iei de la inceput si sa lupti sa-ti cladesti o alta relatie. In momentul de fata, nu cred ca ai pierde ceva. Si incearca sa-ti reevaluezi si modul in care te comporti cu cel de langa tine, undeva probabil ca ai gresit si tu pentru ca nimanui nu-i convine sa i se ingradeasca libertatea si sa i se impuna conditii mai ales in ce priveste prietenii.
            Chiar daca mi-ar frange inima, atata timp cat i-am mai oferit o sansa iar el a calcat-o in picioare l-as parasi fara sa ma gandesc de doua ori chiar daca timp de luni intregi n-am sa fac altceva decat sa sufar ca o nebuna. Cel putin stiu ca inca nu mi-am pierdut respectul pentru propria-mi persoana. Uneori trebuie luate masuri drastice chiar daca pe moment ele par sa ne faca mai mult rau decat bine. Parerea mea...
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."