Scumpă colegă, Lady Allia,
Aşa-i cum bine spui. Grădina-i în paragină, hanul e pustiu, vizitatorii mai vechi, care-şi purtau iubirile prin grădina viselor sunt din ce în ce mai puţini. Şi nu c-ar fi apărut niscai tentaţii noi, deşi ar cam fi de luat în seamă şi aceste false atracţii, dar treaba-i că grădina şi hanul, chiar şi hangiţa, cu fulgi cu tot, au fost cumpărate de... de cine credeţi? ...de Dinu Patriciu, ori de Ion Ţiriac, dacă nu cumva de Miron Mitrea, cu toate că şi Adrian Năstase s-a arătat interesat. Ăştia vor să facă club politic în hanul şi-n grădina noastră. Da', dar nu le merge! Vom pune de-o demonstraţie, chiar şi de-o grevă a foamei. Să învingem noi, cu alte cuvinte să învingă cultura!
O să-mi spui că n-am dreptate, că e doar un zvon. Nu e zvon, iubito! Aud, mai nou, că vor fi impozitate toate sit-urile, că vom plăti taxe pentru că folosim internetul. Numai că românaşul nostru e inventiv, şi nu se lasă la mâna bişniţarilor. Aşadar, eu, unul, nu voi sta cu mâinile-ncrucişate. Chiar din seara asta voi merge-n grădină, cu prietenii mei, vom curăţa uscăturile, vom cosi buruienile, şi-i vom aştepta pe... cumpărătorii ăia, să-i vedem le dă mâna să se apropie de bunurile colectivului LoveTime?
Cât priveşte blogurile, treaba e cam încurcată. Am discutat cu Iulian, care mi-a spus că un blog e ceva mai complicat, că nu te văd doar ai tăi, ci mulţi mai mulţi. Or, noi, acum, nu prea avem cu ce ieşi la rampă, "să rupem gura târgului", cum se zice. În afară de Inda, Iulian şi încă vreo doi, n-avem cu ce ne lăuda. Propun să mai aşteptăm, să ne mai străduim...
Cu toată dragostea,