04 Noiembrie, 2025, 03:36:58 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Calitatea subiectelor pe forum.  (Citit de 57969 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Iulie, 2008, 02:12:18 p.m.
Citit de 57969 ori

Lady Allia

De o vreme aş vea să scri AICI... dar sinceră să fiu nu mai am unde, nu mai am la ce - pentu mine provocarea LoveTime a dispărut odată cu lipsa subiectelor bune, pline de sclipire şi provocare.

Am obsevat că majoritatea dintre voi (cum am şi presupus de la început...) daţi tot ce aveţi mai bun în şi pe "blog", iar aici veniţi doar la o şuetă, la o cafea, la un bună ziua, bună seara (sau doar staţi on-line)...la două-trei cuvinte care NU FAC diferenţa pe care acest forum o făcea înainte de alte forumuri.

Am primit un minus ca şi stimulent să fac ceva - să mă trezesc: MULŢUMESC - m-aş trezi, dar nu am cum singură.

Unde sunt spiriduşii?
Unde sunt Castelele, Hanurile, Corăbiile?
Unde sunt POVEŞTILE noastre???

...pe bloguri...

multe le regăsim sau le continuăm pe...bloguri... :'(.

Din păcate LoveTime nu înseamnă doar cafenele, jocuri de cuvinte, poezii... - astea doar ţin LoveTime pe linia de plutire... - sunt asemenea unor aparate care se străduiesc să îl ţină intubat, conectat la aerul frumos de afară...

deci?

15 Iulie, 2008, 02:34:04 p.m.
Răspuns #1

Escu

Global Moderator
da..e liniste. Au mai fost momente de liniste...si s-a revenit la normal. Oricum cu totii stim ca ce a fost..nu o sa mai fie. Vremurile se schimba, oamenii se schimba asa ca de ce nu...si Lovetime.
Nu doarme nimeni, ci fiecare cu ale lui. Asa ca...toata lumea e treaza. Au ei grija sa se culce cu cine trebuie ca sa se trezeasca bine  :D  :D  :D  :D  :D

Am plecat...in blog-ul meu...unde-i liniste si bine :king:
Let's put a smile on that face!

15 Iulie, 2008, 02:43:25 p.m.
Răspuns #2

inda

Deci? Ai facut o constatare, ea e perinenta, dar ai putea veni si cu o solutie?
Se intampla acelasi fenomen in fiecare vara, iti amintesti, anul trecut strigam catalogul, se intampla si atunci sa intru pe forum si sa ma vad doar pe mine, sa nu am nici cu cine nici despre ce sa vorbesc, insa oamenii au revenit, revin de fiecare data !
Ca lumea scrie in bloguri? Eu spun ca e vorba de intimitate, poate dintr-un sentiment al meu am facut o povestioara, chiar daca nimeni nu stie ca e a mea, eu stiu si un ceva interior ma impiedica sa o postez pe forum, dar blogurile ofera oarecum iluzia intimitatii. Ti se parea normal ( acuma sunt subiectiva, dar as vrea sa aflu parerea ta) sa strig pe forum "i am sad, in progress " ?
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

15 Iulie, 2008, 02:52:35 p.m.
Răspuns #3

Lady Allia

solutia nu e la indemana mea.
mi-ar placea sa fie asa, dar nu este  :(.

"...eu stiu si un ceva interior ma impiedica sa o postez pe forum, dar blogurile ofera oarecum iluzia intimitatii."

da, asa este, dar cand nu erau blogurile solutias intimitatii era numai buna...LoveTime... - iti amintesti?
inaintea blogurilor era sectiunea proza (unde se putea scrie sub acoperire  :D) sau sectiunea povestea mea...cu jurnalele ei - unde tot intimitate se numeste...

"Ti se parea normal ( acuma sunt subiectiva, dar as vrea sa aflu parerea ta) sa strig pe forum "i am sad, in progress " ?"

da...mi se parea normal pentru ca am mai auzit cateva astfel de tipete si pentru ca le-am simtit prea persoanle nu le-am raspuns.
LoveTime a fost un loc intim, un blog mai mare unde insa aveam cu totii loc...

si acum sa va raspund la partea cu...linistea.

da, forumul a mai trecut prin momente de liniste. le stiu - sunt cam de multisor pe aici.
acum insa nu e liniste.
linistea aia de care vorbeati voi era asemeni unei oboseli, a unei ploi de vara, acum e vorba despre transformare si refugiu in alta liniste...

linistea aceea ma facea sa imi fie dor de ceea ce va fi...asta...ma sperie insa!

15 Iulie, 2008, 03:31:04 p.m.
Răspuns #4

Minerva

Intrasem sa vad cine ce mai misca si cand colo trebuie sa-mi amintiti ca am imbatranit. :P  Induta a trecut un an... off  :-*

Problema e alta dragutilor (fie iarna fie vara). Si in iubire dupa un timp e... altfel.
Deja noi, mosii, ne stim. Stim care la ce-i sare mustarul, ce putem scrie fara sa-l lezam pe unul sau altul...  Daca ne-am tot "descusut" unii pe altii la cateva zile... ne-am epuizam. Ca-s teme vechi interesante... adevarat. Dar eu am spus atunci tot ce credeam, voi la fel. Ce sa mai scriem acolo? Ia sa vina o parere "tanara" si...
Nu zic: daca am fi 4-5 mosnegi activi intr-o zi macar ne-am certa si tot s-ar aprinde ceva foc dar nu suntem ca nu-i timp.
Cativa oameni frumosi au aparut. Ca nu i-au atras decat duelurile in vers tine de motivul pentru care au intrat si daca pe moment a existat un moderator pe site interesat sa-i atraga intr-o discutie (alta decat privata).
Eu sunt linistita. Asa cum a venit Lorelei, Semi, Furia, Lady, Inda... vin si altii. Voi sunteti trecut fara un suflu nou, iar eu... mai mult decat voi. Sa ne bucuram ca am lasat ceva, sa zambim cand ne revedem si sa uitam lamentarile. Multe nu depind de noi chiar daca vrem sa credem ca suntem atat de... potenti
« Ultima Modificare: 15 Iulie, 2008, 03:34:37 p.m. de Minerva »

15 Iulie, 2008, 03:59:00 p.m.
Răspuns #5

Lady Allia

s-ar putea sa ai dreptate Minerva, dar nici macar suflul tanar nu poate sa ramana pentru ceea ce gaseste la momentul actual pe forum...

de ce sa ramana?
ce sa-i atraga?

ce ne face pe noi "altfel" in acest moment?

daca e vorba de iubire...iubirea poate renaste cand mocneste, dar cand in iubire nu mai mocneste nimic...se stinge!

faptul ca noi mosii ne cunoastem ar trebui sa ne fie de ceas bun si sa directionam acest fapt si "consecintele" lui in folosul nostru si al forumului.
unii dintre noi l-au creat, altii l-au primenit, altii i-au dat culori - toti l-am crescut... - noi ar trebui sa stim sa il si pastram frumos.

nu stiu cum, dar...ar trebui sa existe o solutie...

15 Iulie, 2008, 04:37:14 p.m.
Răspuns #6

Minerva

:laugh: uite ca te contrazic. Asa a crezut si Diana acum... sa tot fie 3-4 anisori. Uite ca de atunci au venit altii si altii care au lasat ceva in urma
Ca a fost o perioada altfel... intr-adevar dar asta doar pentru ca Diana, friend, Gordius, Lorelei, Iulian, JS, just, Alexia, Muzafer, surioara, eu si cred ca si Semiramis... am intrat cam in acelasi timp. Eram multi, eram personalitati diferite, scriam diferit, eram alta generatie mai putin apriga la manie (cel putin atunci) si ne-am epuizat mai greu. Apoi au intervenit problemele zilnice, rutina... am plecat fiecare pe drumul lui. Ca unii de dragul acelui "a fost odata" intram (din ce in ce mai rar poate, dar intram) pe cateva topicuri care ne-au definit si ele devin subiectele zilei... adevarat. Asta este insa tot.
Exista in noi cei vechi o solutie? Da. Sa am iar job-ul si raspunderea din acei ani, sa fie altii iar studenti, sa avem timp...

Chiar si la acest subiect, aparent nou, scriu tot de dragul unui "a fost odata...". Pentru ca a fost un timp cand eu si altii ca mine scriam si "ne agitam" in topicuri asemanatoare. Un remember si... atat
« Ultima Modificare: 15 Iulie, 2008, 04:44:30 p.m. de Minerva »

15 Iulie, 2008, 06:13:23 p.m.
Răspuns #7

alexia

:-* Va salut si cu mare drag va spun ca mi-ati lipsit! Cat despre faptul ca e liniste pe forum, ca nu se mai scrie cum se scria... nu mai spun nimic. Am trecut si eu prin aceeasi "revolta", acum insa am ajuns sa fiu si eu atat de ocupata incat nu mai am timp sa scriu. Recunosc, uneori mai trag cate un ochi sa citesc!
            Subiecte de calitate au fost si sunt. Vorba Minervei, unii ne-am spus cuvantul iar altii, poate ca nu si-au gasit cuvintele inca. 
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

15 Iulie, 2008, 06:31:59 p.m.
Răspuns #8

George Ene

Salut tuturor, prieteni dragi şi frumoşi, puşi pe fapte mari!
   De ce vă plângeţi, iubiţilor?
   Hai să lansăm o temă de să se zguduie 'naltul cerului: CUM AŢI VREA SĂ FIE FIINŢA CE VĂ E ALĂTURI - IUBITĂ, SOŢIE, MAMĂ?

...Alexuţa, draga mea prietenă, te-am căutat prin tot internetul Terrei. Unde tot umbli, fată dragă? Noi, altădată făceam nişte dialoguri încât bucuram pe toată lumea - cu mic, cu mare. Hai din nou în hora noastră, fată dragă!
E cantu dinoscitur avis

15 Iulie, 2008, 06:52:48 p.m.
Răspuns #9

Lady Allia

Era odata un parc...o gradina frumoasa cu flori rare si miresme deosebite. La inceput au rasarit doi-trei pitici, niste zane si cativa spiridusi in ea. Toti ii erau vizitatori si toti gradinari. Asa...a ajuns gradina cunoscuta si vizitata!
Au inceput sa vina din ce in ce mai multi printi, printese, curtezani, arlechini, drumeti istoviti si gradina inflorea cu fiecare zi.
Intr-una din zile insa...cateva miresme s-au pierdut. Unii le puteau recunoaste si doar in treacat, dar pentru altii ele nu insemnau nimic - daca nu vedeau si nu atingeau floarea...nu aveau cum sa cunoasca mireasma.
Si azi o mireasma, maine o alta...gradina imbatranise. Balariile pot fi frumoase cand urca pe trunchii copacilor si dau cate o floare, dar de obicei sufoca tot ce traieste, acopera si sub lianele ei vii dealtfel si ele...se stinge o gradina de poveste...

Piticii nici sa ii mai vezi. Zanele s-au perindat in alte povesti. Spiridusii mai dau cate un ocol si cat ai clipi...nu's.
Locul a devenit al altora - un parc la intamplare. Cateva banci unde sa iti odihnesti sufletul sau dorinta de poezie..., niste ecouri si in unele momente - cand vantul adie dinspre rasarit...revin miresmele de altadata si umple locul...

Dar fara gradinarii ei, care ii cunosteau toate florile si coltisoarele...gradina piere. E drept ca sunt multi copaci inca greu de scos din radacini, dar...vizitatorii nu sunt gradinari. Ei doar admira, lasa cateva ganduri... - pentru ei gradina nu e altceva decat o alta gradina - nu le spune nimic... Poate din cand in cand un alizeu tanar si vesel, plin de vigoare la scris si la suflet...va adia, dar...nu are cum sa ingrijeasca singur o intreaga gradina...are nevoie de stimuli, de sprijin, de flori noi cu radacini bune...

Si cineva spunea candva..."A fost odata un han"... Eu spun..."A fost odata o gradina"...

si nu..., nu e revolta, nici dorinta de a starni discutii, nici de a scormoni dureri mai vechi... e...nu stiu...cred ca e faptul ca undeva in mine nu vreau sa renunt la acest loc si parca nu as vrea sa ii las nici pe altii... iubesc acest loc (stiu ca si voi!!!), doar ca simt ca acum e...altfel...

15 Iulie, 2008, 07:20:17 p.m.
Răspuns #10

George Ene

Scumpă colegă, Lady Allia,
Aşa-i cum bine spui. Grădina-i în paragină, hanul e pustiu, vizitatorii mai vechi, care-şi purtau iubirile prin grădina viselor sunt din ce în ce mai puţini. Şi nu c-ar fi apărut niscai tentaţii noi, deşi ar cam fi de luat în seamă şi aceste false atracţii, dar treaba-i că grădina şi hanul, chiar şi hangiţa, cu fulgi cu tot, au fost cumpărate de... de cine credeţi? ...de Dinu Patriciu, ori de Ion Ţiriac, dacă nu cumva de Miron Mitrea, cu toate că şi Adrian Năstase s-a arătat interesat. Ăştia vor să facă club politic în hanul şi-n grădina noastră. Da', dar nu le merge! Vom pune de-o demonstraţie, chiar şi de-o grevă a foamei. Să învingem noi, cu alte cuvinte să învingă cultura!
O să-mi spui că n-am dreptate, că e doar un zvon. Nu e zvon, iubito! Aud, mai nou, că vor fi impozitate toate sit-urile, că vom plăti taxe pentru că folosim internetul. Numai că românaşul nostru e inventiv, şi nu se lasă la mâna bişniţarilor. Aşadar, eu, unul, nu voi sta cu mâinile-ncrucişate. Chiar din seara asta voi merge-n grădină, cu prietenii mei, vom curăţa uscăturile, vom cosi buruienile, şi-i vom aştepta pe... cumpărătorii ăia, să-i vedem le dă mâna să se apropie de bunurile colectivului LoveTime?
Cât priveşte blogurile, treaba e cam încurcată. Am discutat cu Iulian, care mi-a spus că un blog e ceva mai complicat, că nu te văd doar ai tăi, ci mulţi mai mulţi. Or, noi, acum, nu prea avem cu ce ieşi la rampă, "să rupem gura târgului", cum se zice. În afară de Inda, Iulian şi încă vreo doi, n-avem cu ce ne lăuda. Propun să mai aşteptăm, să ne mai străduim...
Cu toată dragostea,
E cantu dinoscitur avis

15 Iulie, 2008, 07:26:48 p.m.
Răspuns #11

sic

Vizitator
Precizare off topic: Lady, minusul meu a fost stimulent sa iesi din banalitatea din ultima perioada. Aveam impresia ca toate posturile tale spuneau aceleasi lucruri, toate poeziile tale aveau acelasi gen de metafore. Nu am zis nimic de trezire. Eu presupuneam ca nu dormi si ca "te-ai prins" pe deplin. :)

Revenind la topic: Ii dau totala dreptate Minervei.
In plus, Lovetime a devenit un fel de refugiu egoist al fiecaruia dintre noi. Suntem multi si foarte diferiti. Aici scriem ce ne doare, ce ne bucura, cerem pareri tot mai practice (are sau nu are rost, eficienta, unitati de masura,  care e idealul, etc.), facem declaratii de dragoste unor persoane care au sau nu a face cu forumul, deschidem topicuri peste topicuri in care de fapt purtam un monolog, cel mult, caci nu adresam intrebari, nu incitam la discutii, deci nu ne intereseaza prea mult parerea celorlalti (decat daca este admirativa si atunci aruncam plusuri si aprecieri carora le urmeaza firesc multumirile si cuvintele de I love you too  ;) ). Astea toate sunt consecinte firesti ale libertatii, personalitatilor si scopurilor diferite care se regasesc in comunitatea noastra.
Asa ca, blogurile sunt binevenite, caci dupa parerea mea, sunt locuri mult mai potrivite pentru ceea ce se scrie mai nou. Si daca vor ajunge sa inlocuiasca forumul, nu ar fi, dupa parerea mea, nici o problema. Dimpotriva. Cu atat mai putine si mai lipsite de importanta vor fi certurile, diferentele de opinii si "judecatile" de persoane, fricii ca ai putea fi alungat cu pietre de aici daca scrii ceva ce nu cinvine cuiva, etc. Nimic nu se pierde, totul se transforma! ;)

15 Iulie, 2008, 07:41:57 p.m.
Răspuns #12

Escu

Global Moderator
Am mai auzit si vazut texte, hai sa facem, hai sa curatam, hai sa....Da..tine 2-3 zile si toata lumea se intoarce la ale lor. E ceva normal, nu stiu de ce trebuie sa facem atata caz...Ca nu raspunde lumea la topicele mele? Sincer nu-mi mai pasa de ce zice lumea. Conteaza ce zic cei apropiati. Aceeia pe care ii aleg sa impart gandurile si scrierile mele. De ce sa citeasca milioane de guest-uri ce scriu eu? Nu vreau sa fiu cineva! Sunt un nimeni si-mi place...
Si mai e o chestie....Ca sa scri despre cat de frumoasa e gradina lu' lovetime, trebuie sa ai o anumita stare, sa traiesti ceva. Cand ai pe umeri dead-line-uri si proiecte de terminat, nu-ti mai arde de nici o gradina.

Eu cred ca daca te uitai mai atenta gaseai cateva topicuri la care sa scrii, nu doar monologurile tale la care nu a raspuns nimeni...No offence, dar de ce sa impart cu tine gandurile mele? E decizia mea cu cine le impart. Pot sa le impart cu Semiramis sau cu Lorelei (sau cu amandoua) si nu neaparat pe site sau blog. E doar un simplu exemplu...

PS: nu mi-o lua in nume de rau, dar si tu poti sa-ti faci un blog unde sa-ti scrii lucrurile personale si sa dai link-ul la cine vrei.
« Ultima Modificare: 15 Iulie, 2008, 07:54:36 p.m. de Sweeney Todd »
Let's put a smile on that face!

15 Iulie, 2008, 08:25:00 p.m.
Răspuns #13

Lorelei

Nu cred ca blogurile au ceva de a face cu toate astea. Ba as zice ca dimpotriva.
Cat despre apatie, lipsa de subiecte... ei, ei... solutie e ca intotdeauna sa scriem cu totii. Atata tot.
Hai va pup, ma duc sa scriu...  ::)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

15 Iulie, 2008, 08:34:12 p.m.
Răspuns #14

inda

Hai sa nu ne mai lamentam atat si sa privim optimisti inainte. E adevarat ca forumul s-a cladit in timp, ca si-au adus contributia la asta multi oameni, ca a avut vremurile lui de glorie, insa nimic nu mai este cum a fost, dar daca ne uitam putin pe statistici observam ca totusi nu-i atat de neagra situatia, in ultimele luni interesul pentru forum a crescut in mod constant. De ce nu scriu cei vechi? asta a raspuns Minerva si Escu, din cauza ca oamenii nu mai au timp sau starea necesara. Eu nu am fost aici pe vremea hanului si nici a gradinii, le-am gasit abandonate in uitare si am vazut nenumaratele incercari esuate de resuscitare a lor. A disparut suflul acela, poate ca e nevoie de unul nou, poate ca oamenii au inceput sa se adapteze la noul mers al lucrurilor. Mie personal imi este imposibil in clipa asta sa scriu lucruri delicate despre iubire, in proza, pe care nu o stapanesc prea bine, sau in poezie care vad ca incepe sa fie aproape blamata, pentru ca momentan am castile pe urechi si ascult stirile, printez ce-am lucrat peste zi, ma mai bazaie cineva pe messenger, masina de spalat maraie la cativa metri mai incolo si dau si cate o fuga sa amestec in cratite. Pot cel putin, cand imi vine sa le zvarlesc pe toate pe geam pentru ca nu-mi mai incap in cele 24 de ore, dupa ce c-am renuntat si la somn, sa merg in blogul meu, sa spun ca iarasi e luni si sa o iau de la capat in speranta ca maine ceva se va schimba. Si mai stiu ca nu sunt singura in aceasta situatie, ca marea majoritate sunt asa si ca furam cate putin din bruma de timp care ne-a mai ramas sa schimbam cateva cuvinte aici pentru ca ne este drag sa facem asta.

Stiti care e intrebarea mea? De ce nu se incumeta aproape nimeni sa scrie dintre cei multi care vin, privesc si ne rasfoiesc cum ai rasfoi paginile unei carti, apoi pleaca la fel de tacuti precum au venit. Suntem prea mult? suntem prea putin? am inceput sa fim desueti cu dragostea noastra? ar trebui sa ne reorientam dupa ,mersul lumii?

sunt inda si numele meu e totuna cu vantul