Fuga mea...si revenirea...
Deja imi devenise greu... forumul acesta imi parea ca o piatra de moara ce o purtam in spate... inca imi rasunau in minte vorbele ei : "...si ce ai scris acolo pe forum, m-a facut sa descopar un om pe care acum il urasc!"...
Asta se intamplase prin 23 si 24 august... ce coincidenta... ziua in care comemoram evenimentul in care Romania a schimbat partea in razboiul mondial... in care trecuseram de partea Aliatilor pentru a invinge agresorul...
Dar pentru mine aceste zile au avut o alta semnificatie.... in zilele acelea, si eu am schimbat partea, e drept, fara voia mea: schimbasem fericirea cu nefericirea... schimbasem iubirea cu ura... schimbasem imbratisarea calda a iubirii, cu stransoarea rece si de fier a singuratatii.
Mi-a spus ca ma uraste... mi-a spus ca unul din motive este acest forum, in speta ceea ce am scris in el... am scris aici ceva ceea ce a facut-o sa ma urasca... nu imi dau seama ce, dar ceva trebuie sa fie.
In fine, sfatuit de bunii mei prieteni Adi si Elena (sper sa ii conving sa vina si ei aici candva, sunt oameni de nota 10 , s-ar integra cu siguranta), mi-am dat seama ca nu aceasta fata (femeie), era cea pe care mi-o doream. Cu toate ca am iubit-o mult, cand am fost impreuna.
Dar timpul a trecut, si odata cu aceasta problema a manelelor am inceput din nou sa imi pun acele intrebari... scriu intr-adevar ceva rau ? Am scris intr-adevar ceva compromitator ?Intr-adevar, acest gen muzical nu prea... nu merge cam deloc cu forumul acesta.
Manat de aceste intrebari, am hotarat sa o rup cu acest forum... odata pentru totdeauna, si sa ma pierd in ceata vremii..Am plecat din cauza acestor ganduri... ca ceea ce scriu pe forum e compromitator, si automat, ma pune intr-o postura negativa in fata celei ce o voi iubi candva in viitor (sa speram ca va veni... ).
Dar , Minerva m-a facut sa reconsider aceasta hotarare a mea de a pleca... m-a asigurat ca in cele ce le-am scris nu ar fii ceva compromitator, ce sa "alunge dragostea"...
Si de aceea, am hotarat sa revin.
Asa ca, m-am reintors.... va multumesc tuturor