Nu vreau sa treaca nici o zi in care sa nu simt ca am invatat ceva. Si in goana asta nebuna pentru invataturi, am gasit o serie de lucruri pe care tare mi-ar place sa vi le impartasec. De aceea, deschid acest topic unde voi posta zilnic, asa cum spune si subiectul, un motto, un verset, o povestioara. Sper sa va placa! Va astept reactiile si comentariile!
Motto: "Bucuria se inmulteste cand e impartita" - autor necunoscut
Verset: "Va veti intrista, dar intristarea voastra se va preface in bucurie" - Ioan 16:20
Povestioara: Intr-o buna zi, o cearta grozava s-a iscat intre ratustele de la ferma. Prin urmare, fiecare s-a dus in balta ei pentru a se balaci in ceea ce i se parea a fi singurul ocean. Adevarul e ca erau cam triste, asa despartite unele de altele. Dar nu s-ar fi invoit in ruptul capului sa iasa din balta pentru a le intalni pe celelalte. Pana intr-o zi cand a inceput sa ploua. Si a plouat, a tot plouat pana n-a mai fost decat un lac mare unde ratustele, in sfarsit laolalta, s-au balacit stropind de jur imprejur, bucuroase ca sunt iar impreuna. Sa fie oare nevoie sa astept si astazi potopul pentru ca orgoliul sa fie depasit si sa inceteze animozitatile?