10 Octombrie, 2025, 12:14:09 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce este in sufletul tau?  (Citit de 39769 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Iulie, 2005, 06:39:11 p.m.
Răspuns #15

Mr. Pheonix ...

Hm ........ce usor poti sa adresezi cuiva o intrebare , a carui raspuns sa insemne atat de mult , si care poate veni ata de greu

In sufletul meu , as vrea sa cred ca in primul rand sunt eu , cu bune cu rele cu sperante si amintiri cu tristeti si bucurii, as vrea sa cred ca acolo intr-o inima brazdada cu cicatrici si a carei frumusete este data tocmai de acestea se ascunde un om bun , un om care inceraca vesnic sa fie mai mult ......., de asemenea sa vrea sa cred ca in sufletul meu se afla o scara pentru fiecare dintre voi si as vrea sa cred ca intr-o zi cat mai multi dintre voi vor razbate oboseala care ne cuprinde de multe ori si ve-ti incerca sa urcati cat mai mult pe aceasta scara, pentru ca in ce ma priveste fac "greseala" aceasta cu fiecare om pe are il intalnesc oriunde il gasesc.........
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

07 Iulie, 2005, 07:47:25 p.m.
Răspuns #16

charlie

sufletul meu e pustiu acum...  :'(
You believe but what you see
You receive but what you give

10 Iulie, 2005, 08:38:24 p.m.
Răspuns #17

Strumfita

Hmmm ... Ce este in sufletul meu?
     Buna intrebare , problema ii ca nici macar eu nu stiu sigur  :(
    Este plin de , suferinta, deoarece ma simt ca si cum as fi un om in plus pe acest pamant, ca si cum , nu as avea nici un rost pe lumea aceasta, ba chiar din contra, simt ca , incurc lumea , ca nu ma suporta nimeni si nici macar nu pot fi suportata.
   Ma simt vinovata , simt ca nu mai am prieteni, ma simt singura. :'(
   Vreau sa se termine toate astea, vreau sa pot fi fericita, vreau sa ma distrez, nu sa stau tot timpul inchisa in casa, sa ma intreb ce rost am , ma intreb, daca pot sa ma schimb, daca pot indrepta raul pe care l-am facut in jurul meu.
  Dar intrebarea e.. oare am facut atata rau cat mi se pare mie? Cat cred eu?
  Oare am gresit eu cu ceva sau ii luata toata vina asupra mea?
  Nici macar eu nu stiu, dar as vrea sa aflu, pentru ca ma simt, rea, ma simt vinovata de tot ce se intampla in jurul meu ... pur si simplu ma simt .. schimbata .. in rau .
  As vrea sa pot face ceva , sa nu mai simt acest lucru, dar nu stiu ce as putea face.
  Poate trebuie sa ma schimb, poate nu .
  Singurul lucru pe care il stiu sigur acum, e ca ma simt singura, si rea, ma simt in plus. :'(

daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

28 August, 2005, 09:53:00 p.m.
Răspuns #18

Guardian|Angel

ce e in suflet....fericire....recunostinta....iluzii , visuri, teluri....iubire.....sunt fericita ptr ca exist , recunoscatoare ptr ca am avut ocazia sa traiesc ...si daca as muri maine nu mi-ar pasa....am iubit,am fost fericita,trista,am ras am plans, am trait....si am pus SUFLET  in toate actiunile mele....DIANA,sper sa te multumeasca raspunsul meu!
a da...si am multa iubire ptr fiecare dintre voi, prietenie si respect ptr fiecare om in parte! :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

28 August, 2005, 10:02:16 p.m.
Răspuns #19

dew

Vizitator
  Iata un mesaj care a adus zambetul pe buzele mele. :) Iti sunt recunoscatoare pentru asta,draga Rebe.

As vrea ca fiecare dintre noi sa-si dea seama de adevarata valoare a vietii,as vrea ca fiecare sa aprecieze ceea ce Ii ofera Dumnezeu si sa se bucure de fiecare minut din viata ,sa-l traiasca la maxim.
Sunt FERICITA!  :)

Bine ai revenit! Din partea mea,aceleasi respecte.
                                Lacri.

28 August, 2005, 10:18:00 p.m.
Răspuns #20

desdemona

de multe ori mi-am pus aceasta intrebare,dar intotdeauna am fugit de raspuns...acum ar fi timpul sa imi raspund.Gasesc de toate,unele mai ciudate chiar:cand sufar gasesc puterea de a zambi si de a spera ca odata va fi bine,chiar daca lacrimile imi curg in continuare,gasesc iubire,chiar daca urasc atatea lucruri cum ar fi indiferenta,ura pentru oameni,minciuna..,gasesc visele unui copil care isi dorea sa devina un om,in adevaratul sens al cuvantului,un om multumit de el insusi,gasesc ambitia de a deveni acel om,gasesc liniste si zbucium,gasesc pofta de viata si lasitatea de a mai lupta pentru mine si pentru oameni.
toate astea sunt ascunse acolo..si gata sa iasa la iveala incetul cu incetul pana cand visul acelui copil va deveni realitate:)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

28 August, 2005, 10:21:40 p.m.
Răspuns #21

DIANA

Vizitator
DIANA,sper sa te multumeasca raspunsul meu!

Siii?! Daca nu ma multumeste ce faci?  ;D

28 August, 2005, 10:24:29 p.m.
Răspuns #22

Guardian|Angel

;)
in cazul asta e doar problema ta...eu am incercat  :P
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

25 Noiembrie, 2005, 10:07:04 a.m.
Răspuns #23

digitty

Ce e in sufletul meu....greu de zis....pai fericire,ca am prieteni atat de buni...iubire..iubire trista (imposibila,cum se zice pe la TV..)..sau poate nu e iubire,poate nu stiu ce inseamna a iubi,poate doar "mi s-a pus pata",poate..dar daca "mi se punea pata" imi mai era dor de el dupa 3 luni de zile?nu stiu,poate... uite!in sufletul meu sunt multe intrebari fara raspuns,multe indoieli,multa tristete dar si bucurie.."toate gandurile mele,nestiute nici de stele..(ochii lui mi le ghiceau").dar un lucru e cert..in sufletul meu se afla toti prietenii mei(prieteni adevarati),si cu toate acestea inca imi este dor de ei,chiar daca ii am pe toti 'langa mine' (atat de aproape si totusi atat de departe..). In sufletul meu..entuziasm,pentru ce imi rezerva viata,pentru urmatoarea ninsoare :) ..oare o sa ninga cu fulgi mari?sau mici?cat timp o sa tina ninsoarea?...entuziasm pentru venirea Craciunului,pentru momentul in care ma voi reintalni cu EL :-\ ...

nu stiu ce e in sufletul meu!!!
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

03 Decembrie, 2005, 01:24:10 a.m.
Răspuns #24

Evangeline

In sufletul meu sunt asa de multe, incat nu stiu cui sa acord atentie, la ce sa ma concentrez mai mult. In primul rand in sufletul meu sunt parintii si iubitul meu  :-* pe care ii iubesc mult. Apoi in sufletul meu e fiecare om care e dezamagit, tradat si care nu mai spera la nimic bun. As vrea sa am puterea sa schimb lumea, sa ajut oamenii :( Asta incerc sa fac acum, asta vreau sa fie cariera mea, vreau sa fiu medic sa pot ajuta :) In sufletul meu e mai multa suferinta decat bucurie, dar multumesc lui Dumnezeu ca am parte si de acea bucurie :). Mai mereu am fost un suflet trist :'( dar am atatea vise, atatea teluri. Ma chinui sa lupt sa reusesc sa devin ceea ce am visat toata viata. :) Nu in ultimul rand in sufletul meu e Dumnezeu

:-*
« Ultima Modificare: 03 Decembrie, 2005, 01:26:16 a.m. de kytty17 »
Never, never quit!

07 Decembrie, 2005, 04:02:51 p.m.
Răspuns #25

sunshine

:'( Atatia tineri si atata tristete!! Si eu indraznesc, la 36 de ani sa spun ca ma doare sufletul!!!
   Dar , daca tot ai intrebat, iti spun ce este in sufletul meu.Lacrimi , durere, lacrimi, tristete, lacrimi, deznadejde, lacrimi.....si pot continua.Nu stiu de ce, cum se apropie sarbatorile, la mine in familie sunt numai neintelegeri, nu sunt pe placul nimanui, cuvintele dor , atunci cand sunt spuse(caci nu vorbeste decat ca sa ma jigneasca) dar exista constiinta care este ceva din mine si imi spune mereu ce trebuie sa fac .Si nu-mi ramane decat sa cred in iubire(???) si sa ma rog.
   Iubesc Craciunul si nu voi lasa pe nimeni sa-mi ia aceasta bucurie, mie si copiilor mei.
   Deci , ce spuneti sa inchidem intunericul , tristetea, deznadejdea si lacrimile intr-o bucatica mica din suflet  si sa oferim toata dragoste noastra celor din jur si , mai ales, celor care au nevoie?Sa nu ne mai gandim la suferintele noastre( mai ales voi ) , sunteti atat de tineri si frumosi, aveti timp sa iubiti si veti iubi , fiti convinsi,radeti  fiti fericiti. Viata e prea scurta ca sa ne plangem de ea!!!
    Fara iubirea unui barbat  poti trai daca  te iubesc copiii si Dumnezeu.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

07 Decembrie, 2005, 08:28:03 p.m.
Răspuns #26

dew

Vizitator
 Sunshine,nu numai la tine apar neintelegeri in familie odata cu apropierea sarbatorilorsi in familia mea se petrec unele lucruri nu tocmai pe placul meu.Parintii mei sunt mai tot timpul suparati si certati din cauza ca sosirea Craciunului,Anului Nou cer anumite pregatiri,pregatiri pentru care trebuie sa cheltuiesti bani,iar cand acestia nu sunt se creaza o stare de incordare care in final duce la cearta ,cel putin in casa mea.
  Nici eu nu voi permite ca sarbatorile sa ne gaseasca suparati,voi face tot ce-mi sta in putinta pentru a rezolva lucrurile in familia mea.

Iti doresc numai bine si sper ca problemele tale sa se rezolva cat mai curand.

07 Decembrie, 2005, 09:05:37 p.m.
Răspuns #27

sunshine

Esti atat de dulce, Tear, esti un copil care gandeste pentru oamenii mari. Din  nefericire, eu nu m-am certat niciodata din cauza banilor, sunt -bine, nu sunt-nu-i bai, ne descurcam. Dar copiii mei sunt atat de puri si nu merita sa  vada si sa auda toate disputele, iar tatal lor nu se fereste sa spuna ce gandeste(si nu prea sta bine la capitolul gandire) de fata cu ei .
    Daca ai sti cat de mult ii iubesc..... nu vreau sa treaca prin ce am trecut eu in copilarie.Nici un copil nu merita asta.
    Si eu iti doresc din tot sufletul sa fii fericita si sa -ti alegi un drum senin in viata(ai multe exemple  in acest forum). :-* :) :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

07 Decembrie, 2005, 09:28:45 p.m.
Răspuns #28

Strumfita

Sunshine .. stiu ca nu sunt in masura sa iti dau sfaturi.. pentru ca sunt doar un copil .. si sper ca nu te vei supara pe mine  dar parerea mea este urmatoarea.
    Copiii tai sunt cei mai importanti, asa cum ai spus si tu.. nimic nu trebuie sa stea in calea fericirii voastre . Nimic . Trebuie sa faci tot posibilul sa aiba o copilarie cat mai frumoasa.. si sunt sigura ca esti o mama foarte buna. Crede-ma ca eu nu pot spune ca am avut o copilarie frumoasa.. nici nu stiu daca am fost vreodata copil . De mica a trebuit sa gandesc ca un adult, si sa-mi asum unele responsabilitati de adolescent cand eram doar un copil.. chiar si acum trebuie sa gandesc ca un adult.. Oricum, nu vreau sa deviez de la subiect si sa spun ceva ce nu ar fi bine sa zic .. Vroiam doar sa ajung la faptu ca nu trebuie sa te indoiesti de puterile tale.
   Te pup  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

08 Decembrie, 2005, 08:46:31 a.m.
Răspuns #29

sunshine

Multumesc ,ingeras, chiar daca esti un "sadangel" esti totusi un inger.Si ai f multa dreptate. Cum sa ma supar, orice sfat este binevenit , numai ca nu stiu daca pot sa ma ridic la asteptarile voastre si mi-e teama sa nu va dezamagesc.
    Eu am atatea sa va spun insa devine  plictisitor sa vb tot timpul despre sufletul meu trist.Asa ca citesc tot ce scrieti voi si imi spun ca nu sunt singura si asa merg mai departe.

multi pupuici :-* :-* :-*........ :-*