isi ascut glasul, te imbie cu cantecul lor si apoi, cand esti aproape sa pui mana pe ele, te intreaba daca ti au cantat vreodata TIE...

ei... lasa tocurile... ranesc piciorul... si nici nu mi plac... inaltimea e potrivita... acum depinde sa fie si persoana...

povestea mea... aici ceri prea multe draga straine... sunt cate putin din toate... indejuns de putin sa vreau sa caut in continuare, indejuns de multe ca sa stiu ca nu are rost cautarea... cum am zis in descrierea nickului meu... sunt ultimul dintre primii visatori... povestea mea se scrie pas cu pas... de o mana nevazuta cu penel de argint pe o argila mult lucrata in foc... am fost mic si prost... acum m-am facut mare...
ce ar trebui sa stii despre mine? nimic... ar trebui sa descoperi... einstein parca spunea odata... "mi s-a cerut sa ma caracterizez in cateva cuvinte si am raspuns ca fiinta mea e mult prea complexa pentru a fi cuprinsa in cateva cuvinte..." ... eu nu sunt eientein... dar sunt Gemeni... nascut pe 13... you do the math... !!
cum e cu cafeaua aia? mai astept? ca mi se termina pachetul de tigari... hmmm... nu te mai aranja si lasa sprayul si spuma... imi place naturaletea... si , apoi, se cam raceste cafeaua cu focul stins draga...
...