10 Octombrie, 2025, 01:29:41 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 265958 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Ianuarie, 2007, 09:53:25 a.m.
Răspuns #405

pokemon

acum cu noaptea in cap...sau nu... ;D pun ceainicul pe foc si fierb cafeaua in nisip si va astept pe toti sa stam la povesti...
jaga jaga...o lasam tot pe asta :)) ca tare ma distreaza...poate ne binedispunem si noi....
ahhh...am niste prajiturele...dar s ar putea sa ingrase...ce ziceti?ne incumetam? =D>
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

31 Ianuarie, 2007, 12:25:34 p.m.
Răspuns #406

natare

Am sosit si eu .Imi dai o cana de ceai ...sunt cam racita  :-*...astept sa mai vina lume aici ...
Tine minte ca tacerea este uneori cel mai bun
raspuns.
Urmeaza cele 3 R :
respect pentru tine,
respect pentru altii,
responsabilitatea pentru toate actiunile
tale.

Dalai Lama

31 Ianuarie, 2007, 01:15:56 p.m.
Răspuns #407

Lady Allia

Bine aţi venit dragele mele...! Îndrăzniţi mai mult...Grădina a fost creată pentru toată lumea... Aici este locul unde visul există pur...nimic nu îl face să-i piară din frumuseţe...Aici ţinem în braţe tot ce vrem...şi nimei nu are dreptul să ne ia...Aici florile păşesc singure în glastrele de la geam...şi cântă despre iubire...
 Grădina s-a născut dintr-un gând frânt..., o speranţă..., un vis..., dar e a tuturor...
 Ceai? Cafea? Da...tare mi+e dor de o cafea îndulcită cu iubire şi savurată pe prispa casei...lângă cei dragi... :-* :hug: :-*.

31 Ianuarie, 2007, 02:43:27 p.m.
Răspuns #408

ONLY DESIRE

vreau si eu o cafeluta ca dorm pe mine in ultimul timp...cred ca recuperez toate orele de nesomn.prajiturelele su picat numai bine ca am o pofta de ceva dulce......!(natare iti multumesc... povestea pe care ai citit-o tu probabil s-a sfarsit.am mers mai departe,am intalnit pe cineva...mai rau decat primul,dar mi-am dat seama prea atrziu de acest lucru...deja ma indragostisem de el.dar nu conteaza...merg ami departe si de aceasta data.sunt fericita ca sunt sanatoasa si ac spre deosebire de multi pot si stiu inca sa iubesc.)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

21 Februarie, 2007, 09:04:50 p.m.
Răspuns #409

Lady Allia

...Am să mă aşez puţin pe verandă să admir stelele...! Vântuleţul adie uşor, iar ramurile copacilor par nişte umbre bătrâne şi frumoase... În căsuţă am aprins focul...în cazul în care va veni cineva să caute vise...şi să uite de durere... Prăjiturele moi şi încă aburinde sunt pe masă..., cafea şi ceai proaspăt...
...În grădină îmi plimb gândurile şi tare aş vrea să adorm puţin în şezlongul meu drag...Mi-e dor de dragul meu şi de voi îmi e dor...

22 Februarie, 2007, 02:21:31 p.m.
Răspuns #410

Little Rose

Mi-e dor de cerul senin. de mirosul trandafirilor pentru dulceata, insotiti de turta dulce in forma de inimioara si cu galzura delicioasa.

Desi iarna ne ameninta imi fac loc usor, usor printre plantele moarte. ghiocelul mi-a luat-o deja inainte si nu inceteaza sa-mi spuna ca nu mi-a venit vremea. dar nu Ghiocel hazliu, nu ti-am spus ca sunt un trandafiras salamandric? primavara sunt lalea. frageda si frumoasa. asa ca fereste-te.

calea va va fi presarata de lalele. toate culorile. vor avea si parfum pentru ca sunt rodul unui trandafir frumos mirositor. va vor imbia sa va plimbati visele si implinirile.

veniti, sa visam si sa ne bucuram impreuna. doua picaturi de apa binecuvantata ne vor fi picurate pe pleoape. vom vedea lumea din nou, ca si cum am fi pentru prima data in lumea aceasta frumoasa a gradinii...
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

22 Februarie, 2007, 06:52:50 p.m.
Răspuns #411

Lady Allia

Turta dulce???? Miamiiiiii !!! Off că îs de-a dreptul leşinată după turtă dulce  ;D! Da...şi după...ciocolată, pufuleţi, bomboane, pufarini... ;D...!
 Lalele...sunt florile gingăşiei şi ale puterii...,atât de frumoase, de fragile şi atât de puternice...strălucesc deasupra tutror când le e vremea!
 Bun...până veniţi cred că am să intru în căsuţă să fac nişte bezele, eclere, turtiţe dulci...şi...sper să vă ademenească mirosul... ;D! Am să pregătesc şi cafea, cacao cu lapte, ceai şi vin fiert...!

24 Februarie, 2007, 11:13:35 p.m.
Răspuns #412

valentina

Hm,am venit si eu.Mai ales la vin fiert.Cam rar pe aici,asa in vizita ca doar ma primiti,stiu eu ca sunteti primitoare.Ah,sigur nu vin cu mana goala va aduc si eu cate ceva(nu prajituri facute de mine,ci de altcineva )dar ce conteaza de cine sunt facute,ataa timp cat sunt bune?
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

24 Februarie, 2007, 11:15:42 p.m.
Răspuns #413

Zantiala

De ai venit cu vin si prajituri - sa ma servesti te rog si pe mine, un simplu calator poposit la umbra acestor frumosi copaci, in aceasta minunata gradina ...  :)
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

25 Februarie, 2007, 07:39:07 p.m.
Răspuns #414

valentina

Te servesc cu cea mai mare placere.Insa vinul il dau gazdele noastre.Oricum in acest timp cat ne ospatam putem vorbi de una ,de alta.Despre orice doresti .

28 Februarie, 2007, 12:13:30 a.m.
Răspuns #415

Lady Allia

Bine ati venit dragii mei...! Gradina va asteapta cu cele mai minunate povesti..., amintiri si ce e mai plin de magie...ne asteapta cu noi pentru noi...! Peste tot este ca si cum am privi intr-o oglinda...depinde insa ce asteptam de la ea...
 Mereu o sa gasiti aici pe cineva..., daca nu in gradina...intrati in casuta...! Camerele va asteapta pe fiecare, iar noaptea va pregateste surprize... Dragostea o sa va sopteasca la ureche..., iar persoana iubita aici...stie sa apara mereu... :)...

pe aripi de vant
 printre ramurele de copaci
 florile murmura un cantec,
 iar frunzele mangaie trecutul
 soapte magice se aud
 si muguri tineri incet se nasc
 sub povesti de iubire..
 pe aripi de vant
 se plimba cuvintele tale
 spre sufletul meu
 si-ncerc sa le prind
 cu dulci sarutari pe buzele mele
 fosnet de drag
 si clinchet cald incanta,
 iar coapcii adorm
 in timp ce vantul adie
 si canta...

01 Martie, 2007, 11:42:55 a.m.
Răspuns #416

amelie

"dragostea o sa va sopteasca la ureche"...frumos spus...si poate ca alaturi de voi voi incerca sa nu-mi pierd iar speranta in care abia am inceput din nou sa cred...si poate curand imi voi face curaj sa va povestesc ce ma doare...si poate voi , fiind alaturi de mine , ma veti ajuta sa trec mai usor peste toate...si poate...intr-o zi....visul meu se va implini!
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

01 Martie, 2007, 09:09:54 p.m.
Răspuns #417

valentina

Sa dea Dumnezeu draga Amelie.Sa te ajute sa treci peste toate piedicile.

03 Martie, 2007, 11:25:27 a.m.
Răspuns #418

Lady Allia

Draga mea amelie...speranta se afla in sufletele noastre si nu trebuie sa o lasam sa moara niciodata...Poate murim si noi uneori cate putin...cand viata este cruda si nedreapta, dar nu avem dreptul sa renuntam la noi si la zambet...Daca moare speranta...moare visul...moare sufletul si...moare lupta... Lupta draga mea pentru visele tale ca si cand ar fi cele mai importante...si nu lasa niciodata pe nimeni sa iti fure sperantele, visele, lupta si zambetul...nimeni nu merita sa daruiesti atat..., iar daca ti le cere...nu te iubeste! Sufletul tau e minunat si gingas...sunt sigura ca speranta nu va muri niciodata acolo in sufletul tau... :) :-* :-* :-* :)

04 Martie, 2007, 11:06:38 a.m.
Răspuns #419

Alia

Gradina visurilor noastre! Frumos spus. Probabil ca si aici, Allia, cu permisiunea ta, ma voi plimba si voi admira doar natura......Unele persoane se multumesc totusi, cu mai putin..... Sau poate isi doresc prea mult si de aici sentimentul de neimplinire, atunci cand gasesc.... prea putin. Am adus o sticla de vin vechi, pentru voi, promit sa-l savuram impreuna, dar, deocamdata ma plimb prin gradina visurilor....vreau sa explorez, sa admir vegetatia (chiar si iluzorie ) a acesteia. Ai alei interesante, chiar daca se aud doar pasii mei, soarele imi arata umbra reflectata pe asfaltul gri, deci suntem doi pe o alee. Eu si cu mine, ratiune si suflet, vor inceta vreodata sa se lupte, vor reusi sa mearga armonios pe aceeasi alee? Probabil nu voi sti niciodata.............