05 Noiembrie, 2025, 10:09:50 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279174 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Aprilie, 2007, 09:36:48 p.m.
Răspuns #480

Zantiala

Ce frumoasa e aceasta gradina...

De multe ori, cand ies inafara ei ma intristez privind cu ochi amari o alcatuire lumeasca pe care o pricep cu greu...
Iar de fiecare data cand intru aici, ma simt ca si acasa... o simt pe ea mai aproape ca niciodata, simt atingerea calda a gandurilor ei ce imi mangaie cu blandete sufletul. Aici, ochii mi se bucura la vederea voastra - suflete minunate, suflete prietene mie. Aici, noi toti, impartasim un tainic ideal, o taina legatura sufleteasca greu de exprimat in cuvinte omenesti.

Va imbratisez pe toti, si daca ati adus de mancare, atuncia haideti sa ne asezam pe iarba verde, grasa, plina de roua si sa mancam... sa mancam bucate alese, si sa bem apa izvoarelor cristaline, curate, care nu seaca niciodata.  :)
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

03 Aprilie, 2007, 09:44:29 p.m.
Răspuns #481

Lady Allia

...şi când toate în jurul tău tac..., când nu mai există decât liniştea din inima ta şi plouă în gânduri cu iubire...ce poate fi mai frumos şi sublim?

...bine aţi venit dragii mei...! ...mâncarea este pregătită, căsuţa vă aşteaptă cu poveşti şi speranţe, iar eu cu câte o îmbrăţişare... :hug:!

03 Aprilie, 2007, 11:02:28 p.m.
Răspuns #482

serenity82

Ce frumos miros florile de langa casuta noastra, si motanul meu a venit sa se intinda pe prag ca ii place la noi. Ma bucur ca iar s-a umplut gradina de veselie si de zambete  ;) :)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

03 Aprilie, 2007, 11:38:19 p.m.
Răspuns #483

Zantiala

Si daca tot a venit vorba de flori, Serenity, vino cu mine de priveste aceste flori insirate in calde armonii pe copacii plini de verdeata.  :) Fie ca cu totii sa ne bucuram de adierea mirosului lor  :)

"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

03 Aprilie, 2007, 11:43:36 p.m.
Răspuns #484

serenity82

E absolut divin. Pot dormi acolo pe o patura, in mijlocul naturii, rasfatata de razele soarelui?
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

03 Aprilie, 2007, 11:46:45 p.m.
Răspuns #485

Zantiala

Fireste.
Fie ca razele soarelui sa iti aline obrajii, iar adierile vantului sa iti aduca visele cele mai senine, luminandu-ti somnul in cele mai frumoase armonii. :)

04 Aprilie, 2007, 08:11:55 a.m.
Răspuns #486

pokemon

ahh..ce frumos....m am trezit si toate frumusetile astea m au inconjurat....
ce miros sublim....
zantiala pot sa te ajut si eu sa plantezi flori?
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

04 Aprilie, 2007, 03:24:57 p.m.
Răspuns #487

Lady Allia

Păi... ;D :-* :-* :-* ;D...bineînţeles că putem...! Altfel îl luăm la fugăreală prin pădure de nu se vede... :laugh:! Cum adică? Noi îl omenim, îl cazăm, iar el să nu ne lase să facem muncă patriotică?  ;D...Bine ai venit micuţa mea dragă  :-* :-* :-*!

04 Aprilie, 2007, 04:07:29 p.m.
Răspuns #488

Zantiala

AH, cum sa nu va las sa plantati flori, frumoaselor ?

Si altfel nici nu puteam concepe sa lucrez fara voi... mai ales intr-o astfel de munca, unde e nevoie de maini delicate  :)

04 Aprilie, 2007, 07:22:13 p.m.
Răspuns #489

pokemon

va salut! :-*
am fost si am cumparat carne de miel...pentru cine o place :D va ofer cu placere pentru gratar.eu raman la pulpe de pui
ziua de astazi numai buna a fost pentru plantat flori.
ba chiar mai mult am plantat un tei...iubesc copacul acesta...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

04 Aprilie, 2007, 09:30:48 p.m.
Răspuns #490

Alia

Faci si drob? Nu ma prea omor dupa carnea de miel, dar ...drobul chiar imi place.
Au inflorit magnoliile!
In minunata ta gradina Alia, am vazut doi copaci superbi. Unul avea flori albe, iar altul avea flori ciclamen. Desi mici de inaltime , erau incarcati cu flori, i-am admirat mult timp....fiecare floare, fiecare petala emana gingasie....

04 Aprilie, 2007, 09:44:21 p.m.
Răspuns #491

serenity82

Facem drob cu carne de porc si de vitel, iese delicios, mama asa face mereu ca eu sunt alergica la miel  :P

04 Aprilie, 2007, 10:39:53 p.m.
Răspuns #492

Zantiala

Dar sa face si niste pireu, si mai ales, sa desfacem o mica sticluta de vin...
Un paharel din rodul vitei de vie ne va face bine dupa mancare  :)

04 Aprilie, 2007, 10:41:49 p.m.
Răspuns #493

Lady Allia

;D...eu până anul trecut nu am putut mânca defel carne de miel..., dar anul trecut am petrecut prima sărbătoare de Paşte cu dragul meu şi...minune...!!!...am mâncat! În fiecare an mama făcea drob...şi ciorbă de miel pentru că ştia că eu doar acestea le putem mânca..., dar şi aşa, pe lângă drobul de miel făceam şi drob fals (din pateu)... ;D, pe care ţin să recunosc îl mâncam cu şi mai multă plăcere!
« Ultima Modificare: 27 August, 2007, 02:53:32 p.m. de Lady Allia »

05 Aprilie, 2007, 07:53:45 a.m.
Răspuns #494

pokemon

hmmm...se pare ca nu sunt singura care nu inghite mieleul,nici gratar,nici ciorba,nicicum :D
cat despre drob...eu vreau din acela fals,din pateu,sau din carne de porc si vita
zantiala,sigur ca facem si piure si niste salata cu castraveti,ridichii,morcovi si ce ne mai doreste sufletelul! :)