10 Octombrie, 2025, 07:11:01 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: JOC: "Blind Date"  (Citit de 55461 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Decembrie, 2006, 09:36:14 p.m.
Răspuns #60

Luke

serios k eu am fo la Drobeta turnu severin la portile de fer 2 Si ca am trecut prin craiova si am cunoscut o fata luissa ;;)

deci se poate rezolva . . :) poate se mai alatura si alti ! dar pana la vara mai este
acuma vrea sa ajung la mare dar sa ninga sa ajung pe faleza sa fac poze la mare si cum ninge 8->
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

12 Decembrie, 2006, 09:40:49 p.m.
Răspuns #61

Escu

Global Moderator
propun pe Lady Allia si Rudy Valentino sa ne incante urechile cu o poveste frumoasa.
Let's put a smile on that face!

13 Decembrie, 2006, 07:26:14 p.m.
Răspuns #62

Escu

Global Moderator
mai propun Forbidden_Angel si |ngerMortT
Let's put a smile on that face!

13 Decembrie, 2006, 09:28:47 p.m.
Răspuns #63

|ngerMorT

Bei eu sunt femeie maritata  ;D Ce faci tu aici, instigi la adulter?  :P Ia ca propun si eu acum Lorelei cu Joey.  :P
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

14 Decembrie, 2006, 03:48:41 p.m.
Răspuns #64

Lady Allia

:) ;D :)... Rudyyyy...prieten drag HELP, caci fara tine nu fac nimic !  :) :D :)...!
   Mai fratilor, dar naravasi mai sunteti...si cum ne mai puteti gasi...  ;D !
   Trecand peste faptul ca iubitul meu sufletel o sa imi dea el numai intalniri virtuale cu Rudy... ;D...ma descurc eu cumva...nu?  ::). Revin!

14 Decembrie, 2006, 10:06:32 p.m.
Răspuns #65

Lady Allia

Buunn...deci sper din suflet sa fi generos cu mine, sa nu ma iei prea tare pentru ca stii tu...eu sunt cam emotiva si...nu uita ca sunt prietena ta buna...da???  ;D... Fii bland Rudy...ok? Defapt...stii ce dragul meu prieten?...Fii tu insuti, pentru ca asta te face atat de special!

cu prietenie,
Ramona-Sandrina

.............................................................................................

Afara era frig..., stelele straluceau, iar zapada arunca raze argintii peste tot. Am inceput sa sar sotron pe niste dale inghetate si fara sa vreau ma aud numarand:

Eu: - 1, 2, 3-4.., iar mainile mele framantau incet un bulgar... Gata...acuma pot sa iti dau drumul pentru ca esti un bulgar mare si frumos...! Te descurci tu si singur!

Bulgarul straluci putin si...zbura...

Rudy: - Buna tinta, nu am ce zice, dar parca totusi puteai sa te mai straduiesti...micuto!

Ochii mei se ridicara plini de nedumerire..., obrajii mi se inrosira de ciuda si emotie:

Gandul meu: "-Hmmm, auzi micuto!!!... Ihhh, puteai si mai bine... De unde stia el ca puteam si mai bine?"...imi murmuram eu in minte un monolog plin de ciuda...

Rudy: - Dar..., sa stii ca puteai sa il mai cresti putin...era inca adolescent..., zise el chicotind copilareste.

Nu am putut sa ma abtin si gura mea incepu sa zambeasca intr-un coltisor...Trebuia sa recunosc ca barbatul acela inalt si brunet din fata mea era nostim si incepea sa imi placa faptul ca bulgarul meu adolescent il pocnise tocmai pe el. Parea un copil mai mare dornic de a lega o conversatie...probabil cu un copil mai mic...si..s-ar putea ca ii tine figura :) pentru ca l-a cam gasit in persoana mea.

M-am apropiat zambind de el si i-am intins mana:

Eu: - Ma numesc Allia...defapt ma numesc Ramona-Sandrina, dar imi place sa mi se spuna Allia...pentru ca ma reprezinta...

Zambi...si scoase din buzunar un Mosulet de plus... pe care mi-l puse in palma, pastrandu-mi manuta inghetata intre

mainile lui, care trebuie sa recunosc sunt frumoase...

Gandul meu: "- Are maini finute...Oare o fi scriind?...Mi-ar placea...!"....am zambit, dar gandul meu tipa la mine: "- Allia..., ce ai? Trezeste-te din sentimentalism..."

Am oftat si zambind m-am trezit vorbind tare:

Eu: - Eh..., nu vreau sa ma trezesc...!

Rudy: - Poftim? Din ce sa te trezesti?

Am ridicat din sprancene si realizand gafa am inceput sa ma balbai...:

Eu: - Aaa, ahh, offf doamne unde mi-e gandul? NImic! Din nimic! Vorbeam si eu asa...

Ma privi duios si chicoti...Avea un chip bland si care imi inspira incredere si multe sentimente pline de incercari...Parea oarecum trist si fericit, emotionat si stapan pe el.

Rudy: - Bine micuto...Hai sa facem abstractie de faptul ca esti un copil mic, dar care...ma rog...(tusi fastacit...). Eu ma numesc Rudy...! Te urmaresc de cateva zile facand ingerasi prin zapada...noaptea cand nu e nimeni in parcarea blocului :)...si tin sa recunosc ca mi se pare un gest indraznet si...foarte nostim! M-am gandit sa iti aduc asta...si se uita inspre Mosulet. Un copil ca tine micuto...stiu ca adora jucariile...

L-am privit bosumflata si rosie, iar el zambi punandu-mi mana pe fata.

Rudy: - Imi place cand te bosumfli...Ti se ridica coltul de la buza de sus si pari un copil micccc de tot...

Gandul meu: "- Oare ce sa cred despre acest barbat?"...continua incert monologul meu intern..."- Nu stiu cine este, nu stiu ce vrea, dar imi place cum ma face sa simt si sa tresar...".

Eu: - Ma simt neindreptatita sa stii...

Ma privi oarecum trist si melancolic...cautandu-mi mereu privirea..

Rudy: - De ce? Nu iti place Mosul pe care ti l-am adus?...Hmmm...stiam eu ca poate era mai bine sa iti aduc un trandafir...

Mi-am tras mainile timida din mainile lui si luandu-i-le intre ala mele...am privit in ochii lui adanci si calzi:

Eu: - Nu...trandafirii se gasesc peste tot...dragule! Mos Craciuneii de plus sunt unici si imi plac mai mult sa stii... Multumesc! Ma simt insa neindreptatita pentru ca eu nu ti-am luat nimic... Nu aveam cum...nu te cunosteam..., dar ma bucur ca in sfarsit ne-am cunoscut...

Rudy: - Pai stii micuto...eu sunt un barbat greu de multumit...! Nu ai cum sa imi iei ce vreau...

Eu: - De unde stii?

Rudy: - Bine, tu ai vrut! Vreau o vila enorma, o femeie frumoasa si apetisanta..., vreau masina de lux..., vreau..., dar...de ce te uiti asa la mine? ma intreba el vazandu-mi tristetea si nedumerirea din priviri.

Nu puteam sa cred ca un astfel de barbat materialist si plin de ingamfare a putut sa ma faca sa ma simt atat de speciala... Nu! Nu se putea... Nu este el cel care a nascut fluturasii in stomacul meu si in sufletul meu atat de incercat...In ochii mei incepura sa se strecoare luminite de lacrimi, iar coltul gurii incepea sa se miste incet...

El...pentru prima data tresari..., iar privirea parca il certa..

Rudy: - Am glumit...! Asa sunt eu! Glumesc mereu despre astfel de lucruri, dar...sa stii ca o privire adanca a ochilor tai, un zambet gingas si o strangere de mana...ar fi cadoul perfect micuto...! Defapt prezenta ta este un cadou pentru mine... Copilaria si surasul tau...sunt numai bune de pus sub un bradulet batran si obosit... Ce zici? Mergem sa iti arat despre ce brad vorbeam?

Sufletul incepuse sa se mai linisteasca, lacrimile mi se agatasera de pleoape, iar zambetul imi reveni... Am mers....

...................................................................................

14 Decembrie, 2006, 10:28:32 p.m.
Răspuns #66

Forbidden_Angel

;) ;D ;)

Mul.tumesc, draga Escule,  ;D, iti multumesc pentru ca am avut onoarea sa fiu bagat in seama dupa asa o vreme scurta petrecuta pana acum in sanul comunitatii voastre... si a mea bineinteles... ;D

14 Decembrie, 2006, 11:15:03 p.m.
Răspuns #67

burn_2_hell

foarte frumoasa povestea ta...Lady Allia... :-*...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

14 Decembrie, 2006, 11:27:34 p.m.
Răspuns #68

Rudy Valentino

Lady Allia, very nice, micutzo... 8)

15 Decembrie, 2006, 12:10:58 a.m.
Răspuns #69

Forbidden_Angel

Era o noapte atat de frumoasa… luna imi picta umbra pe aleea pietruita din parcul care parca si acum imi striga amintirile prin fiecare frunza cazuta si bancuta imbatranita de vreme. M-am oprit pentru o clipa din zbor, mi-am strans aripile si am aruncat o privire inapoi la luna si i-am zambit… Stelele straluceau in jurul ei…

Udeva departe, am auzit un strigat care mi-a cutremurat intreaga lume… Mi-am indreptat intreaga fiinta catre acel loc. Pe o bancuta statea o femeie frumoasa si plapanda, cu privirea pierduta in tot si niciunde… Era atat de frumoasa cum numai in cer am mai vazut… Era un inger!!! In acel moment mi-am indreptat din nou privirea catre Inaltul Cerului si-am spus fara a ma face auzit de ea: “ Ea e! asa-i? ”

Vazandu-mi umbra, si-a ridicat usor ochii catre mine si m-a intrebat:

Inger_MorT: -Cine esti? Te cunosc de undeva?
Forbidden_Angel: -Da si nu…
Inger_MorT: -Cum adica “da si nu…”, am acel sentiment ca te cunosc… dar nu stiu unde te-am mai vazut… spuse ea privindu-ma cu mare nedumerire… In sinea ei avea certitudinea ca ma cunoaste de o eternitate… si ma cunostea pentru ca numai doi ingeri se pot recunoaste cand isi ating umbrele.
Forbidden_Angel: -Ten li svura… (Da-mi mana…) Vreau sa te invat din nou sa zbori… Ochii ei se luminara… isi aduse aminte de primul si ultimul inger…
Forbidden_Angel: -Da! Eu sunt draga mea… i-am spus cu bucurie in suflet… fericit ca in sfarsit m-a recunoscut… INGERUL MEU cu aripi frante…

………………………………………………………………………………………………

Work with me   :D :D

15 Decembrie, 2006, 12:20:50 a.m.
Răspuns #70

Lady Allia

Multumesc my friend  :) ;D :) ! Asta inseamna ca ne intalnim mai tarziu langa bradulet?  ;D

15 Decembrie, 2006, 01:04:08 a.m.
Răspuns #71

|ngerMorT

I'm working, I'm working, dar nu era nevoie sa deschizi si un topic separat  ;D!

:-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

15 Decembrie, 2006, 01:05:30 a.m.
Răspuns #72

|ngerMorT

Era o noapte rece. Puteai simti ca iarna se apropie, desi fulgii de zapada erau inca timizi si nu se incumetau sa ia locul frunzelor aramii de pe aleile parcului. Iesisem din nou sa ma plimb in speranta ca poate, de aceasta data imi voi intalni destinul... Trecusera deja ani buni de cand aripile mi se fransera... de cand intregul meu suflet se zdruncinase. Murisem. Eram moarta... un inger cu aripi frante. Un inger mort. Si totusi, inca mai pastram in mine speranta ca aripile-mi vor creste la loc intr-o zi, ca voi putea zambi din nou, ca ma voi putea inalta la cer, ca voi putea atinge norii... ca nu voi mai auzi plansetele de durere ale copiilor.
Era o noapte rece. Ma plimbam prin parcul pustiu. Nici macar o voce nu intrerupea linistea. Nici macar greierii nu se mai auzeau. M-am asezat pe banca si am inceput, ca de fiecare data, sa privesc cerul...
Eram pierduta in lumea mea...vantul imi dadea usor parul peste fata, dar eu nu mai simteam. Nu mai simteam nimic. Si totusi... linistea mi-a fost tulburata. "Nu se poate. Sa fie oare aripi acele ce se-aud? Nu.. mi se pare. Si totusi... o umbra..." Imi intorc privirea. Intunericul nu mai era intuneric. Era acum lumina in jurul meu. "Un inger?... Nu, nu poate fi...Dar poate..."

|ngerMorT: -Cine esti? Te cunosc de undeva?

(...)

Mi-a intins mana si am apucat-o fara nici o ezitare. Stiam. El e. Ingerul meu. I-am sarit in brate si l-am strans cu toata forta. Ii puteam simti aripile... Si simteam cum ma cufund in ochii lui. Ma privea cu atata dragoste... de parca ne stiam de o eternitate... si poate chiar asa era.. poate chiar ne stiam de o eternitate.

|ngerMorT: -Unde ai fost atata timp? Unde?

Si am inceput sa plang... dar erau lacrimi de fericire.

15 Decembrie, 2006, 08:24:30 p.m.
Răspuns #73

burn_2_hell

foarte frumuosss!!!!!  :-*  :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

16 Decembrie, 2006, 11:34:19 a.m.
Răspuns #74

Forbidden_Angel

:) Sorry for beein' late. I got caught up in true love date...

OK!!! Hai sa-i dam drumul...

Forbidden _Angel: -Te-ai intrebat vreodata de ce atunci cand erai trista se intuneca cerul si incepea sa ploua...?
   Inger_MorT: -Da! Chiar ma intrebam...
   Forbidden _Angel: -Plangeam de dorul tau, draga mea, iar cerul plangea impreuna cu mine... Fiecare secunda a durat o eternitate fara tine. Pentru prima data in viata unui inger am simtit ca mi-e frig si nici un vesmant ceresc nu putea sa ma-ncalzeasca... Pentru intaia oara mi-a fost foame si sete... si nimic din cer si de pe pamant nu a putut sa mi le astampere... Am fost in intuneric si doar lumina Tatalui nostru mi-a calauzit inima catre sufletul tau... spuse el lacrimand...
   Lacrimile-i cadeau pe aleea pietruita si unde cadeau, ieseau flori nemaivazute de ochiul omului..., flori care nici in cer nu existau... erau atat de minunate... aveau culoarea dorului si mirosul iubirii...
   Forbidden _Angel: -Vrei sa facem o plimbare...?   
   Inger_MorT: -Da! Vreau... spuse ea cu lacrimi de fericire in ochi...
   Forbidden _Angel: -Spune-mi draga mea... ce te-a facut sa-ti frangi aripile... ce te-a facut sa pleci de langa mine?

..................................................................... Need more help here...