09 Octombrie, 2025, 11:40:32 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: JOC: "Blind Date"  (Citit de 55443 ori)

0 Membri și 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

16 Decembrie, 2006, 11:55:57 a.m.
Răspuns #75

Escu

Global Moderator
frumos...foarte frumos, vad ca v-am molipsit!
Let's put a smile on that face!

16 Decembrie, 2006, 01:07:42 p.m.
Răspuns #76

Forbidden_Angel

:) ;D :)

Multumim... nu ne asteptam sa iasa atat de frumos... Dar povestea nu se termina aici... TO BE CONTINUED...

16 Decembrie, 2006, 08:00:55 p.m.
Răspuns #77

Lady Allia

Eu de abia astept sa mai citesc cateva creatii frumoase aici... Chiar este interesant topicul tau Escu...felicitari! Defapt tin sa recunosc faptul ca dezbati teme foarte interesante si dai dovada de foarte multa inteligenta si frumusete sufleteasca...
Tine-o tot asa dragule si...la mai multe!

P.S.: Rudy... :'(, ma faci sa plang...! Ma lasi sa inghet acolo sub brad? Chiar nu vrei sa aranjam si noi instalatia sau sa imi spui niste povesti frumoase?  ::) :P :)

16 Decembrie, 2006, 11:06:06 p.m.
Răspuns #78

d3ad_ang3l

foarte nice povestile! asteptam si altii....:)
u're 2 sweet 4 me...and I love u more and more with each day that passes by...:-<

16 Decembrie, 2006, 11:17:40 p.m.
Răspuns #79

Escu

Global Moderator

Eu de abia astept sa mai citesc cateva creatii frumoase aici... Chiar este interesant topicul tau Escu...felicitari! Defapt tin sa recunosc faptul ca dezbati teme foarte interesante si dai dovada de foarte multa inteligenta si frumusete sufleteasca...
Tine-o tot asa dragule si...la mai multe!

Multumesc pentru cuvintele spuse.Sper si eu sa mai scrie lumea, pentru ca e ceva frumos.Din pacate nu toti gusta din acest "desert".

17 Decembrie, 2006, 12:41:35 a.m.
Răspuns #80

|ngerMorT

Plangeam... plangeam amandoi ca doi copii, nu ca doi ingeri. Ca doi copii care se iubeau.

|ngerMorT: Da! Vreau.. i-am raspuns cu lacrimi in ochi.

Vreau asta mai mult decat orice in momentul asta. Si... as vrea sa fie o plimbare care sa nu se mai termine... Dar de ce? de ce ma priveste cu atat iubire in ochi dar totusi dezamagit? la ce se gandeste?

Forbidden _Angel: -Spune-mi draga mea... ce te-a facut sa-ti frangi aripile... ce te-a facut sa pleci de langa mine?

Nu...nu asta...intreaba-ma orice dar nu asta!

|ngerMorT: -Nu pot sa-ti spun... nu vreau sa mai retraiesc trecutul... nu vreau sa mai fiu sfasiata din nou pe dinauntru. Te rog.. cruta-ma! Daca ma iubesti, nu ma intreba. Pentru ca voi muri din nou...

Te rog.. nu ma intreba

Si ma lua apoi in bratele sale lungi si ma cuprinse toata... Am stat mult timp asa. Eu nu vroiam sa rup tacerea. Imi era teama. Imi era teama de ce ar putea sa zica... de ce ar putea sa intrebe. Dar ma simteam atat de protejata in bratele sale. Si parca nu mai aveam nevoie de nimic altceva.

Forbidden_Angel: "Te iubesc"

|ngerMorT: "Si eu te iubesc"

Atat ne-am spus si ne-am privit.

Ce se intampla? Ma intrebam privind lumina din jurul meu. Simteam cum ma inaltam. Imi simteam sufletul cum prinde din nou viata. Puteam sa simt fericire oriunde priveam. Si aripile imi cresteau... Si erau mai frumoasa ca niciodata... mai albe si mai luminoase.

Iubirea chiar face minuni...

Forbidden_Angel: Hai sa zburam, iubito. Doar tu si eu. Noi doi. Cerul ne asteapta.. si e numai al nostru in aceasta seara.

Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

23 Decembrie, 2006, 05:26:26 p.m.
Răspuns #81

Escu

Global Moderator
Mai propun *Girl* si Aegisus. sunt mai noi si trebuie sa vedem  originalitatea si creativitatea lor.  ;D

23 Decembrie, 2006, 05:27:09 p.m.
Răspuns #82

charlie

Mai propun *Girl* si Aegisus. sunt mai noi si ....

this is gonna be fun.
You believe but what you see
You receive but what you give

23 Decembrie, 2006, 07:51:28 p.m.
Răspuns #83

burn_2_hell

adevar grait-ai charlie....!!   ;D
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

26 Decembrie, 2006, 01:01:01 p.m.
Răspuns #84

Semiramis

Global Moderator
numai pe mine nu mă iubeşte charlie  :'( şi m-a tras în pieptu-i de aramă...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

26 Decembrie, 2006, 01:20:47 p.m.
Răspuns #85

charlie

numai pe mine nu mă iubeşte charlie  :'( şi m-a tras în pieptu-i de aramă...

avand in vedere amenintarea cu 'doi ochi vineti", iti zic asa: poate dupa ce termin ce am de facut. Doamne ajuta...
You believe but what you see
You receive but what you give

27 Decembrie, 2006, 11:06:04 p.m.
Răspuns #86

Escu

Global Moderator
hai ma...sa vedem, ca ati ramas datori cu o poveste.

31 Ianuarie, 2008, 02:57:34 p.m.
Răspuns #87

Lady Allia

:)...haideti sa reincepem jocul...
era frumos cand ne chinuiam sa nascocim povesti de dragoste... sau macar povesti  ;D - frumos si greu in acelasi timp, deoarece este foarte dificil sa te pui in pielea unui personaj indragostit defapt de cine nu este indragostit ... sau este...sau exista exceptii ...ufff, greu  :-[ ;D :)!

deci... only_u si Joey

31 Ianuarie, 2008, 03:07:40 p.m.
Răspuns #88

Lady Allia

"Eu...am aşteptat şi anul acesta. Am îmbătrânit odată cu bradul..., da...bradul acela bătrân pe care după ce mi l-ai arătat ai dispărut... el a îmbătrânit odată cu noi...e cărunt de zăpadă, dar tot frumos este. Eu...am îmbătrânit de griji.
Acum ştiu să fac bulgări mai solizi şi ochii îmi sclipesc mai frumos ca anul trecut... Acum dacă te-aş lovi aş face-o numai pentru că aş vrea...şi nu din greşeală... Am mai crescut. În lacrimi şi în aşteptări, iar sufletul mi-e mult mai mic...mi-e mai mic de tine şi de zâmbetul tău şmecheresc. Anul ăsta nu mi-a mai spus nimeni "La Mulţi Ani micuţo" şi nici nu am  primit Moşuleţi de pluş..., dar încă fac îngeraşi...da...îngeraşi mult mai frumoşi...poate în drumul tău ai să-i găseşti să îţi ţină de cald...pentru la anul  :)...
Poate...cine ştie? Eu am să fiu tot aici şi am să cresc în fiecare zi cu o aşteptare..."

« Ultima Modificare: 03 Februarie, 2008, 06:29:04 p.m. de viulian »

03 Februarie, 2008, 11:08:05 a.m.
Răspuns #89

Semiramis

Global Moderator
Având în vedere că Rudy Valentino nu-şi mai duce zilele pe acest site, draga Lady Allia, cred că ar fi mai bine să te reorientezi.

În altă ordine de idei, dacă cineva mai vrea să joace acest joc, să lase un mesaj aici, pentru că este greu sa propunem oameni care nu mai vin, nu mai stau sau nu mai citesc acest joc, iar în acelaşi timp poate că mai există utilizatori cărora li se pare haios şi ar dori să mai joace.
Să vedem înscrierile.  ;)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!