05 Noiembrie, 2025, 02:42:41 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: VANT LA PUPA - SARUTUL MARILOR  (Citit de 324029 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Aprilie, 2007, 06:34:18 p.m.
Răspuns #405

Escu

Global Moderator
Liniste in sfarsit pe corabie, am ramas singur...pardon cu Bruno, cainele care ne pazeste de primejdii. Umbland in sus si in jos, am decis sa va astept cu masa gata....si am zis sa va gasesc cateva bunatatiuri.
Incepem cu inceputul.

Ciorba de potroace

Ingrediente:
maruntaiele, aripile si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov, 1/2 buc. radacina de patrunjel, 1/2 buc. pastirnac, 1/2 buc. telina, 2 linguri orez, 1 l zeama de varza, o legatura leustean, sare, 1/2 l apa

Mod de preparare
Se spala bine oasele si se aseaza intr-o oala pe foc, unde se lasa sa fiarba 1-1 1/2 ora, dupa care se strecoara. Se spala bine bucatile de pasare, se verifica bine sa nu ramina tuleie sau puf, se introduc in zeama in care au fiert oasele si se sareaza usor. Se inlatura spuma, de citeva ori, pina cind nu se mai formeaza si se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat fin. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, in oala acoperita. Cind carnea este aproape fiarta, se pune zeama de varza fiarta separat. Cind clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si clatit in apa rece, iar dupa unul-doua clocote, se trage oala de pe foc. Se potriveste de sare si de acreala, iar pe deasupra se presara verdeata tocata fin.

Sa continuam cu niste peste la tava, intr-un sos cu legume ....sa iti lingi degetele nu gluma!
Desert? ce sa va fac....da...o sa va astept cu o tarta cu visine...
Let's put a smile on that face!

29 Aprilie, 2007, 05:25:25 p.m.
Răspuns #406

valentina

Dupa cat praf inghit,cred ca merge o tarta.mmmmmmmm,buna,nu am ce zice.Stau cu gandul doar la tarta.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

30 Aprilie, 2007, 03:59:21 p.m.
Răspuns #407

Semiramis

Global Moderator
măi Escule, unde au plecat toţi? nu era vorba ca plecăm în nu ştiu ce expăediţie? mă arde de tot soarele egiptului aici în port. nuci nu am găsit mare lucru de cumpărat. suntem de aproape o lună aici... :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

03 Mai, 2007, 10:46:23 p.m.
Răspuns #408

valentina

Imi pare mie ca voi pleca singura .Aventura vin..........spre tine.......imi place aventura...........mmmmmmmmmmm........e delicioasa........

04 Mai, 2007, 08:54:27 p.m.
Răspuns #409

diana_nistor

Vizitator
Draga Valyusk, nu te grabi! Venim  si noi, asta cativa care mai au nca o doza de nebunie ascunsa prin un colt al sufletului! Zantiala va veni curand din targ cu proviziile.
Hm... cu cat ma gandesc mai mult... cu atat... mi se pare mai buna ideea asta cu limuzina... plecam dupa comoara calare pe camile s cand obosim sau ni se face cald... o zbughim in lmuzina! Ei, ce ziceti?  :D

04 Mai, 2007, 09:01:26 p.m.
Răspuns #410

alexia

Daca am inteles bine, plecam undeva unde e foarte cald. Daca e asa, merg si eu ca m-am saturat de vreme rece. Intrebare: in limuzina au dulceata??  ;D
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

04 Mai, 2007, 09:04:23 p.m.
Răspuns #411

diana_nistor

Vizitator
Escuuuu!!!!!!!!!! Auuuuziiiii?! Alexia vrea dulceata!!!!!!!!!!!!! Mai aveeeem? (Trebuie sa tip ca bucatarul nostru asculta muzica in timp ce gateste... si nu asa...in surdina! :) )

04 Mai, 2007, 09:09:56 p.m.
Răspuns #412

alexia

Nu orice fel de dulceata! Sa fie de cirese amare si cu crengute de menta ca-i da un gust racoritor!  ;D Si cand plecam?? (sau am plecat deja?  :angel: )

04 Mai, 2007, 09:13:31 p.m.
Răspuns #413

valentina

ok va astept ,dar scuza-mi intrebarea,ce doamne iarta-ma facem cu limuzina in mijlocul desertului?
Cred ca se impotmoleste in nisip si nu de alta,dar in loc sa fie aventura,aventura,o sa obosim impingand la ditamai limuzina.Mai bine una daia de teren,ca-i mai buna.Un Hammer,e mult mai bun in marea de nisip.

04 Mai, 2007, 09:19:36 p.m.
Răspuns #414

alexia

Intram in Cartea Recordurilor??  ::) Asta ar fi o aventura! Eu merg cu limuzina!  :happydance:

04 Mai, 2007, 09:24:32 p.m.
Răspuns #415

diana_nistor

Vizitator
Alexia draga, te rog sa il tragi pe Escu de urechile raspunderii cu privire la dulceata! :) Iar de plecat...rabdarica! In curand! :) Sa nu va utati galetusele si jucariile de nisip! Presimt ca vom avea timp sa construim ceva castele de nisip in aventura asta formidabila!  :D
Valyusk, ai dreptate cu limuzina! Dar sa vedem ce vor spune baietii! Iar daca nu vin cu idei constructve, ii vom folosi pe ei drept "animale de tractiune" atunci cand ne va lasa Limuzina in mijlocul desertului!  :P

04 Mai, 2007, 09:38:50 p.m.
Răspuns #416

alexia

Escu, te rog frumos sa nu te superi pe mine, dar acum te trag de urechi pentru ca se pare ca meriti!  ::) Asa mi-a spus diana si eu o cred, ca stie ea ce stie!  :D  :)

04 Mai, 2007, 09:51:58 p.m.
Răspuns #417

Escu

Global Moderator
pai unde e gustul dulcetii...daca nu in asteptare? mai...nu aveti voi degete de urechile mele...Cheia de la camara e in usa, serviti-va cu ce dulceata doriti....atentie la borcanele cu miere...sunt primele in raft.
Let's put a smile on that face!

04 Mai, 2007, 09:57:14 p.m.
Răspuns #418

Eve

Si mai ales atentie cu dulcele... inainte de a o lua spre desert. Eu am facut rost de un balon cu aer.Cat mergeti voi cu limuzina eu o sa va privesc...de sus. Sper sa nu o fac si cand impingeti la ea :laugh:
Mi-am luat si aparat foto si daca vrea cineva o plimbare cu mine... ;)
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

04 Mai, 2007, 10:18:52 p.m.
Răspuns #419

alexia

Daca legi balonul de limuzina, le dai o mana de ajutor baietilor care o imping!  :rofl: