Terasa asta are un miros pronuntat de... fiecare miscare a aerului imi strecoara pe sub nari o alta aroma. Oriunde intorc capul vad platouri mari de mancare. Incerc sa vad ce se afla pe ele, insa imi dau seama ca devin de-a dreptul nepoliticoasa. La o oarecare distanta de masa la care m-am asezat oarecum stinghera (caci Escu si Semiramis inca nu au catadicsit sa apara!!!) , e petrecere mare. Se pare ca e un colt mai special al restaurantului. Se sparg pahare, farfurii in ritm si pasi de dans. Lumea striga "palamakia!!!" (sau asa inteleg eu) si am inteles ca asta inseamna "petrecere" Superb! Superb!
Imi desprind cu greu ochii de la petrecareti caci o fetiscana cu pielea putin tuciurie mi-a adus meniul. Vreau sa ma "documentez" putin intrucat... in lumea aceasta chiar nu se cade sa te abtii de la cele ce astampara foame, sete si pofte nebanuite!

Bauturile de aici au nume ce poarta povara istoriei si mitologiei grecesti. Berea "Mythos", de exemplu Inteleg ca e cea mai populara. Culoarea ei, aurie, e foarte apetisanta. Hm! Sa nu ma opresc la prima tentatie!
Cocktails:
Acropolis, cu ouzo, suc de lamaie, rodie, sifon. Cred ca e acru. Mi s-a facut gura punga!
Altul!
Afrodite; are Batida de Coco (ce-o fi aia?!), Blue de curacao (asta stiu ce e) si suc de ananas. Suna bine! Mai vedem.
Alexander the Great. Uau! Wiskey, Metaxa, inghetata de vanilie... prea dulce! Hm! Nu e usor sa alegi!
Sex on the beach greek style! ha ha ha ha!!! Metaxa, lichior de piersici, apple schnaps si suc de ananas. Zice ca se serveste cu un prezervativ si cu un stegulet grecesc.

Rad singura! As face bine sa ma abtin pana vin si ceilalti, sa ne distram impreuna. Sau macar sa nu fiu caraghioasa!
Mai bine ma uit la mancare. Aici desdemona mi-ar fi tare de folos! imi voi comanda o supa deocamdata.
Supa Avgolemono. contine carne de pui, lamaie, ou, pare usoara si racoroasa. Si... ii astept pe ceilalti! Intre timp parca s-a mai lasat caldura... cred ca vom avea o seara placuta.