05 Noiembrie, 2025, 02:13:59 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288303 ori)

0 Membri și 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

04 Decembrie, 2007, 09:18:21 p.m.
Răspuns #315

motanel

Fetelor, va las cu bine. Mi-am baut cappuccino cam in graba si preocupat... Va rog sa ma iertati! Sa aveti o seara pe placul vostru. Si daca o vedeti pe Lorelei, sa ii transmiteti salutarile mele cordiale.
Pe curand!
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

04 Decembrie, 2007, 09:53:29 p.m.
Răspuns #316

Semiramis

Global Moderator
Si daca o vedeti pe Lorelei, sa ii transmiteti salutarile mele cordiale.
:D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

04 Decembrie, 2007, 09:54:52 p.m.
Răspuns #317

Escu

Global Moderator
si s-au auzit 3 zgomote...miau miau miau... :D
Let's put a smile on that face!

05 Decembrie, 2007, 08:34:48 a.m.
Răspuns #318

alexia

Da, cafea cu aroma de... lovetime... Hmm, lovetime? Este! Dar cafea???  :coffee: Unde e cafeaua mea??  :(
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

05 Decembrie, 2007, 01:00:08 p.m.
Răspuns #319

ONLY DESIRE

Cred ca la mine! ca tot fac promotie la cafea,va invit sa gustati din "cafeaua care va binedispune in orice moment al zilei"! ;D
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

05 Decembrie, 2007, 05:58:07 p.m.
Răspuns #320

alexia

Ufff, de dimineata incerc, pe bune, sa beau o cafea.  :coffee: Chiar daca e seara, tot am sa o beau ca noaptea asta ... astept un mos!  :santaface: :rofl:

13 Decembrie, 2007, 01:16:14 a.m.
Răspuns #321

motanel

Azi mi-am imaginat ca strabat troiene grele de zapada ca sa ajung la cafeneaua noastra. Si ningea... ca in povesti! Fulgi mari ca pe vremea cand, copil fiind, ii "vanam": abia asteptam sa mi se aseze unul pe nas sa il prind cu limba! Ha ha ha!...
...Ce ne-am face fara imaginatie?!

O cafea... mai bine un ceai fierbinte si cu multa lamaie. :) am "visat" atat de real incat mi-au inghetat picioarele in bocanci!
« Ultima Modificare: 13 Decembrie, 2007, 01:35:24 a.m. de motanel »
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

13 Decembrie, 2007, 02:06:45 a.m.
Răspuns #322

motanel

Ma retrag... ati vazut ce rau ii sta unui pisoi cu pungi sub ochi cauzate de oboseala si nesomn? Nici eu nu am vazut, dar nu vreau sa capat primul din neamul pisicesc asemenea faima. Sigur, sigur, voi aplica feliile de castraveti pe pleoape. Multumesc pentru reteta pe care... e adevarat, nu ati apucat sa mi-o dati pentru ca v-am luat-o inainte. :P

Noapte buna, LoveTime! Pe curand!

12 Ianuarie, 2008, 05:53:46 p.m.
Răspuns #323

alexia

Pe curand, pe curand si nu e nimeni aici! Hmmm...face cineva o cafea, pentru ca ma intorc de la plimbare inghetata de frig (sunt vreo -15 grade) v-as tine companie! Cu o singura conditie: O CAFEA!  :police:

12 Ianuarie, 2008, 08:49:00 p.m.
Răspuns #324

Semiramis

Global Moderator
mda, unde o fi disparut vetiver?
mai bine ceai, pe frigul ăsta!
:)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

12 Ianuarie, 2008, 09:17:01 p.m.
Răspuns #325

alexia

Nu, nu! Mai bine cafea pentru ca am venit de la plimbare, m-am incalzit si mi-e sooooomn!  :laugh:

12 Ianuarie, 2008, 10:08:58 p.m.
Răspuns #326

amelie

ar fi bun un lapte cald...cu aroma de scortisoara...ca sa putem dormi bine la noapte!ce ziceti? vine cineva? eu l-am facut...dar n-am cu cine sa-l beau! ::)
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

12 Ianuarie, 2008, 10:30:49 p.m.
Răspuns #327

alexia

Tot cafea asteptam, dar daca nu e, merge si un lapte. Multumesc,amelie!  :-*

12 Ianuarie, 2008, 10:40:45 p.m.
Răspuns #328

amelie

vrei sa facem noaptea alba,alexia?ok....atunci cafea sa fie! ;)
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

12 Ianuarie, 2008, 10:51:12 p.m.
Răspuns #329

alexia

>:D Ok,imi fac acum o cafea si sper sa stau cat pot de mult! Si daca ma apuc de scris... Hmmmm, merg sa fac cafeaua aia!  :police:
« Ultima Modificare: 12 Ianuarie, 2008, 11:02:18 p.m. de alexia »