04 Noiembrie, 2025, 10:56:26 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288198 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

27 Iunie, 2008, 08:57:04 p.m.
Răspuns #435

inda

Ei, acuma vrei si declaratii si cafea ;)
Sigur ca te iubesc, dar cafea tot nu fac ! Ca nu-mi place sa fac asta, insa pot sa dechid sticla aceea de vin ca tot a venit week-end-ul . Dar primesc bombonele?  :-[
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

27 Iunie, 2008, 09:00:51 p.m.
Răspuns #436

Minerva

Si cine invata dupa? :D
Dai cafea? Dau bomboane :P

27 Iunie, 2008, 09:03:09 p.m.
Răspuns #437

inda

Parca vad ca iarasi trebuie sa le impart cu bijuteria coroanei  :(

Pai n-ai vazut ca pe sticla scrie "vin bisericesc' , daca bei dintr-asta faci numai fapte bune  :D

27 Iunie, 2008, 09:11:00 p.m.
Răspuns #438

Minerva

Aha ca-n bancul acela cu sfanta :D
Nu esti fata "salon". Scoti butelcuta cand mie mi se inchid ochii de somn. Unde pui ca maine reincep programul "Munca innobileaza omul", si-i exclusa sectiunea "Daca ti se face chef sa te apuci de munca, stai jos, odihneste-te si o sa-ti treaca"

27 Iunie, 2008, 09:15:27 p.m.
Răspuns #439

inda

Ok, hai ca fac un compromis de data asta. Beau pe asuns sa nu-ti fac pofta  :D
Si mai fac inca unul, il rog pe Motanel sa se ocupe de cafea ca el le are cu fineturile ! Numai sa nu intre in conflict cu covorasul  :P

29 Iunie, 2008, 01:19:14 p.m.
Răspuns #440

motanel

Sarut mana doamne si domnisoare, avand in vedere ca am ramas dator de weekendul trecut , fac eu cafeaua si aduc si coniacul :D.Pentru cei (cele) care nu au terminat cu s(tr)esiunea, recomand licoarea sfintita a Indei, iar la examen va veti simti din nou ca la biserica, cand veti fi intrebati va veti face voi cruce, iar cand veti raspunde isi vor face profii.Asa ca ...intru cinstitrea sfintilor.Cheers, lady in blue!( noi astia cu antecedente).Ni se mai alatura cineva? :angel:Pentru cei care vor sa isi pastreze "obrazul subtire", avem si niscaiva rom de la Havana, disimulat in nuca de cocos, deghizata la randul ei in bomboane de ciocolata...asa ca...accesul in cafenea cu aparate echilotest, nu e permis azi. :police:  :D
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

29 Iunie, 2008, 01:55:47 p.m.
Răspuns #441

Emma

s-a pronunţat "nucă de cocos" ? :o  vai de mine...nu mai scăpaţi!!! eu mă scriu pe listă...clar...aşa că..unde e cafeluţa? e gata?  ;D
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

05 Iulie, 2008, 01:54:18 a.m.
Răspuns #442

amelie

noapte buna....pe maine la cafeaua cu aroma de lovetime...daca ne trezim la timp sa o mai gasim calda!
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

15 Iulie, 2008, 08:11:36 p.m.
Răspuns #443

valentina

O cafea va rog ,cu aroma de lovetime si dulce asa ca voi.Nu -mi place sa astept ,asa ca as dori sa va grabiti putin.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

19 Iulie, 2008, 07:18:46 a.m.
Răspuns #444

Switty

Cam abandonata cafeneaua in ultimul timp, se pare..sau a trecut lumea pe ceai verde?  :P
Eu raman la viciul meu, asa ca am cafeluta gata pentru cine se incumeta..buna dimineata tuturor si weekend placut!  :coffee:
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

19 Iulie, 2008, 10:22:36 a.m.
Răspuns #445

motanel

Mmm, cafea proaspata, eu marai, sau torc? :P In dimineata asta la mine cafeaua are aroma(miros) de asteptare, asa ca...parca as mai inviora-o nitel cu ceva. Cu dedicatie pentru cei care nu au dat-o pe ceai :P
http://www.youtube.com/watch?v=baLaHiBPuR4
    Imbunatatiri, ceva?O tigara pentru viciosi(oase)?
« Ultima Modificare: 19 Iulie, 2008, 10:25:00 a.m. de motanel »
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

19 Iulie, 2008, 03:12:01 p.m.
Răspuns #446

Minerva

Mmmmm, buna cafea. Chiar ma intrebam cine face astazi una adevarata.
M-am laudat ca sunt in concediu? Cum nu stie tot poporul? Pe cele 16-17 grade care poposesc aici de vreo saptamana (norocosilor la unii din voi e vara! :( ) ca 1 luna doar ma plimb, citesc... (nu va speriati nu o sa mor de inanitie dar vorbeam de activitati extra vital)

http://ro.netlog.com/go/explore/videos/videoid=411268
« Ultima Modificare: 19 Iulie, 2008, 03:19:06 p.m. de Minerva »

19 Iulie, 2008, 10:11:59 p.m.
Răspuns #447

Semiramis

Global Moderator
n-am şi eu cu cine bea o cafea... :(
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

20 Iulie, 2008, 01:11:56 a.m.
Răspuns #448

valentina

pai cum nu ,cand toti dau buzna?Nu-i auzi cum striga care mai de care,ca cine face,cine drege?Hai ca o fac eu in aceasta dimineata. :coffee:mmmmmmmmmm,ce buna este...va pup
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

20 Iulie, 2008, 08:34:39 a.m.
Răspuns #449

amelie

am venit la cafea....doar ca  :(...uite, eu am facut-o...e super...si-acum va astept sa o bem impreuna.. :)
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...