04 Noiembrie, 2025, 03:41:41 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288098 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Septembrie, 2007, 02:08:24 p.m.
Răspuns #90

Escu

Global Moderator
mai bine zis...nu lasati pe semiramis si serenity in aceeasi incapare...nu mai vorbeste nimeni...
Let's put a smile on that face!

09 Septembrie, 2007, 02:11:35 p.m.
Răspuns #91

Semiramis

Global Moderator
mă eu ca eu că recunosc şi ştiu că vorbesc mult, dar serenity...vorbeşte şi mai mult şi mai tare şi mai ascuşit!!! mai ales dacă i se punne şi pata pe charlye (pată care e oricum by default...)...s-a terminat totul.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

09 Septembrie, 2007, 02:36:58 p.m.
Răspuns #92

serenity82

:D ;D pai macar atat sa fac si eu ca altel ar fi monoton totul. Apropo cand ne mai vedem la o zapaceala  :) 8), am chef sa-l mai stresez pe charlie si sa mai radem putin  ;D ;D ;D :D :D :D :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

09 Septembrie, 2007, 03:10:54 p.m.
Răspuns #93

vetiver

heheee  ;) salut din nou pe toata lumea  :-*  :-h

desigur, e vorba de cafea, ciocolata, ceai sau orice alta bautura favorita, alaturi de care, in timp ce o sorbim, putem schimba cateva impresii  :D

eu prefer cafeaua amaruie, simpla dar cat mai aromata (nu cu 'alintaroma' ci, pe cat se poate, de la mama ei ;) )

(a picat conexiunea intre timp asa ca am ramas suspendata  :laugh: )

:) si sa nu uit, pentru cele care poarta acest nume, la multi ani, Ana!
« Ultima Modificare: 12 Septembrie, 2007, 11:06:16 a.m. de vetiver »

10 Septembrie, 2007, 07:31:59 a.m.
Răspuns #94

vetiver

buna dimineata, eu deja sunt la cafelutza cu tori amos  :D
o superba zi de luni va doresc si o saptamana cu spor la toate!  :)

ce fac fetele gurese - vesele si sprintene?  ;)
dar baietii bautori de ceai sau 'irish wiskey'?  ::)  :laugh:

10 Septembrie, 2007, 08:46:44 a.m.
Răspuns #95

Escu

Global Moderator
isi fac curaj sa ia la misto si ziua de azi.

11 Septembrie, 2007, 10:49:47 a.m.
Răspuns #96

vetiver

buna dimineata!  :)
 :confused: hmm, sunt putin ingrijorata - cred ca nu mi-am ales cel mai bun moment pentru a-mi face simtita prezenta printre voi. :-\
Lady Allia  :-* , multumesc mult pentru cuvintele frumoase si calde. Intr-adevar asta era speranta mea, sa leg niste prietenii, fie ele si virtuale, daca spatiul si timpul nu ne permit sa ne cunoastem si in viata reala. ;D
 :ok: va mai vizitez din cand in cand si va citesc cu placere, sper sa vina si vremuri mai bune. va imbratisez, cu drag,

vetiver  :-*

12 Septembrie, 2007, 11:01:56 a.m.
Răspuns #97

vetiver

neatza!  :)
toate bune?
care mai e viata voastra... a venit deja iarna?  :laugh:

desdemona, tu parca ziceai ca o sa bem amandoua cafeluta si-o sa povestim...  ::)
acuma nu ca profit de ce ai spus acolo dar am o intrebare: de ce tacerea si raceala asta pe forum? ma poti lamuri tu?
nu e vorba de mine, vad doar ca stati logati cu orele, zilnic si nu prea scrieti. ce s-a intamplat?
« Ultima Modificare: 12 Septembrie, 2007, 11:15:59 a.m. de vetiver »

12 Septembrie, 2007, 11:50:03 a.m.
Răspuns #98

Escu

Global Moderator
e un forum, nu yahoo messenger sau server de chat. chiar daca stam logati nu-i musai sa si postam.

12 Septembrie, 2007, 12:51:00 p.m.
Răspuns #99

vetiver

:) ok, am prins ideea, nu ca as fi crezut ca e altceva decat un forum public si inca cu o tematica sensibila...
ramane pe alta data! poate! ;)
numai bine!

12 Septembrie, 2007, 02:41:19 p.m.
Răspuns #100

Lady Allia

vetiver...dragostea ta de viata si de zambet, de veselie...as vrea sa le regasesc din nou in cafeluta aceea pe care o servesti cu drag si caldura...
ce zici? imi indulcesti si mie cu zambetul tau o cafeluta?
eu am sa o primesc cu drag... :-*

tacerea...e doar o forma de apropiere chiar daca ti-e greu sa crezi  ;).
uneori oamenii stand prea mult unii cu altii ajung sa se recunoasca si din tacere... cuvintele sunt goale, dar sentimentele pe care ni le impartasim sunt...mereu, mereu aici...in fiecare topic si in fiecare cuvant.
uneori ne indepartam unii de altii...nu din egoism sau rautate ci din lipsa de timp, din lipsa de motivatie...alteori ne ciorovaim nu din lipsa de cuvinte ci din lipsa de intelegere...si uneori gresim si suntem reci..., dar asa e viata...dupa iarna vine primavara, apoi primavara poate fi ucisa oarecum de o vara torida...si concluzia este ca fiecare lucru trebuie sa fie ponderat si sa aiba un..."rost" cum spunea Desdemona si Diana...
daca precipitam uneori apa din pahar...ajungem sa pierdem poate cele mai importante picaturi...  :) :-* :)

"Mereu îţi faci prieteni noi şi nici nu trebuie să stai cu ei zi de zi. Când ne vedem tot timpul cu aceleaşi persoane, ele ajung să facă până la urmă parte din viaţa noastră. Şi cum ele fac parte din viaţa noastră, încep să vrea să ne-o schimbe. Dacă nu eşti aşa cum vor, se enervează. Fiindcă toată lumea are o noţiune exactă despre cum trebuie să ne trăim viaţa. Şi nimeni nu ştie cum trebuie să-şi trăiască propria-i viaţă. - Paulo Coelho - Alchimistul"

poate...o fi si asta un motiv... ;D!

13 Septembrie, 2007, 08:54:19 a.m.
Răspuns #101

vetiver

neata, oameni buni!  :D
Lady Allia, esti o dulce... asa incat nu te pot lasa cu mana prieteneasca intinsa spre mine si o intind si eu la randul meu spre tine odata cu multumirile mele  :-* :)

Escu, iti multumesc si tie. Imi cer scuze daca am fost prea directa, insistenta si cu o stare de spirit nepotrivita cu a voastra. Era o curiozitate mai veche a mea, nu doresc sa impun nimic sau sa schimb o stare pe care o aveti daca va simtiti bine asa.
« Ultima Modificare: 13 Septembrie, 2007, 04:00:45 p.m. de vetiver »

13 Septembrie, 2007, 12:25:56 p.m.
Răspuns #102

desdemona

uite-ne felul de a povesti

http://www.lovetime.ro/community/varful-cu-dor-hanul-viilor/varful-cu-dor-hanul-viilor/msg51264/#msg51264

nu toti putem sa tinem ritmul cu minerva si ale ei domnite,dar putem incerca. :)

haide sa nu schimbam acest loc intr-un forum comun mai mult decat am facut-o,pentru ca e lipsa de respect pentru cei care depun eforturi

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

13 Septembrie, 2007, 01:46:32 p.m.
Răspuns #103

inda

Vreau si eu cafeaaaaaa..... dar o vreau acolo cu voi, nu aici pe pietrele astea :(

Se indura cineva sa-mi dea si mie? Da sa n-aiba metaxa, ca dupa aia vorbesc mult :D
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

13 Septembrie, 2007, 06:20:10 p.m.
Răspuns #104

Escu

Global Moderator
Vreau si eu cafeaaaaaa..... dar o vreau acolo cu voi, nu aici pe pietrele astea :(

Se indura cineva sa-mi dea si mie? Da sa n-aiba metaxa, ca dupa aia vorbesc mult :D

am niste gin, tocmai l-am primit ca spaga  :D Cine mai vrea?