Buna dimineata, lovetime! Iaca si cafeluta  

aburind  

V-am spus ca mi-a fost dor de voi? Nu? Ei bine, greu de crezut  

dar mi-a fost 

Uite la ce m-am mai gandit intre timp...
Fiecare dintre noi este bun si frumos in felul lui. La voi apreciez felul cum ganditi, cum simtiti, cum scrieti. La unii, toate astea la un loc, la altii ceea ce este si cat este, pentru ca acelei parti din voi ma adresez, cu aceea rezonez eu. Unora v-am spus deja asta, altora inca nu. Cu toate ca despre unele aspecte ale vietii gandim la fel, imi voi spune parerea, in felul meu, despre cum percep eu lucrurile, chiar daca asta nu coincide cu felul cum ati spus-o voi. Mult timp m-am intrebat de ce ma contraziceam cu cineva desi, pana la urma, reiesea ca vroiam sa spunem acelasi lucru. Am inteles ca toata diferenta o face unghiul din care privim acelasi obiect/subiect. Sistemul de referinta. Desigur, intervine si limbajul, modul de comunicare, felul cum reusim sa transmitem ce simtim, ce gandim. Eu sunt inca in faza de a invata sa ma exprim, pentru ca (din motive pe care le-am inteles) pana acum imi era greu sa fac asta si, de foarte multe ori, mi s-a intamplat una sa gandesc si alta sa spun (doar pentru ca nu-mi gaseam cuvintele potrivite), una sa simt si alta sa transmit celui din fata mea (din cauza emotiilor, nerabdarii, stangaciei si, uneori, chiar orgoliului). In cazul de fata, intr-un spatiu virtual, e si mai greu sa percepi si sa faci sa se perceapa corect informatiile.
Prin toate astea vreau sa spun ca nu am interesul sa starnesc controverse (decat in masura in care ele sunt constructive si doar de pe pozitii egale), nu iau spatiul (real sau virtual) si nu respir aerul nimanui. Fiecare are culoarul lui si daca respectam asta, impreuna, putem sa facem sa ne simtim mai bine, sa ne ajutam, cand este cazul, cu un gand bun sau o idee. In scopul asta cred eu ca a fost creat "lovetime".  

Sper ca sunteti bine, sanatosi cu totii, iar daca nu, va doresc sa fiti!
valyusck  

sa stii ca m-am gandit la voi si v-am tinut pumnii sa iasa totul bine. Bafta pe mai departe!