04 Noiembrie, 2025, 03:34:22 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288046 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Septembrie, 2007, 08:20:43 a.m.
Răspuns #120

vetiver

bon diminetz, pipal  ;) ce faci?  ;D
eu mai pun de o cafelutza ca am terminat deja un ibricel si va invit - pe inda_blue  :peck: si pe cine mai doreste, cine mai pofteste...

o lune insorita si cu spor la trebi doresc la toata lumea!

:-*

17 Septembrie, 2007, 12:43:08 p.m.
Răspuns #121

inda

Multumesc de invitatie, chiar imi prinde bine o cafea, incerc sa fac si eu ochi la ora asta, dar e cam greu... si nu ma impac prea bine cu zilelel de luni :D
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

17 Septembrie, 2007, 01:41:20 p.m.
Răspuns #122

charlie

Cred ca asta incepe sa fie varianta virtuala a acestei parti a forumului.
You believe but what you see
You receive but what you give

20 Septembrie, 2007, 12:38:26 p.m.
Răspuns #123

vetiver

hello charlie  :-* hello lovetime  :cheers: ma bucur ca te simti mai bine  ;D

04 Octombrie, 2007, 11:14:55 p.m.
Răspuns #124

vetiver

Buna seara!  :)
Iata-ma din nou la o "cafea cu aroma de... lovetime". M-am gandit ca in aburii cafelutei, dupa ce sorb ce ati mai scris voi intre timp, sa va impartasesc propriile ganduri.  :D
Daca cineva dintre voi va dori sa se alature, este binevenit oricand.  ;)

Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la intrebari, care m-au ajutat - prin sugestii, indicii sau indicatii - sa inteleg. Multumesc pentru toate semnele, de prietenie pana la urma, care mi-au confirmat faptul ca nu am ales gresit acest forum. Cu totii avem momente mai bune sau mai putin bune dar... viata merge inainte! Impreuna, poate ne va fi mai usor sa trecem prin experientele ivite in cale.  :)

05 Octombrie, 2007, 08:21:43 a.m.
Răspuns #125

vetiver

:) Buna dimineata, lovetime! Iaca si cafeluta  :coffee: aburind  ;D
V-am spus ca mi-a fost dor de voi? Nu? Ei bine, greu de crezut  :D dar mi-a fost :)

Uite la ce m-am mai gandit intre timp...
Fiecare dintre noi este bun si frumos in felul lui. La voi apreciez felul cum ganditi, cum simtiti, cum scrieti. La unii, toate astea la un loc, la altii ceea ce este si cat este, pentru ca acelei parti din voi ma adresez, cu aceea rezonez eu. Unora v-am spus deja asta, altora inca nu. Cu toate ca despre unele aspecte ale vietii gandim la fel, imi voi spune parerea, in felul meu, despre cum percep eu lucrurile, chiar daca asta nu coincide cu felul cum ati spus-o voi. Mult timp m-am intrebat de ce ma contraziceam cu cineva desi, pana la urma, reiesea ca vroiam sa spunem acelasi lucru. Am inteles ca toata diferenta o face unghiul din care privim acelasi obiect/subiect. Sistemul de referinta. Desigur, intervine si limbajul, modul de comunicare, felul cum reusim sa transmitem ce simtim, ce gandim. Eu sunt inca in faza de a invata sa ma exprim, pentru ca (din motive pe care le-am inteles) pana acum imi era greu sa fac asta si, de foarte multe ori, mi s-a intamplat una sa gandesc si alta sa spun (doar pentru ca nu-mi gaseam cuvintele potrivite), una sa simt si alta sa transmit celui din fata mea (din cauza emotiilor, nerabdarii, stangaciei si, uneori, chiar orgoliului). In cazul de fata, intr-un spatiu virtual, e si mai greu sa percepi si sa faci sa se perceapa corect informatiile.
Prin toate astea vreau sa spun ca nu am interesul sa starnesc controverse (decat in masura in care ele sunt constructive si doar de pe pozitii egale), nu iau spatiul (real sau virtual) si nu respir aerul nimanui. Fiecare are culoarul lui si daca respectam asta, impreuna, putem sa facem sa ne simtim mai bine, sa ne ajutam, cand este cazul, cu un gand bun sau o idee. In scopul asta cred eu ca a fost creat "lovetime".  :)

Sper ca sunteti bine, sanatosi cu totii, iar daca nu, va doresc sa fiti!

valyusck  :peck: sa stii ca m-am gandit la voi si v-am tinut pumnii sa iasa totul bine. Bafta pe mai departe!

07 Octombrie, 2007, 08:26:55 p.m.
Răspuns #126

Semiramis

Global Moderator
seara bună!
bem şi noi o cafea ceva, un ceai...um suc sau bere?  :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

07 Octombrie, 2007, 11:40:44 p.m.
Răspuns #127

inda

Da cine serveste aici? Cred ca nu e deschis decat dimineata!  :D
Chestiile de 'somn usor' cred ca se beau in alta parte :laugh:
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

08 Octombrie, 2007, 08:14:51 a.m.
Răspuns #128

vetiver

neata buna, lovetime! pup fetele  ;)
e deschis tot timpul aici si fiecare se poate autoservi cu orice doreste, dupa pofta inimii si dispozitie  :)
ma bucur ca va "vad" in zona  :D ce mai faceti?
eu tocmai mi-am facut o cafeluta aromata  :coffee: (vreti si voi?) si incep saptamana salutandu-va si citind ce-ati mai scris intre timp.
desi e cam inorat afara, va doresc mult soare in suflete si suras in ochisori  :)
spor la treburi, ne vedem pe-aici cand terminam  ;D

24 Octombrie, 2007, 04:03:50 p.m.
Răspuns #129

vetiver

Hei, bun gasit, la o cafea de dupa-amiaza!  :)
Ma framanta niste lucruri si m-am gandit sa vi le spun.  :-\ Ce-o fi o fi!
Nu stiu cum se face ca, de cate ori imi place cum scrie cate cineva, discutia intre voi degenereaza si, daca ar fi sa punctez sau sa depunctez niste posturi, in functie de cum vad eu lucrurile, s-ar putea interpreta ca tin partea cuiva sau altcuiva. Stiu, nu ar trebui sa-mi pese si, oricum, ce am de pierdut?  ::)
Astfel, mi-a placut explicatia pe care a dat-o Lady Allia faptului de a fi postat o poza a micutei sale fiice, inca nenascuta pe atunci. Dar ce discutii au urmat...  :hmmm:
Mi-a placut ce a scris Semiramis apropo de sinucidere, de exemplu.
Mi-a placut si ce a spus inda_blue - date statistice putem lua si din alta parte, aici insa poate scrie fiecare ce a trait el insusi sau cum vede el o astfel de problema, chiar daca "nivelul" discutiei poate scadea in ce-o priveste pe Semi. Deci le-as puncta pe amandoua.  :D
Nu mi-a placut Escu pentru modul agresiv si total nepotrivit cu care ataca felul de a fi si a scrie al unor useri si l-as fi depunctat cu mare placere cand... l-a pus la punct, la marele fix, Lorelei, pe care as puncta-o fie si numai pentru asta.  :)
As face si o propunere: "mesajele de la ingeri" ale orhideei albastre sa fie traduse in limba romana, din respect pentru toti cititorii romani (din tara sau de oriunde s-ar afla) sau, daca nu, macar sa fie postate la sectiuna in limba engleza si astfel ar fi si acolo mai multa "actiune".  :)
Cam asta ar fi aroma de "lovetime" a cafelei mele de astazi.
Toate cele bune, pana ne "revedem"!

24 Octombrie, 2007, 06:34:52 p.m.
Răspuns #130

Semiramis

Global Moderator
bună ziua şi ţie vetiver.
car rar pe la cafeneaua ce o patronezi, cam rar pe site. pentru asta te-aş depuncta eu  :P . glumesc, bineînţeles. însă nu glumesc când spun că te-aş puncta pentru felul frumos în care ai vorbit la postul de mai sus, pentru liniştea care ţi-a însoţit vorbele. nu îmi pare rău că am trecut pe aici.  ;)
ai dreptate şi în privinţa mesajelor de la îngeri. cred că ar trebui postate în limba română.

hai că am băut o cafea bună cu tine astăzi!
 :)
« Ultima Modificare: 24 Octombrie, 2007, 07:06:17 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

24 Octombrie, 2007, 08:50:06 p.m.
Răspuns #131

vetiver

:) Nici nu stii, Semiramis, ce placere mi-a facut trecerea ta pe aici! M-ai si laudat? ...uaaau! :-[ Multumesc! :)
Adevarul e ca intru pe 'lovetime' de cate ori am timp dar, recunosc, nu am atata inspiratie ca voi. Si inca n-am scapat de timiditate. Ma straduiesc. ;D

O seara buna, dragii mei! :hug:  :-h

24 Octombrie, 2007, 08:54:18 p.m.
Răspuns #132

Escu

Global Moderator
Mi-a placut raspunsul tau, dar trebuie sa te avertizez. Oamenilor nu le place sa li se spuna verde in fata. Eu am patit-o asa ca ai mare grija. Am fost penal asasinat ca sa spun asa, fi precauta cu ce scrii.
Numai bine:)
Let's put a smile on that face!

24 Octombrie, 2007, 09:35:04 p.m.
Răspuns #133

vetiver

Multumesc, Escu!  :)
Mai intai, pentru ca ai fost primul care mi-a explicat ceva ce nu stiam cum sa aplic pe forum. Mi-ai dat si atunci niste sfaturi de care nu prea mi-a venit sa tin seama  ;D Dar asta nu din lipsa de respect pentru tine sau ceilalti, cred ca ai inteles si nu mai insist acum asupra motivelor mele.
Apoi, pentru ca nu te-ai suparat de ce-am zis mai sus. :) Pentru ca prefer sa discutam deschis despre tot ce ne place sau nu, legat de forum sau de atitudinile noastre aici si sa invatam din greseli.  :)
In rest, nu stiu ce sa mai spun acum. Inteleg si-ti multumesc si pentru aceste din urma sfaturi. O sa-mi fie greu si de data asta sa le urmez, pentru ca eu ori spun ce gandesc ori... mai bine tac. Totusi, vreau sa asigur pe toata lumea de bunele mele intentii.
Numai bine iti doresc si eu tie si sper sa dialogam in continuare, la "un ceai" sau orice iti va face placere  :)

24 Octombrie, 2007, 10:04:06 p.m.
Răspuns #134

Minerva

Eu pledez pentru mesajul direct, vetiver si cred ca atata vreme cat suntem corecti si spunem ceea ce simtim nu are nimeni ce ne reprosa. Nu o sa placa tuturor ceea ce afirmam dar...
Cat despre timiditate... nu mi-ai parut timida pana acum. As spune ca din contra. Poate doar grijulie sa nu superi (dar si asa... mai mult din cochetarie).
Am luat si eu o cafea fara zahar si fug la ale mele. Bafta si cat mai multi prieteni!