04 Noiembrie, 2025, 03:39:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288092 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Octombrie, 2007, 10:36:45 p.m.
Răspuns #135

vetiver

Multumesc mult, Minerva! :)
Bafta si tie, multi ani frumosi inainte si tot ce-ti doresti!

Amara imi place si mie cafeaua, doar ca o voi prepara si bea abia dimineata acum incercand sa-mi domolesc bucuria ca am vorbit cu voi si sa ma indrept cu gandul spre alti prieteni aflati departe (in Africa) unde asteapta din partea mea un semn. :)
Va astept si maine, cu drag, sa sporovaim. :)
 :-*

25 Octombrie, 2007, 08:38:50 a.m.
Răspuns #136

vetiver

Iaca si cafeluta aburinda :coffee:, buna dimineata! :)
Afara e ceata deasa dar in suflet, mult soare si caldura, ceea ce va doresc si voua. :hug:

Neata buna, Lorelei, pokemon... lovetime! :-h
La multi ani, sarbatoritilor!  :cheers:

25 Octombrie, 2007, 08:39:53 a.m.
Răspuns #137

Lorelei

Buna dimineata, buna dimineata, buna dimineata. Multumesc pentru cafea. O sa o savurez cu placere.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

25 Octombrie, 2007, 12:40:51 p.m.
Răspuns #138

inda

Buna dimineataaaaa 
Incerc sa ma trezesc si eu (nu ca n-as fi la servici de la ora 8 :D )dar functionam in regim de avarie!

Buna cafeaua ta Vetiver, mi-ar place mai des, dar decat sa devin dependenta... mai bine mai rar ;)
Da ceva, vreo noutate, barfa...una alta...nimic? nu si-a mai schimbat cineva... masina...culoarea fonturilor...stilul...? :D
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

25 Octombrie, 2007, 01:09:53 p.m.
Răspuns #139

vetiver

buna, inda! :) ma bucur ca "te vad". as spune chiar ca te asteptam. ;D
o sa razi dar acum vreo 2 ore credeam si eu ca o sa lesin de somn, asa de rau ma pocnise. am facut putina miscare, am rontait ceva si am mai baut niste cafea doar-doar... hmm, mi-a trecut pana la urma. o fi fost si ceata aia de vina? acum e soare si frumos dar tot mai casc din cand in cand.
barfe? nu prea stiu. din "postul meu de observatie" nimic nou. poate tu sa fi aflat cate ceva intre timp...  :D

25 Octombrie, 2007, 01:18:17 p.m.
Răspuns #140

inda

Pai la mine inca nu s-a ridicat ceata... de pe ochi  :D
Dar pana pe seara mai este mult asa ca indraznesc sa sper. Imi plac si mie 'diminetile care incep tarziu' (citandu-l pe inteleptul Garfield  :laugh:)

25 Octombrie, 2007, 01:54:21 p.m.
Răspuns #141

Lady Allia

De departe...am simţit miresmele şi melodiile acestei cafenele. Un vânticel de toamnă se joacă în faţa mea împrăştiind frunzele în faţa paşilor mei, apoi ridicându-le în aer asemeni unui dans de iubire nebun...zâmbesc...mâna îmi trece peste frunte - şuviţa aia rebelă de păr mereu îmi dă de furcă  :). Am să o prind într-o seară cu o agrafă din raze de lună...şi am să-i adaug o floare de crin. Da... :), aşa am să fac când voi prinde luna din nou pe chipul meu.
Aducând visul în viaţa mea şi copilăria...fără de care aş fi atât, atât de goală şi searbădă...am ajuns în faţa unei uşi frumoase. Prin geamul de la ea se poate vedea înăuntru...De la câte o măsuţă se ridică abur de cafea...şi câte un firişor de fum cenuşiu de ţigară. Uneori...sau poate iarăşi e doar visul meu...aburul şi fumul se îmbrăţişează deasupra meselor...asemeni unor liane prelungi născute din gândurile noastre. În fundal se aude o melodie lentă şi calmă, vocile şi râsetele...câte un clinchet de linguriţă...şi mă gândesc: "cât de frumos e să priveşti uneori prin unele geamuri"...ca şi când ai privi în adâncul unui suflet.
Deasupra uşii un clopoţel mic şi auriu, înveşmântat într-o ghirlandă mică de flori albe începu să sune vesel când am deschis uşa. Unele priviri s-au întors într-o doară către mine..., dar le zâmbesc şi lor, altele mă privesc prieteneşte şi cu drag. Câteva persoane îmi fac cu mâna zâmbind..."cât de frumos e să vezi zâmbetul cuiva...mie îmi dă o stare de bine, de linişte"... - ,iar eu le răspund fluturându-mi mâna către ele. Printre cei din cafenea recunosc multe persoane dragi...pe care atât de mult mi-aş dori să le întâlnesc măcar o dată faţă în faţă să le îmbrăţişez cu drag şi căldură...să povestim, să râdem, să glumim...să pot să îi privesc.
Pentru mine prieteniile din faţa unui monitor sunt aceleaşi cu cele reale. Depinde de cât de deschişi suntem, depinde cum vrem să percepem persoana de dincolo de monitor şi depinde foarte mult de felul în care tratăm situaţia. Eu sunt o fire deschisă şi sinceră şi prefer să acord prezumţia de sinceritate şi corectitudine şi celor pe care îi aleg să mi-i apropii - indiferent de circumstanţe. Ştiu din proprie experienţă că oamenii sunt însă dificili...unii preferă să se ascundă în spatele unei măşti prima oară şi doar apoi se deschid. Nu o fac din egoism sau rea intenţie - o fac pentru a se proteja. Însă...mai ştiu că şi noi dacă suntem atenţi la cuvinte...ele mai devreme sau mai târziu pot vorbi de la sine despre cealaltă persoană de la capătul "firului de internet"  ;).
În spatele cuvintelor...mereu se află oameni, iar în spatele oamenilor...mereu se află suflete!
Nu avem dreptul să ne jucăm nici cu unele decât până...la suflet! Acolo în mod normal trebuie să ne oprim şi să ne scoatem hainele, pălăriile, pantofii şi să intrăm noi înşine, încet şi frumos...să nu rănim, să nu năvălim, să nu agresăm. Sufletele sunt locaşuri sacre şi sfinte în care omul are adăpostit tot ce are el mai de preţ, mai frumos, mai vulnerabil...! Acolo dacă e să intrăm...trebuie să ştim să ne înclinăm şi să nu dărâmăm nimic.
Dar..., ca de obicei am deviat... ;D... - mă întorc la o altă masă şi mă aşez privind în continuare.
Probabil că fata aceea blondă cu privire caldă şi visătoare, cu glas dulce e Lorelei, iar tânăra aceea cu privire veselă şi înţeleaptă care îi întinde cafeaua zâmbind larg e Semi... Da, ele trebuie să fie! Am să le scriu vreo trei rânduri de drag şi din suflet pe o frunză ruginie şi am să le-o trimit...într-o zi! Acum parcă nu am curajul şi...vreau doar să le privesc!
Mai încolo la o altă masă...e Escu! Pe el îl ştiu oricum  ;D. E...singur. Oarecm trist, oarecum îngândurat...el mereu parcă vrea să ducă în spate toate grijile şi problemele. Uneori din cauza asta uită să fie diplomat...devine agasant, dar...are el ceva care parcă sparge gheaţa. Îi zâmbesc şi el se face că se încruntă  :laugh:, dar eu ştiu că defapt e tot un zâmbet! Am să mă aşez la masa lui într-o zi când afară va ploua şi poate vom avea nevoie de umbrele de soare...
S-a deschis uşa şi a intrat atâta lumină...! E...Serenity  :-* şi newhope  :). Despre ele nu am să mai vorbesc...Ele spun totul doar tăcând. Trag doar două scaune şi o rog pe minunata vetiver...o tânără înţeleaptă şi plină de afecţiune şi duioşie să ne împrumute şi nouă  câteva vise, câteva vorbe frumoase, câteva zâmbete şi cafelele ei îndulcite cu drag şi prietenie... :-*.
Mă opresc puţin pentru că la o masă vecină aud glasul dragei mele Hangiţe...e unic şi nimic nu ar putea vreodată să-l înlocuiască...pare ireal. Este cu induta ei  ;) căreia îi vorbeşte atât de frumos despre mare, despre oameni, despre vise...încât pe moment tac şi ascult...Am încercat un sentiment de invidie la început, dar...brusc mi-am amintit: "inima Minervei e atât de mare şi plină de înţelepciune încât...ne poate împărţi din mărinimia, frumuseţea şi dragostea ei la toţi cu aceeiaşi dăruire...". S-au oprit puţin şi...mi-au dăruit câteva poveşti să am de drum la întoarcere... :)...

Şi...mi-am umplut sufletul şi azi de gânduri bune şi frumoase. Am intrat aici să iau o gură de aer curat - e bine să ai o zi sănătoasă! Am intrat să iau o rază de soare - e bine să pleci prin "astăzi" cu speranţa alături! Am intrat să iau un zâmbet cald - să am ce să dăruiesc şi eu în drumul meu...până mâine când am să mă întorc după altă "porţie" de frumuseţe!

Vă iubesc pe toţi...! Pe mâine...aici...LoveTime... :-*!

25 Octombrie, 2007, 03:34:19 p.m.
Răspuns #142

Minerva

Ziua buna! Sunt intr-o pauza de rasuflat si... la a 3-a cafea. De dormit... n-am dormit de ieri dar macar am scapat onorabil de partea cu discursul. Daca e vreun romanas pesimist prin zona sa stiti ca nemtii in anumite domeni sunt optimisti in privinta noastra. Vestea buna (pentru mine si pentru cine sufera o scorpie in plus la ceai) e ca am primit o sarcina (sa-i zicem job) in implementarea unui program in Romania... mai exact in Timisoara, Resita, Arad(oare cine mai e din zona exceptandu-l pe JS si Alex?)Abia astept sa fac drumul asta o data pe luna :P

Induta, ai vazut copila: toata lumea e geloasa ;) De ce oare?
Acum dincolo de gluma: domnita Allia nu ma lauda atat ca musai trebuie sa fac fata exigentelor si zau nu ma mai tin batranetile.

Fug, urmeaza runda a doua. Multam gazdei pentru cafeluta. Se vede ca e bautoare. :-* Am sa o iau in sala sa nu adorm. Pe curand!

25 Octombrie, 2007, 07:22:53 p.m.
Răspuns #143

vetiver

:-[ Ei bine, la asta chiar nu ma asteptam. Sa raman cu vorbele in aer si cu respiratia intretaiata pana ce termin de citit, dadadaaa... si doar am fost avertizata. :) Acum ma simt depasita. Ce ma fac? Si cum sa explic faptul ca pot vizualiza toate imaginile splendid create de Lady Allia, Minerva, Lorelei, Semiramis, inda_blue, Pensees, orhideea albastra... ca sa pomenesc doar ce am citit de curand, dar spre ciuda mea, nu pot sa fiu nici pe departe atat de creativa ca si voi? :(
Rog sa-mi fie iertata stangacia...

Minerva, vestile tale sunt excelente! Mult succes cu proiectul, iar pentru acum, odihna placuta, dupa asa un efort! :)

Heh, sunt superincantata de aroma deosebita a cafelutei 'lovetime' de azi. Un zambet si un gand bun pentru fiecare dintre voi! :)
 :-*

25 Octombrie, 2007, 07:47:18 p.m.
Răspuns #144

Semiramis

Global Moderator
acum nu mai bem cafea, că e târziu.  :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

25 Octombrie, 2007, 08:02:24 p.m.
Răspuns #145

Just

Eu tot ca neomul se pare ca sunt.
Tocmai m-am autoservit cu un ness fara prea mult zahar ca si asa-mi sunt dulci destul noptile de nesomn.Ma asez la birou,din nou, si in timp ce-mi vad de treaba dau "Refresh"-uri ca sa tin si eu pasul cu voi.
Ati observat ca este luna plina?E senin deasupra voastra?
Tarziu pentru cafea ,dar niciodata tarziu sa schimbam cateva cuvinte.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

25 Octombrie, 2007, 09:00:47 p.m.
Răspuns #146

Minerva

Vetiver, nu te subestima ca nu-i cazul. Pana la urma ai meritul cel mai mare... ne-ai adus impreuna la o cafea ;)
Eu am luat o gurita maaare de cafea in fuga. De dormit o voi face sigur si inca bustean

25 Octombrie, 2007, 09:39:14 p.m.
Răspuns #147

vetiver

Ati observat ca este luna plina?E senin deasupra voastra?
Tarziu pentru cafea ,dar niciodata tarziu sa schimbam cateva cuvinte.

Precum spui, just_a_tear, niciodata nu e tarziu pentru a schimba cateva cuvinte si a incerca sa ne simtim bine :)
Am iesit in balcon, dar nu pot vedea luna. S-a lasat din nou ceata... Poate mai tarziu se va mai insenina.  :)

25 Octombrie, 2007, 09:43:50 p.m.
Răspuns #148

inda

Eu o sa mai beau o gura de cafea, asa doar, sa-mi dea un iluzoriu sentiment de trezire   ;). Acuma am de lucrat la strategii : cum sa trag Aradul mai aproape de Baia Mare sau sa pliez harta, poate se suprapune cu Timisoara, ca daca tot ma invidiaza lumea...macar sa aiba de ce  :D

Vetiver, daca stau in coltisorul cel mai indepartat si nu deranjez pe nimeni, pot sa fredonez in surdina "buy me with a coffe?"

25 Octombrie, 2007, 10:13:37 p.m.
Răspuns #149

vetiver

Inda, nu te las sa stai in coltisorul cel mai indepartat, dimpotriva, vino mai aproape  :D Sa te vad mai bine, sa inteleg si eu de ce te invidiaza, cine te invidiaza  ;)
Desigur, poti fredona orice melodie (oare de ce tocmai pe asta?  ::) ). Si mie imi place foarte mult muzica, asa ca ma bucur atunci cand cineva canta, eu insami avand deseori in minte cate un cantecel preferat.
Deci esti invitata mea de onoare, de cate ori vei avea putin timp si-ti va face placere.

Am facut o pauza pentru a cauta si asculta cantecelul pe youtube.