04 Noiembrie, 2025, 10:56:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288196 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

26 Octombrie, 2007, 04:03:43 p.m.
Răspuns #165

vetiver

Eu as turna cateva grade de "ceva" intr-un pahar special, nu de alta dar cafeaua asa cum mi-o prepar eu imi place simpla  :P
Semi, ce tigari fumezi? Si eu prefer tot slabe dar nu prea mai gasesc ce-mi place - slab si aromat ;). Noroc ca fumez rar.  ::)

Heheee, inda, ia ghiceste tu ce ascult si lalai in minte de cand m-am trezit!
« Ultima Modificare: 26 Octombrie, 2007, 04:07:31 p.m. de vetiver »

26 Octombrie, 2007, 05:12:33 p.m.
Răspuns #166

Semiramis

Global Moderator
cred că poţi băga şi 3 odată. tot slabe sunt. parliament one.  :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

26 Octombrie, 2007, 10:21:56 p.m.
Răspuns #167

inda

Heheee, inda, ia ghiceste tu ce ascult si lalai in minte de cand m-am trezit!

ceva cu o cafea?  :D m-am prins?

ok, n-o sa va fumez tigarile  ;) stiu io ca din zgarcenie fumati dintr-alea in public, sa nu va ceara nimeni. Eu... ca soldatul american... lucky strike. macar sa stiu de unde mi se trage  :laugh:

cred ca ar trebui sa plec. tot aud in boxe 'time to despair' si cred ca mie-mi spune...
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

27 Octombrie, 2007, 10:42:49 a.m.
Răspuns #168

vetiver

nu, inda, aia chiar nu mi-a placut, nici la propriu nici la figurat (poate imi spui si mie cine... stii tu :D )
in schimb, "if I could fly"... mmmmm, supeeeer, uite, o reascult si acum  :)

"Eu... ca soldatul american"... Si mie mi-au placut mult mai mult unele si altele (sper ca nu facem spam pe-aici ;D ) dar nu se mai gasesc din cele originale iar acum sunt naspa (aproape) toate.

asaaa, acum, buna dimineata, la toata suflarea 'lovetime'!  :-*
eu baut cafeluta dar cred ca-mi mai prepar una pe care sa o savurez alaturi de voi.  :)

28 Octombrie, 2007, 06:53:01 a.m.
Răspuns #169

Just

Buna dimineata!
 S-a luminat ,fetelor si voi tot pe sub asternuturi sunteti?
 Am venit sa beau si eu cafeaua ca omul ,dar se pare ca tot neom sunt.Cand prea devreme ,cand prea tarziu.
 Eh!nu-i bai. Eu o sa-mi savurez cafeaua cu aroma de iubire si facuta tot de iubire ,iar mai apoi plecam la plimbare ca este week-end. Ce mult imi place mie culoarea zilelor astora.
 Apropos,stiti care este culmea ghinionului ,la ordinea zilei ?
 Va spun eu.Sa lucrezi de noapte si in tura ta sa schimbi ora.Adica stai o ora in plus.Hehe!
 Sa aveti o dimineata frumoasa ,plina de lumina si cafeaua sa aibe aroma pe gustul vostru.

:coffee:

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

28 Octombrie, 2007, 09:42:04 a.m.
Răspuns #170

vetiver

Buna dimineata, just_a_tear! :hug:
Mniamm, imi place cafeluta preparata de tine. :) Multam! Imi pare rau ca nu te-am mai prins aici dar iti spun un secret, m-ai pus pe ganduri cu "monologul" tau, lasand la o parte ca Pink Floyd se afla printre muzicile mele de suflet. Ai tras un semnal de alarma in legatura cu ce se intampla in jurul nostru. Ce e de facut? Probabil, sa nu ne lasam dusi de "val" si sa incercam sa ne educam copiii asa cum stim mai bine, sa salvam ce se mai poate salva. Oricum fiecare isi va trai viata asa cum crede, iar noi de vreme ce suntem acum aici, probabil ca nu e deloc intamplator.

Si te rog eu mult sa nu mai zici ca esti neom: fiecare are ritmul lui propriu si timpul disponibil difera, asa ca, bei cafeaua cand vrei si cand simti tu, nu e nici prea devreme, nici prea tarziu - este exact momentul potrivit pentru tine. Iar noi suntem pe-aici...  :)

Buna dimineata... lovetime!  :-*

28 Octombrie, 2007, 09:48:45 a.m.
Răspuns #171

Lady Allia

"Fiecare isi picteaza tabloul cum il vrea. In ceea ce priveste tabloul meu va asigur ca majoritatea aveti cate o copie falsa. Singuratate? Departe culoarea aceasta in tabloul adevarat. Cand vei invata sa pictezi mai aproape de adevar poate atunci am sa te poftesc sa stai la masa mea. Pana atunci multe panze vei mai strica. Numai bine.
Ma inclin"

:)...si uite agitatia din cafeneaua ta vetiver  :laugh:...!
era o forma de a te prezenta cat mai aproape sufletului meu escule...e felul in care te-am perceput de la inceput...cand iubirea a lasat un gol in sufletul tau...
prefer sa stric panze, decat sa folosesc culori gresite  ;). nu...culoarea nu e falsa...pentru tabloul meu, culoarea e falsa pentru tabloul din realitate... ;) unde probabil esti alaturi de o tanara frumoasa, cu suflet cald, cu zambet larg  :)..., alaturi de prieteni la ceai...unde probabil esti altfel...nu?
singuratatea escule...nu inseamna doar a fi singur tu si cu tine...inseamna a te simti uneori singur si atunci cand in jurul tau sunt atatia si atatia oameni... uneori oamenii sunt langa noi si totusi atat de departe...incat nu putem decat sa ii auzim...nu sa ii si percepem  ;).
dar...pentru mine, in acest tablou esti escu de aici... :P, tanarul care poarta pe umerii sufletului sau dorinta de a schimba, de a avea cate un raspuns, de a trezi unele persoane la realitate..., tanarul care isi lua gura de aer curat prin versurile sale simple, dar destul de consistente...de expresive..., tanaraul care vrea mereu sa schimbe cate ceva  :).
pana am sa doresc sa ma asez la masa ta...iti zambesc doar de la a mea si inclin putin din cap prieteneste  ;).

...................................

am intrat din nou in cafenea. aceeiasi aroma placuta, aceeiasi caldura. am sa ma asez din nou la masuta mea...e mai retrasa...undeva intr-un colt al salii..., undeva unde luminile calde de la focul din semineu cad intr-un joc de licurici peste peretii vopsiti in culori tinere, undeva unde muzica se aude incet, in surdina, iar vocile sunt asemeni unor ecouri de veselie...un zumzet de frumusete.
cafeaua e calda si indulcita cu aceeiasi dragoste si bunatate...am sa o savurez incet si am sa ma bucur de fiecare din voi...asa cum stiu eu sa o fac pentru mine.
buna ziua LoveTime...sa aveti o zi plina de frumuste, iar prietenii si iubirea sa va fie aproape... :-*.
in ochii mei

28 Octombrie, 2007, 01:22:24 p.m.
Răspuns #172

Escu

Global Moderator
"Fiecare isi picteaza tabloul cum il vrea. In ceea ce priveste tabloul meu va asigur ca majoritatea aveti cate o copie falsa. Singuratate? Departe culoarea aceasta in tabloul adevarat. Cand vei invata sa pictezi mai aproape de adevar poate atunci am sa te poftesc sa stai la masa mea. Pana atunci multe panze vei mai strica. Numai bine.
Ma inclin"

:)...si uite agitatia din cafeneaua ta vetiver  :laugh:...!
era o forma de a te prezenta cat mai aproape sufletului meu escule...e felul in care te-am perceput de la inceput...cand iubirea a lasat un gol in sufletul tau...
prefer sa stric panze, decat sa folosesc culori gresite  ;). nu...culoarea nu e falsa...pentru tabloul meu, culoarea e falsa pentru tabloul din realitate... ;) unde probabil esti alaturi de o tanara frumoasa, cu suflet cald, cu zambet larg  :)..., alaturi de prieteni la ceai...unde probabil esti altfel...nu?
singuratatea escule...nu inseamna doar a fi singur tu si cu tine...inseamna a te simti uneori singur si atunci cand in jurul tau sunt atatia si atatia oameni... uneori oamenii sunt langa noi si totusi atat de departe...incat nu putem decat sa ii auzim...nu sa ii si percepem  ;).
dar...pentru mine, in acest tablou esti escu de aici... :P, tanarul care poarta pe umerii sufletului sau dorinta de a schimba, de a avea cate un raspuns, de a trezi unele persoane la realitate..., tanarul care isi lua gura de aer curat prin versurile sale simple, dar destul de consistente...de expresive..., tanaraul care vrea mereu sa schimbe cate ceva  :).
pana am sa doresc sa ma asez la masa ta...iti zambesc doar de la a mea si inclin putin din cap prieteneste  ;).

Probabil de aia tu nu o sa intelegi niciodata ce spun eu, iar tu mereu o sa o continui pe a ta. Important e sa sti sa si taci, iar tu, scuza-ma ca iti spun, inca nu ai invatat sa taci cand e vorba de mine.
Let's put a smile on that face!

29 Octombrie, 2007, 07:36:05 a.m.
Răspuns #173

vetiver

Neatza buna, copii! ;)
Ce fac fetitele, baietii? Nani, inca...?  :laugh:
Eu am facut ochisori si am preparat  :coffee: Este si ceai indulcit cu miere, cine doreste?
Prejiturele sunt la discretie, putem incepe cu drag si spor  :D ziua si saptamana, nu ne lipseste nimic.
Deci da  ;D

29 Octombrie, 2007, 01:23:52 p.m.
Răspuns #174

Lady Allia

Am sa tac Escule daca asta iti face placere. Cum spuneam singuratatea are multe intelesuri...

vetiver iti doresc o zi minunata si cat mai multe persoane in cafenea...sa impartiti impresii din sfarsitul de saptamana si...sa adunati cat mai multe zambete.  :-*

29 Octombrie, 2007, 02:50:09 p.m.
Răspuns #175

Minerva

"putem incepe cu drag si spor  :D ziua si saptamana, nu ne lipseste nimic"
zici tu, domnita... Mie-mi lipseste cheful. Si da, cafeluta e buna sa ma tina treaza (cel putin la nivel teoretic), drag n-am de ziua de luni niciodata insa.
Sunt si putin necajita azi. Un articol din „Frankfurter Allgemeine Zeitung” ne face cu ou si cu otet considerand ca nu avem ce cauta in Uniunea Europeana alaturi de ei. Deja m-au intrebat 2 colegi daca am citit articolul... Ce sa le zic... :(
Am incercat un rezumat dar nu fac trimitere ca iar se iau aia de nu scriu ci doar freaca ridichea cu oaresce critici ca fac gratuit publicitate asa ca... inchei intr-o nota nu tocmai optimista: iar e luni...

29 Octombrie, 2007, 03:01:42 p.m.
Răspuns #176

charlie

Un articol din „Frankfurter Allgemeine Zeitung”

Ce e ala?  ???

... inchei intr-o nota nu tocmai optimista: iar e luni...

...si ploua.  :(
You believe but what you see
You receive but what you give

29 Octombrie, 2007, 03:29:32 p.m.
Răspuns #177

Minerva

Iote un ziar din arealul meu ;D
Ploua la tine... la mine nu s-a luminat de ziua dar nici de plouat nu vrea >:(
In schimb e tot luni si am si eu o intrebare:
?
?
?
?
?
mai e mult pana vineri?
« Ultima Modificare: 29 Octombrie, 2007, 03:55:45 p.m. de Minerva »

29 Octombrie, 2007, 05:15:31 p.m.
Răspuns #178

vetiver

:laugh: :laugh: :laugh: ce dulce e asta miiiiic!!!! :-*
te face sa uiti ca e luni si ca ploua  :D
Mai oameni buni, nu stiu ce soi sunt eu dar nu ma deranjeaza deloc ziua de luni si nici ploaia, ci mai degraba faptul ca vad figuri mohorate si nu stiu cum as putea sa le inseninez putin. Daca as avea figura celui mic din foto, probabil as reusi  ;D

Hmm, cat despre acel articol... inteleg in ce situatie esti pusa dar, ce pot sa spun... sa speram ca intr-o buna zi lucrurile vor sta altfel.

Ca sa inchei intr-o nota putin mai optimista... e aproape marti  :)

29 Octombrie, 2007, 10:11:34 p.m.
Răspuns #179

inda

Inca-i tot luni? Ma trezeste si pe mine cineva joi dimineata ? ::)
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul