05 Noiembrie, 2025, 10:20:09 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279288 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Martie, 2007, 10:44:30 a.m.
Răspuns #450

Lady Allia

:) :-* :-* :-* :)...bun venit copilă cu păr bălai şi zâmbet de speranţă...! Bun revenit zbor gingaş de fluture şi floare puternică...! Rămâi... :-*!

30 Martie, 2007, 10:47:45 a.m.
Răspuns #451

Lady Allia

Dragă Diana... :) :-* :-* :-* :)...mereu am fost "moartă" după citrice..., iar acum pe perioada sarcinii sunt de-a dreptul leşinată după ele  ;D ;D ;D! Bineînţeles că sunt lămâi şi portocale...deoarece aici gerul nu ucide, iar iarna mângâie...! Sper să găseşti cărări frumoase, camere luminoase şi persoane dragi care să te mai readucă pe la noi...deoarece mai multă frumuseţe şi lumină niciodată nu strică Grădinii noastre!  :-*

30 Martie, 2007, 11:31:17 a.m.
Răspuns #452

ONLY DESIRE

bine v-am gasit! ce-ati spune daca ne-am aseza pe bancuta la o cafea?tocmai am terminat prajiturelele! ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

30 Martie, 2007, 11:40:05 a.m.
Răspuns #453

serenity82

Eu beau o ciocolata calda, dar poate mai facem rost de niste prajiturele sau eventual capsuni si zmeura  ;D. Eu o sa ocup leaganul ca nu m-am dat de mult in leagan si o sa ma plimb printre floricelele din gradina. Vreau sa le simt parfumul, sa pot sa ma joc cu fluturasii si sa alerg desculta prin iarba cea verde si sa ma bucur de razele calde ale soarelui
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

30 Martie, 2007, 01:45:06 p.m.
Răspuns #454

Lady Allia

Hmmm, ... , prăjiturelele lui ONLY U...sunt absolut delicioase! Au blat frământat cu dragoste şi cremă umplută cu frumuseţe, iar gustul lor te ajută să zâmbeşti până şi amarului! Cafea? Da..., măcar aici să gust o ceaşcă de cafea tare şi bine îndulcită!  ;D :-* ;D

30 Martie, 2007, 01:47:48 p.m.
Răspuns #455

Lady Allia

Serenity...am să îţi pregătesc eu ciocolata caldă şi am să pun în ea toate frumuseţile şi gândurile bune ale vieţii şi împlinirilor...! Nu-i aşa că ai reuşit draga mea? Viaţa uneori cu o mână ia, dar cu zece dă şi sunt sigură că vei primi cel mai minunat buchet de fericire şi iubire înmânat vreodată cuiva!... :-* Cât despre leagăn...am să te împing în sus şi în jos şi am să îţi zâmbesc cu dorul şi dragostea cu care îi voi zâmbi copilului meu drag!

30 Martie, 2007, 02:10:32 p.m.
Răspuns #456

serenity82

Aici cu voi reusesc sa uit de probleme si sa imi adun fortele pentru o alta batalie. De fapt toata viata e un cammp de lupta iar la final vezi daca ai fost in tabara invinsa sau in cea invingatoare. Eu stiu sigur ca voi fi in cea invingatoare insa pana atunci am nevoie de momentele mele de depresie si respiro, momente in care vreau sa ma simt copil, sa uit de tot si de toate. Aici in gradina, alaturi de voi am parte de acele momente. Multumesc Lady Allia pentru ca ai grija de mine asa cum nu a mai avut nimeni de multa vreme. Am sa simt vantul cum imi mangaie parul si o sa ma relaxez acultand cantecul mirific al pasarelelor care ne soptesc ca a venit primavara, o sa ma relaxez ascultand susurul micii noastre cascade si a raului din apropiere si o sa ma desmierd cu povestile spuse de voi. Ce frumos va fi sa viisez iar ca intr-o zi voi fi ca alba ca zapada, sau ca cenusareasa, ca pot fi si eu o mica printesa, chiar daca voi fi pentru un singur om, dar pentru el voi fi viata asa cum si el va fi pentru mine lumea mea.  ::) Of ce visare m-a luat, as vrea sa stau cateva zile doar sa visez la o lume mai buna in care nu trebuie sa te prefaci ca sa reusesti si in care putem avea incredere unul in altul  :). Sper sa nu ramana un vis  :-\  :-* :-* :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

30 Martie, 2007, 02:19:13 p.m.
Răspuns #457

Lady Allia

:) :-* :)...închide ochii şi spune: "Sunt prinţesa lumii, iar lumea este a mea!" şi ai să vezi că în lumea aceea întotdeauna există un prinţ care atunci când te ţine de mână te ajută să zbori!  :)..., iar într-o zi sunt convinsă că vei fi întreaga lume pentru prinţul tău!..., dar uite ce frumos adie vântul şi câte flori ai în păr...!!! Parcă ai fi o primăvară!

30 Martie, 2007, 06:51:53 p.m.
Răspuns #458

pokemon

am ajuns si eu :D
dupa cate vad ma transform in venica intarziata
dar nu i problema,ca zaresc acolo pe masuta o tavita cu prajituri...si dupa miros cred ca este si niste ciocolata calda!sunt de a dreptul fascinata de mirosuri!
fur si eu o prajiturica si apoi ma duc pe malul apei sa visez,sa privesc soarele si sa mangai vantul....o sa il rog de asemenea sa ia dorul...si sa il duca departe,departe....
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

30 Martie, 2007, 07:53:47 p.m.
Răspuns #459

Alia

Bine v-am regasit fiice minunate ale naturii, voi suflete sensibile precum petalele unui diafan trandafir!
Am confectionat pentru voi cununi de flori, iar parfumul acestora sa va mangaie obrajii si sa va inmiresmeze pletele
Prima i-o dau lui Serenity, draga mea, viata aceasta minunata este precum un munte, cu stanci si creste, cu vai si...culmi....toate vom ajunge insa in varful muntelui, Creatorul nu poate permite unor suflete sensibile ca ale noastre sa nu ajunga acolo unde isi doresc.
Exista o lege a compensatiei, cred cu tarie in ea si...pierzi intr-un "domeniu" al vietii, dar castigi in altul....
Balanta atarna mereu intr-un sens sau altul....pana ajungem la un echilibru...sper ca acest dar pentru fiecare din voi, presarat cu ceva.... pulbere de optimism si speranta sa va aduca buna dispozitie....

30 Martie, 2007, 08:07:52 p.m.
Răspuns #460

Semiramis

Global Moderator
ce se întâmplă pe aici?  ???
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

30 Martie, 2007, 08:10:50 p.m.
Răspuns #461

serenity82

In primul rand draga mea capra neagra in gradina noastra e iar veselie, se aud iar cantecele copiilor si multe povesti. In al doilea rand mereu avem loc pentru tine asa ca spune ce ti-ai dori tu azi?Care e dorinta ta cea mai mare pentru aceasta zi care se apropie de sfarsit?

30 Martie, 2007, 08:21:26 p.m.
Răspuns #462

Semiramis

Global Moderator
să mănânc o îngheţată bună...

30 Martie, 2007, 10:14:33 p.m.
Răspuns #463

desdemona

cu vanilie,ciocolata si fructe?

daca da...iti fac cinste!
te tenteaza?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

30 Martie, 2007, 10:26:25 p.m.
Răspuns #464

Semiramis

Global Moderator
doar fructe. mercic...
pe aici ce se întâmplă? ce e nou sau ce e vechi...?