05 Noiembrie, 2025, 10:12:37 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279180 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Aprilie, 2007, 10:30:59 a.m.
Răspuns #495

Lady Allia

...Bună dimineaţa dragele şi dragii mei!
...Bună dimineaţa căsuţă dragă!
...Bună dimineaţa flori frumoase!
...Bună dimineaţa soare!
...Bună dimineaţa dragi păsărele!

...am să mă aşez puţin în şezlong în pridvorul casei şi am să ascult trilurile păsărelelor..., susurul râului..., cântecul vântului printre ramurile copacilor...! am să privesc invazia de lumină şi culoare...am să cânt un cântecel de leagăn şi am să mă bucur... Nimic nu poate fi mai frumos decât să ai atâtea minunăţii şi să ai cu cine să le împarţi! pe măsuţă am viorele, toporaşi, ghiocei...şi o cafea îndulcită cu dragoste...

cine vrea o cană?

« Ultima Modificare: 27 August, 2007, 02:56:17 p.m. de Lady Allia »

12 Aprilie, 2007, 10:42:41 a.m.
Răspuns #496

serenity82

Eu vreau dar sa fie ciocolata calda. Si as mai vrea o cana plina de vise pentru ca in ultima vreme am inceput sa le uit pe ale mele, eventual si putin curaj ca sa pot relua lupta si sa nu cedez acum. Se poate?plsssssss
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

12 Aprilie, 2007, 02:49:19 p.m.
Răspuns #497

Lady Allia

...atunci ciocolată caldă să fie..., încălzită cu mult drag, îndulcită cu multe speranţe şi degustată cu vise...!
...curaj?...curajul iubita mea este în zâmbetul tău frumos, în sufletul tău atât, atât de plin de sentimente minunate, în privirea ta tinerească în care se scaldă puterea nebănuită a vârstei...care parcă te ridică pe cele mai înalte culmi şi te face să strigi: "sunt regina lumiiiii!!!!!!"...şi...DA..., chiar eşti!
...şi, cine nu se teme de viaţă, de meandrele ei, de surprizele neplăcute...înseamnă că nu a trăit destul şi nu a trăit înţelept ca să înveţe să aprecieze! ...este bine să îţi fie teamă pentru că...: "Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere. - Gary Sinise" .
...draga mea...bine ai revenit acasă...şi visează, zâmbeşte, trăieşte...strigă din tot sufletul: "sunt absolut minunată şi merit să zâmbesc"..., dansează printre flori, lasă-te purtată de vise şi primăvară...şi...va fi bine!
 :-* :hug: :-*!!!

12 Aprilie, 2007, 03:28:50 p.m.
Răspuns #498

serenity82

Atunci o sa inchid ochii si o sa-mi aduc aminte de zilele de cand eram micuta. O sa-mi aduc aminte de vise si de tot ce ma facea fericita. E adevarat ca mereu avem o mica fereastra deschisa si trebuie sa o gasim. Acum doar mi-e drumul foarte anevoios insa o sa ma odihnesc putin aici alaturi de voi si o sa imi reiau drumul si voi lupta pana cand imi voi vedea visele implinite. Sper sa reusesc. Pana atunci hai sa jucam ceva, o baba-oarba merge?
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

13 Aprilie, 2007, 01:24:58 a.m.
Răspuns #499

Lady Allia

;D :baby: ;D...aham...!! Să numărăm ceva ca pe vremuri...:

"Ala, bala, portocala,
Ieşi fetiţă, la portiţă,
Că te-aşteaptă Talion,
Talion fecior de domn:
Cu cercei, cu ghiocei,
Cu mărgele cu inele,
Cu un pumn de alune,
Pe pofta inimii tale-
Cioc, boc, treci la loc!"  ;D :hug: ;D

13 Aprilie, 2007, 09:24:22 p.m.
Răspuns #500

cv

Vizitator
Am vrut sa va spun buna seara. Asa ca am iesit acum 5 minute din casa si am rugat luna sa aduca mesajul meu ::)
Pentru orice eventualitate apelez si la tehnica :-[

13 Aprilie, 2007, 09:51:03 p.m.
Răspuns #501

valentina

E superba magnolia.Buna seara si bine v-am gasit.Am mai trecut si eu pe aici sa-mi odihnesc picioarele obosite dupa o saptamana de munca.Sa-mi limpezesc mintea si sa ma las in voia minunatei naturi.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

14 Aprilie, 2007, 11:41:03 a.m.
Răspuns #502

Alia

Buna ziua tuturor!!! Superba magnolia, desi ff ocupata, am admirat-o cu mare drag. Probabil sunteti plecati dincolo de granitele minunatei gradini ale Alliei ...si totusi , desi singura , simt prezenta voastra, ati lasat amprente pretutindeni.....
Ma bucur ca ati facut-o, voi poposi pentru o cafea si ...o tigara...(stiu ca este daunator sanatatii, dar mai sunt atatia alti factori, ca...) si ma voi bucura de explozia de verdeata din minunata gradina....
Simt verdele crud in intreaga mea fiinta, si o imensa pace....m-am impacat cu mine, desi asta a insemnat de fapt renuntarea la ...multe, dar glasul constiintei mele a triumfat si ...bine a facut.
Voi lasa in frigider suc proaspat de fructe si in casuta, pe coltul unei masute mult optimism si multe ganduri bune pentru voi (acestea nu se vor deprecia in contactul cu aerul... ;) )

14 Aprilie, 2007, 11:46:38 a.m.
Răspuns #503

pokemon

buna dimineata!
draga alia nu esti singura!aici mereu se gaseste cineva care sa stea langa tine si care sa iti zambeasca.
am luat si eu o lingura de optimism ca zau parca inverzirea asta a naturii mi a luat toata puterea.imi place ca totul prinde viata dar eu simt  ca ma pierd...
si vreau un singur lucru...dar e departe....
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

14 Aprilie, 2007, 12:44:49 p.m.
Răspuns #504

Lady Allia

Nimic nu este departe când visezi şi speri..., iar când iubeşti...el este mereu lângă tine Pika-Pika! Închide ochii şi ai să simţi prezenţa lui asemeni unei adieri pe buze, pe frunte..., ai să-l auzi cum îţi spune că te iubeşte...şi ai să-i auzi răsetul vesel printre copăcei...aşteptându-te să te aşezi lângă el...şi să povestiţi ore în şir... :) :-* :)!
 Erau momente în care eu şi Cătălin nu speram nici măcar să ne vedem..., dar să fim şi împreună?...şi totuşi...am visat, am sperat...am crezut...Uneori puteam să jurăm că suntem împreună, că ne simţim parfumul, că mâinile noastre se ating şi...uitam să mai plângem în disperarea noastră...! Am învăţat astfel să...visăm, să sperăm şi să ne creştem iubirea aşa cum e ea astăzi...şi...mă bucur că am învăţat să visez când toată lumea îmi spunea că "în lumea asta nu este loc de vise şi iluzii...în lumea asta trebuie să fii dur şi tare...ca să răzbeşti"..., da în lumea asta ca să fie uşor trebuie să dai din coate până răneşti, să loveşti, să spinteci în suflete şi persoane ca să îţi atingi scopurile..., dar eu nu am vrut să fie uşor...tocmai pentru că în "lumea mea...nu este aşa!"!!! În lumea mea...lucrurile se fac mai încet şi uneori mă rănesc, dar...mereu sunt fericită atunci când privesc în urmă...! În lumea mea...visele se pot visa...este loc de ele...şi unele se şi împlinesc...!
 Lumea ta  draga mea Pika-Pika...ţi-o alegi tu..., iar dacă ai să o alegi cu sufletul...va fi bine, pentru că sufletul nu poate minţi sau răni şi nici nu te duce pe căi rele...dacă ştii să îl asculţi!  :-* :-* :-*
 Lasă disperarea...şi priveşte cerul..., soarele care străluceşte atât de frumos..., ascultă inima cum cântă..., iubirea cât este de fericită...şi întinde mâna ca să te prindă dragul tău de ea să puteţi alerga liberi în visele voastre...până în clipa în care veţi fi mereu împreună...!!!  :-*

14 Aprilie, 2007, 12:49:24 p.m.
Răspuns #505

Lady Allia

Draga mea cv..., buna mea prietenă...!
 Am ştiut că luna îmi va face o surpriză...i-am auzit şoaptele în noapte atunci când a aruncat seminţele de magnolie...şi a pus vântul să le sărute, apa stelelor să le ude...şi dragostea ta...să le facă veşnice şi frumoase...! Am auzit grădina cum se bucura atunci când minunatul copac de magnolii creştea şi ţi-am auzit ţie paşii draga mea...Iarba te-a recunoscut...pentru că nu ţi-a uitat amintirea paşilor..., florile nu ţi-au uitat privirea fermecată care le face să zâmbească..., iar grădina...nu şi-a uitat zâna bună...!
 Mulţumesc pentru minunatul dar...şi te aştept în pridvor să sporovăim un pic, să râdem şi să savurăm câte un ceai, o cafeluţă...orice...atunci când suntem între prieteni...!!!  :-* :-* :-*

14 Aprilie, 2007, 12:57:34 p.m.
Răspuns #506

Lady Allia

...pe aleei îmi pierd paşii...poate o frunză sau un mugur îmi şoptesc despre noi...zâmbesc...noi suntem mereu aici împreună...îmbrăţişaţi în visele noastre.., iar gânguritul copiilor noştri se aude din curtea iubirii...
...uneori aş vrea să clipesc, dar mi-e teamă să nu dispară farmecul visului...locul acesta...vreau să fie adevărat într-o zi...şi să fie exact aşa...să pot săruta florile dimineaţa..., să pot vorbi cu frunzele copacilor..., să trimit mesaje micuţelor păsărele...şi să ascult apa cum curge încet şi frumos... vântul cum adie şi îmi răsfiră părul...şi ochii cum îmi râd de fericire...
...am învăţat să accept liniştea trecutului...şi să mă bucur de ce a fost şi ce este...sunt fericită...şi aş vrea să dau tuturor din fericirea mea...mă simt uneori egoistă pentru că eu pot să mă simt fericită..., iar alţii..., dar ştiu că nu sunt...pentru că mereu vreau să împart ceea ce am...
...poate...florile îmi vor spune cheia împlinirii...şi poate într-o zi am să ştiu să ridic castele din nisip fără să mai cadă..., iar apa am să ştiu să o păstrez lângă castel...fără să mai zdruncine temelia...

...dragele mele...mă bucur să vă găsesc aici...şi mă bucur pentru optimismul găsit pe măsuţă, pentru zâmbetele şi frumuseţea care o împărţiţi...e bine să fi acasă, iar acasă să nu fi singur... :-* :-* :-*

16 Aprilie, 2007, 08:52:48 p.m.
Răspuns #507

Alia

Ma plimb liniştită prin aceste locuri ireale şi ma bucur pentru fericirea ta, Allia, înseamna că se poate, că în aceasta lume imperfecta mai există şi soare... că nu visez la o himeră ci doar visez şi visul va deveni ...cîndva realitate. Uneori mă gîndeam că idealismul meu este ceva utopic, iar o grădină ca aceasta nu poate exista.... Mă voi plimba descultă prin iarba crudă, purtată de emoţia naturală a tot ceea ce mă înconjoară şi pentru o clipă mă voi întoarce la copilărie..... fără griji, doar eu, visele mele si gîndurile voastre ....

16 Aprilie, 2007, 09:11:19 p.m.
Răspuns #508

Lady Allia

Da, iubita mea...soarele există...noi îl umbrim uneori cu ceaţa amintirilor şi cu temerile noastre...  :( , dar...soarele şi realitatea razelor lui frumoase şi calde...există!  :-*

17 Aprilie, 2007, 05:11:39 p.m.
Răspuns #509

Little Rose

intr-adevar. soarele ne mangaie chiar si din spatele norilor. corola imi e plapanda dar dornica de lumina. frunzele imi sunt verzi si pline de seva chiar daca apa uneori nu-mi prisoseste. soarele din noi vine. noi ii dam frumusetea si el se hraneste din frumusetea noastra la randu-i.

gradina draga, mi-ai lipsit, din vremurile in care aduceam turta dulce pe la portita. buna turta dulce.
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.