05 Noiembrie, 2025, 06:37:25 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: VANT LA PUPA - SARUTUL MARILOR  (Citit de 323669 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Februarie, 2007, 07:00:18 p.m.
Răspuns #255

Evangeline

Sunt si eu prezenta si am sa va ajut cu tot ce aveti nevoie. Va stau la dispozitie doamnelor si domnilor :D Va rog sa nu va inghesuiti ca este timp pentru fiecare, caci eu lucrez repede.
Va astept :-*
Never, never quit!

28 Februarie, 2007, 07:10:01 p.m.
Răspuns #256

diana_nistor

Vizitator
Evangeline, hai sa le facem o surpriza prietenilor nostrii: acum le cam stii masurile la toti. Fa-le costumele de bal si le vom pune in cabina fiecaruia. Sa vezi ce feţe vor face cand le vor gasi! O sa ne distram pe cinste! Sunt curioasa ce personaje, ce costume ne vei atribui! :) Ce zici de idee?

Iertare, scumpa Catty! Iar am dormit peste masura! De fapt, am adormit abia in zori, asa de tare m-a captivat cartea pe care am citit-o! Promit, maine dimineata sa bem cafeaua impreuna! :)
« Ultima Modificare: 28 Februarie, 2007, 07:28:53 p.m. de diana_nistor »

28 Februarie, 2007, 10:33:10 p.m.
Răspuns #257

catty

si eu care incepusem sa ma gandesc ce costumas sa imi aleg pt bal...dar...sunt foarte curioasa ce ar iesi si asa  ;D abea astept :bounce:

Diana..nu face nimic...te astept si maine dimineata...acelas loc?aceeasi ora?  :P

Acum va pupicesc si fug la somnic...ne intalnim maine pt planurile de ultima ora da? ;D

01 Martie, 2007, 12:38:36 a.m.
Răspuns #258

diana_nistor

Vizitator
M-am grabit sa fiu prima care iti spune LA MULTI ANI, PRIETEN DRAG! De aici, de pe corabia LoveTime, iata, iti trimit pe aripi de lumina si candoare, cele mai alese urari si ganduri ale inimii mele!
La multi ani, prieten drag! Sa ne traiesti si sa ne stai pe aproape, mereu inconjurat de dragoste, caldura, voiosie!
Cu mult drag,
Diana_Nistor - amfitrioana pe corabia LoveTime

01 Martie, 2007, 09:01:56 p.m.
Răspuns #259

diana_nistor

Vizitator
Evangeline, unde sunt costumele?! Daca le ai pregatite, spune-mi curand ca sa ii distrag pe petrecareti pana le pui in camerele lor!
Mai facem sau nu bal? Ce se intampla la bucatarie? Iar mancam sticks-uri cu sare, mac si susan?!
Catty, pe unde umbli?
IngerasDragalas, pe unde zbori?
Lumeeeeee, Lumeeeee, Soro, lumeeeee!!!!!!!!!  :happydance:
« Ultima Modificare: 01 Martie, 2007, 09:26:37 p.m. de diana_nistor »

01 Martie, 2007, 09:51:12 p.m.
Răspuns #260

Evangeline

Am alergat de dimineata sa termin toate costumele, nu stiu daca au iesit intocmai pe placut fiecaruia dar m-am straduit sa ma descurc cu informatiile care le aveam de la fiecare. Eu sunt aproape gata de petrecere, de abia astept sa mananc ceva ca nu se mai vede nici burta :-\...am ajuns sa fiu trasa prin inel :D
Diana draga te rog sa ai grija putin de petrecareti ca sunt gata sa le duc costumele in camere ;)

:-*
Never, never quit!

01 Martie, 2007, 09:57:11 p.m.
Răspuns #261

diana_nistor

Vizitator
O sa incerc sa lungesc cina cumva... Poate sa le tin un discurs? Nu, nu cred ca e o idee prea buna! In fond, nu vrem sa adoarma inainte de petrecere, nu? ;)
Ritmuri grecesti pentru ca ne apropiem de Creta... Crocantzel, ce ne propui? Bebe, ce ne pregatesti?

01 Martie, 2007, 10:20:45 p.m.
Răspuns #262

catty

Gata....
Am reusit si eu sa ajung...
Scuze de intarziere...
Uffff...stai sa respir un pic...
Asa..acum e mai bine..

Deci...vad ca ati inceput fara mine ceea ce ma bucura..:)
Costumele zice-ti ca sunt gata?....pai...cred ca fug sa vad ce mi-ati pregatit...sunt tare curioasa ::) :P

Diana...in nici un caz nu cred ca un discurs de al tau ar putea plictisi pe cineva...si....nu le mai da atata de mancare...si sticsurile ingrasa :P

Gata evangeline??? Pot sa ma duc dupa costumas??? :bounce:

01 Martie, 2007, 10:24:19 p.m.
Răspuns #263

Evangeline

Bineinteles ca poti merge draga Catty. Sper sa-ti placa ;)

Never, never quit!

01 Martie, 2007, 11:08:32 p.m.
Răspuns #264

Evangeline

Sa-ti traiasca fetita si sa-ti umple viata de fericire si impliniri. La multi ani din partea mea :-* si sunt prima pentru o felie de tort :D

Never, never quit!

01 Martie, 2007, 11:29:35 p.m.
Răspuns #265

|ngerMorT

Hehe! La multi ani draga mea Cezara! Sa stii ca mamica ta te iubeste mult de tot! Iti doresc multi anisori frumosi!  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

02 Martie, 2007, 07:18:31 a.m.
Răspuns #266

catty

la multi multi anisori si din partea mea!
Sa fi fericita si drumul vietii sa iti fie ocolit de probleme si presarat cu multe multe succese, fericire, zambete si iubire!!!
Sa iti traiasca micuta draga Diana! Sa cresteti si sa va bucurati alaturi de ea!

02 Martie, 2007, 08:40:14 p.m.
Răspuns #267

valentina

La multi ani,sa iti traiasca,fetita sa infloreasca ,
                Mare si frumoasa,calda si ambitioasa,
                Plina de iubire si la mai multi ani!
                           Multi inainte,sa fie ca raza de soare,in casa voastra ,a iubirii.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

02 Martie, 2007, 11:08:43 p.m.
Răspuns #268

Miss M.

Woww ... La multi ani din tot sufletul Cezi !!! ...

Sa clesti male si mumoasa si desteapta si sa ai glija de mami si de taty , sa-i ielti cand mai fac plostioale , da ? ...

Semnat : Denisa .

:-* :-* :-*
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

03 Martie, 2007, 10:31:28 a.m.
Răspuns #269

pokemon

desi nu fac parte din echipaj,mi a ajuns la urechi vestea ca cinev aimplineste 1 anisor!
La multi ani,inger frumos!sa cresti mare si frumoasa si cuminte si sanatoasa si sa fii fericita1
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.