09 Octombrie, 2025, 07:49:02 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: VANT LA PUPA - SARUTUL MARILOR  (Citit de 307777 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Martie, 2007, 05:55:15 p.m.
Răspuns #300

Escu

Global Moderator
iar a fugit paharnicul asta de charlie....bere sa fie ! iaca butoiul!

Let's put a smile on that face!

17 Martie, 2007, 06:16:19 p.m.
Răspuns #301

diana_nistor

Vizitator
Invitatia la masa e facuta. Peste o juma' de ora toate bunatatile vor fi servite. Paharele de bere sunt si ele pregatite. Stie cineva cum se numesc "masurile" pentru bere? Parca sunt "ţapi", Halbe si "cai", nu? Cine stie? Cine stie? Sa ne spuna si noua!

17 Martie, 2007, 06:22:20 p.m.
Răspuns #302

Escu

Global Moderator
Invitatia la masa e facuta. Peste o juma' de ora toate bunatatile vor fi servite. Paharele de bere sunt si ele pregatite. Stie cineva cum se numesc "masurile" pentru bere? Parca sunt "ţapi", Halbe si "cai", nu? Cine stie? Cine stie? Sa ne spuna si noua!

halba de bere !

18 Martie, 2007, 07:45:05 p.m.
Răspuns #303

Semiramis

Global Moderator
aoleu Escule, bine că ai venit. cei de pe vas mi-au mâncat şi urechile...pe unde ai umblat?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

19 Martie, 2007, 07:34:04 p.m.
Răspuns #304

katya1886

Si eu vin! rezervati-mi un coltisor, nu vreau sa ma cert cu legea sa devin pirat, chiar sunt prea slaba de inger pentru asa ceva, as fi cel mai jalnic pirat din toti care au existat vreodata  :wub:
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

19 Martie, 2007, 07:42:28 p.m.
Răspuns #305

Escu

Global Moderator
aoleu Escule, bine că ai venit. cei de pe vas mi-au mâncat şi urechile...pe unde ai umblat?

am fost mereu cu voi...nu am plecat niciodata...doar putin bolnavior...

19 Martie, 2007, 08:56:30 p.m.
Răspuns #306

diana_nistor

Vizitator
Bine ai venit, katya! Un singur pirat bun am cunoscut, dar el a plecat departe, sa munceasca nu stiu in slujba cui! Asa ca...tot "rau" s-a dovedit a fi, cumva, pana la urma! :) Suntem bucurosi ca ni te-ai alaturat! Cum ai aflat de noi? Ce stii pana acum despre corabia  Lovetime si echipajul ei? Ce stii si ce vrei sa faci? O, nu, nu e un interogatoriu, nici macar un interviu! Pur si simplu vrem sa te cunoastem! :)

Escule, daca te mai imbolnaveeeesti... iti tragem o mama de bataie...curativa... ca stii tu, o durere mai mare acopera una mai mica! :) Oricum, sa stii ca Semiramis te-a "scos" cu treaba la bucatrie! I-ai dat tu lectii sau de unde stie sa gateasca asa?

19 Martie, 2007, 08:58:17 p.m.
Răspuns #307

Escu

Global Moderator

Escule, daca te mai imbolnaveeeesti... iti tragem o mama de bataie...curativa... ca stii tu, o durere mai mare acopera una mai mica! :) Oricum, sa stii ca Semiramis te-a "scos" cu treaba la bucatrie! I-ai dat tu lectii sau de unde stie sa gateasca asa?

A gasit agenda magica cu retetele.

19 Martie, 2007, 09:58:45 p.m.
Răspuns #308

katya1886

Cred ca soarta mi-a indreptat pasii catre voi, si cum de mult timp imi doream o calatorie, cum sa refuz o astfel de propunere? era mult prea tentant! voi aveti aici de toate pentru toti si mi-am zis: "uite, paradisul!" mancare gustoasa, muzica, poeti desavarsiti, si mi-am zis ca poate mai aveti loc pentru o visatoare si o zapacita de care probabil o sa impiedicati pe punte si peste tot pe unde mai mergeti; ce rol imi doresc? nu stiu... astept propuneri :D
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

20 Martie, 2007, 10:53:40 a.m.
Răspuns #309

crocantzel

Vizitator
Katya, ajuta`ma sa inveselesc echipajul. Asta era menirea mea de la inceputuri, dar spre rusinea mea am cam lasat lucrurile pe tanjala. Sper sa ma tin de lucru mai bine de acum incolo, promit ca macar o sa incerc. :) Ce zici, dai o mana de ajutor bufonului oficial? :D Hai sa-i trezim pe toti cu niste ritmuri de...SYSTEM OF A DOWN :D macar sa se trezeasca asa brusc.

20 Martie, 2007, 06:17:22 p.m.
Răspuns #310

Escu

Global Moderator
tin sa va anunt ca lu' Bruno nu ii plac zgomotele. e spobil sa va muste de la atata galagie. Stiti unde e doctorul vasului pentru tratament.

20 Martie, 2007, 06:54:48 p.m.
Răspuns #311

diana_nistor

Vizitator
Pai daca Bruno nu m-a muscat cand am cantat si am recitat in turceste... nu-mi mai fac nici o problema!
Piiii, ce bine ne-ar prinde la toti un pic de voie buna! Katya, ce zici? Il ajuti pe prietenul nostru?
Bucatare, ce se arde acolo pe aragaz? ;D

20 Martie, 2007, 08:42:16 p.m.
Răspuns #312

katya1886

dragii mei...eu cred ca...am vazut o corabie ostila... poate doar mi se pare dar daca sunt pirati? nu vreau sa creez panica printre pasageri insa avem cu ce lupta? sabii, arme, tunuri, chestii...stiti voi! si cineva care sa stie sa le foloseasca.

20 Martie, 2007, 08:48:54 p.m.
Răspuns #313

diana_nistor

Vizitator
Draguta Katya, fii pe pace! Nu, nu avem sabii, tunuri sau sabii! Dar suntem destepti, avem vorbe bune, suflete calde, inimi deschise, ganduri frumoase si...multe, multe flori! Eh, sa vad eu cine e in stare sa se lupte cu noi! :)

20 Martie, 2007, 09:07:47 p.m.
Răspuns #314

katya1886

ce sperietura am tras!