05 Noiembrie, 2025, 12:00:33 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288211 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Noiembrie, 2007, 03:20:51 p.m.
Răspuns #225

Lorelei

O cafea, o cafea, regatul meu pentru-o cafea!
Si greul zilei abia incepe...  ::)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Noiembrie, 2007, 03:34:07 p.m.
Răspuns #226

Minerva

:D si inorogul? Am facut o cafea buna... te incanta? :angel:
Spor la treaba, fata frumoasa! Daca zambesti sigur se insenineaza ziua ;)
« Ultima Modificare: 01 Noiembrie, 2007, 03:35:45 p.m. de Minerva »

01 Noiembrie, 2007, 03:36:05 p.m.
Răspuns #227

Lorelei

Inorogul nu-l dau!  :laugh: Dar pe-un cal nu-mi dai cafeluta?  :D

01 Noiembrie, 2007, 03:43:00 p.m.
Răspuns #228

Minerva

Dau cafeluta oricum. Cat despre calutul minune... e ferrari? :angel: ( o sa dau in mania discxutiilor despre masini :laugh: )

01 Noiembrie, 2007, 03:45:16 p.m.
Răspuns #229

Lorelei

Da, Ferrari, asa il cheama, Ferrari.  :laugh: :laugh: Diiii, Ferrari!

01 Noiembrie, 2007, 04:11:02 p.m.
Răspuns #230

Minerva

Aha... tractiune baligoasa :laugh:
Sunt frumosi, multumesc. Nu pot sa impart vila (ar dispera proprietarul), iar parcarea e neacoperita. Poate doar la castel sau la han sa gasim gazduire ;)

01 Noiembrie, 2007, 06:01:20 p.m.
Răspuns #231

vetiver

Olaaaa! :-h
Ia te uita ce zburda calutii ferrari pe-aici. Ce pacat ca nu-i putem lasa sa se joace impreuna sau mai stii... unde e printesa cu bagheta magica sa-i transforme pe toti ori in cai putere, ori in tractiune baligoasa :laugh:

Buuun si pentru ca deja e seara ce-ati spune de niste beri?
 :cheers: O bere pentru calul meu!!!!

Lady Allia si pe-aici a plouat dar...( si) cu zambete. Vino mai des si stai mai mult! Printesica ce face? E o dulce-dulce, da-i te rog si din partea mea pupicei multi, multi :-*

01 Noiembrie, 2007, 06:04:01 p.m.
Răspuns #232

Escu

Global Moderator
Nu misca nimeni

Aici  :police: animalelor! FARA BERE LA CAI! Caii se confisca!
Let's put a smile on that face!

01 Noiembrie, 2007, 06:06:40 p.m.
Răspuns #233

Semiramis

Global Moderator
deci să fim în clar! totul până la inorog. eu sunt singura care are grija de el...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

01 Noiembrie, 2007, 06:11:36 p.m.
Răspuns #234

Minerva

:nono: eu ma duc la protectia consumatorilor si reclam. pe firma scrie cafea si cand colo calu-i cu berica-n bot.
inorogul ti l-ai atribuit prea tarziu. din cate stiu donsor inorog... e departeeee
« Ultima Modificare: 01 Noiembrie, 2007, 06:14:49 p.m. de Minerva »

01 Noiembrie, 2007, 07:09:38 p.m.
Răspuns #235

vetiver

Hahahaaaa, Iuliane, acum parca e prea scurt timpul cand mai poti face modificari, uoooffff!  :laugh:

:o dar ce-mi vad ochii?! ia sa vad ce-ati scris cat eram cu spatele?

01 Noiembrie, 2007, 07:14:20 p.m.
Răspuns #236

vetiver

Eu vorbeam de calul meu  :D nu de inorog, deci nu mi-am atribuit nimic din ce nu-mi apartine, sa ne fie clar!
Deci... calului meu imaginar 8) pot sa-i dau orice  :P

Tocmai invocam si vroiam sa fac ofrande pentru zanele facute nevazute si cand colo... hmm!

just_a_tear, repede, spune-mi mai ai durerile alea? si de ce stai asa tacuta?

01 Noiembrie, 2007, 07:24:47 p.m.
Răspuns #237

vetiver

:nono: eu ma duc la protectia consumatorilor si reclam. pe firma scrie cafea si cand colo

Pai parca aseara cautati si altceva decat cafea pe-aici si am stabilit ca fiecare isi ia ce vrea. Ei bine, eu (si calutul ferrari de pe masina cu acelasi nume la care visez eu :D, DA? deci nu vorbesc de calutul lui Lorelei sau de nu stiu ce inorog ;) ) am poftit la bere  :cheers:

cine mai vrea? domnul politai Escu? Nu? Atunci cu ce va pot "mitui" amical, pentru ca e clar ca nu-mi puteti confisca imaginatia :P :P :P

:laugh: :laugh: :laugh: ce-ati zbughit-o! :laugh: :laugh: :laugh:
« Ultima Modificare: 01 Noiembrie, 2007, 07:28:41 p.m. de vetiver »

01 Noiembrie, 2007, 07:32:33 p.m.
Răspuns #238

Just

Buna seara,buna seara!

Mai ,tot plina esti de energie?Sa fie din cauza ca esti proprietara unei cafenelei si cafeaua e tot timpul sub nasuc?
Hehe! Eu acum ma duceam in bucatarie sa pregatesc un ness,fac unul si pentru tine daca vrei ca si asa mai avem multe ore in fata si daca bem un ness acum putem sta la povesti toata noaptea.Numai o sa fim si mai pline de energie si sa vezi atunci ce iese.

Ma mai doare ,dar nu ca ieri si mi-am pus o pernita la spate pe scaunul de la birou ,numai bine!

Oricum e bine sa beau lichide si e bine sa bem lichide in general.Deci ,cat mai multe cafele ,ca doar tot lichide sunt.

:laugh:

Cat despre cai,daca o dam inainte cu cestile (sau in unele cazuri ,canile ca cestile sunt deja expirate) de cafea o sa avem toti .O sa-i vedem verzi si mai grav ,pe pereti.

^:)^
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

01 Noiembrie, 2007, 07:40:31 p.m.
Răspuns #239

vetiver

Sigur ca vreau, astept sa-l aduci!  :)
Mmmmniammm, imi place si mie ness-ul, lacramioara, cum sa nuuu?!
Cum il faci? Mai dulce asa? Ca uite, eu cafeaua o fac si o beau amara dar ness-ul ceva mai dulce.
Nu stiu daca s-a inteles ceva, stiu ca scriu prea incet, dar tocmai de aia o fac, pentru ca de obicei nu-s prea coerenta si ;D ma straduiesc sa fiu. ::)

Heh! E bine cu voi! :-*