05 Noiembrie, 2025, 02:19:16 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288314 ori)

0 Membri și 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

01 Noiembrie, 2007, 07:51:30 p.m.
Răspuns #240

Just

Ne bucuram ca-ti place,cel putin eu ma bucur sincera .Ai venit si ai ramas ,ba mai mult ai construit un topic unde ne mai descretim fruntile si renuntam la tacere ,mai povestim una ,alta si asta ne apropie .

Sa stii ca si eu am baut inainte cafeaua neagra,fara lapte ,fara zahar pentru ca ii simteam mai bine gustul.Apoi am trecut pe ness .Il fac dulce si-l "shake -uiesc " cu un mixer mic ,apoi pun apa fierbinte si-l beau intr-o cana mare .

:-\
Nah,M-ai facut sa-ti spun si secretul retetei mele.Hehehe!!!
???
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

01 Noiembrie, 2007, 09:35:58 p.m.
Răspuns #241

vetiver

Multumesc mult just_a_tear pentru generozitate. :hug: Ia uite cate mi-ai daruit: ness dulce, aromat si bine shake-uit :), secretul retetei ;D, ganduri bune si frumoase ca tine si ceea ce e cel mai important pentru mine, caldura prezentei tale. :)
Sper sa-ti pot fi si eu aproape, cu o vorba buna sau un gand, atunci cand vei avea nevoie.

02 Noiembrie, 2007, 09:19:39 a.m.
Răspuns #242

Semiramis

Global Moderator
mi-e somn.  >:(
am fost aseară într-un club la concert holograf (care a fost suuuuper tare) şi m-am culcat pe la 2 jumate.  :'(
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

02 Noiembrie, 2007, 09:55:42 a.m.
Răspuns #243

inda

Mi-e si mai somn
azi noapte am fost vrajitoare si acum am capul cat un dovleac :help:
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

02 Noiembrie, 2007, 10:18:10 a.m.
Răspuns #244

alexia

Helloooooo! :happydance: Mai este cafea?  :D
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

02 Noiembrie, 2007, 10:21:26 a.m.
Răspuns #245

alexia

Seeeeemi, trezirea!  :happydance: Si voi, restul, ce e atat de multa liniste?? 'Neata tuturor! Vine week-endul si voua va e somn. Hmmm...  :nono: Nu se poate!

02 Noiembrie, 2007, 10:41:38 a.m.
Răspuns #246

Zantiala

Vin fiert pentru un om racit serviti ? :)
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

02 Noiembrie, 2007, 10:42:45 a.m.
Răspuns #247

Lady Allia

Neatza' alexia  :-* si bine te-am reantalnit  :happydance:!
Dar pe unde umbli domnita frumoasa? :D
Ne tii pe aici asa in asteptare si ne oferi prezenta ta plina de veselie doar cu lingurita"?!... :P Da ce inseamna asta?  ;D

Neatza LoveTime!!! Care? Ce? Pe unde? Cum? Cand?...Povestiti tot...ca daca eu nu am timp sa scriu - din cauza de bebe  ;D :baby: ;D - macar va pot citi cu ea in brate... :laugh:!
De asta dau mai rar la scris pe aici vetiver... :), dar lasa, cand voi putea, recuperez eu tot...!!! Te imbratisez si...mai aduna-i..., mai aduna-i draga mea, caci se pare ca venirea ta aici a fost de cel mai bun augur  :-* :-* :-*! De cand ai venit tu...s-au reantors atatia... :) :-* :)...
O fo dorul de "acasa"?...O fi apropierea sarbatorilor cand toti ne reintoarcem unde ne-am simtit atat de bine?...Poate un pic din toate... ;)

02 Noiembrie, 2007, 10:44:02 a.m.
Răspuns #248

inda

Mai bine paracetamol pentru om racit, ca mie de la ... medicatia alternativa mi se trage... dovleacul de azi dimineata  :D

02 Noiembrie, 2007, 10:49:06 a.m.
Răspuns #249

Semiramis

Global Moderator
hei, alexia!!! mi-a fost dor de tine... :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

02 Noiembrie, 2007, 10:51:18 a.m.
Răspuns #250

Zantiala

Multumesc, Inda, esti o dulce :-*... dar as incerca si medicina alternativa, caci de la cea "clasica" prea multe imbunatatiri nu am simtit.  :)
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

02 Noiembrie, 2007, 10:59:36 a.m.
Răspuns #251

inda

singura solutie e rabdarea de 7 zile cu tratament si o saptamana fara  :D
sau poti incerca si cea cu vinul... durerea de gat va fi inlocuita cu cea de cap  ;)

02 Noiembrie, 2007, 11:03:25 a.m.
Răspuns #252

Just

M-am trezit si eu mai demult ,insa nu am avut putere sa scriu,inca mi-e somn desi sunt la jumatate de cana de ness.
Alexia ,bun revenit ,ne bucura prezenta ta mai ales la o cafea.
Zantiala ,eu nu mai iau medicamente cand racesc ca atatea am luat incat nu mai au efect asupra mea ,dar ma tratez cu ceiuri peste ceaiuri .Asa ca eu spun sa renunti la vinisor si la cafea si sa te orientezi spre ceiuri .
:-X
Daca poti ,asta e partea a doua.

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

02 Noiembrie, 2007, 12:01:30 p.m.
Răspuns #253

alexia

:-* Draga Lady, nu umblu prea departe. Sunt mereu pe aici, prin preajma. Cat despre povestit, mi-ar trebui si mie un pitic pe care sa-l pun sa scrie in locul meu (asta din lipsa de timp).
       Si cat de dor ti-a fost de mine, mai, draga Semi??  :happydance:
       Lacramioara, si tie ti-e somn??  ::) Ufff!

02 Noiembrie, 2007, 03:20:35 p.m.
Răspuns #254

Minerva

Domnita alexia! Ei poftim surpriza! Bun revenit, fata frumoasa! Vad ca descurcareata cum te stiu ai nimerit noul coltisor al prietenilor si ai dat si peste gazda noastra cea draguta, domnita vetiver. Are fata asta o cafea... cred ca numai un_suflet mai stia sa prepare ceva asa reusit in cafeneaua ei.
Acum ca tot esti prin zona poate ne-om intalni intr-o seara la un "Drinking and Folk Songs" tot pe aici ca parca mi s-a facut dor de muzica si cafea, prieteni si povesti vesele :D Iar cum spune Semira: "thanks God it's friday!"