Va salut, dragalasilor!

Capcaunul poreclit "net" a incercat sa ma tina departe de voi. Nu i-a mers, pentru ca am invocat zeitele si zanele bune - Lorelei, Minerva, Semiramis, Diana - care i-au venit de hac, pana la urma, si... iacata-ma-s!

Asa, dragele si dragii mei si acum, ia sa vedem... unde e spiridusul care mi-a suflat in ureche si mi-a mai dat cate un ghiont, cand eram gata-gata sa renunt la speranta de a va mai vedea vreodata impreuna? Cum? Nu stiti cine e? Hahaaa, sa vedem, ghiciti?

Da, asta e secretul aromei "lovetime": regele

, spiridusul, zanele, printesele, elfii, personajul ascuns, sfatuitorul de taina... si voi, toti ceilalti...

Ii salut pe alexia si Zantiala!
Este si vinul fiert bun pentru raceala dar, dupa cum se stie, e bine s-o iei din pripa, pentru ca altfel e foarte capricioasa si pana nu-si face hachitele nu trece (stie inda ce zice

). Sa-mi zici cum te mai simti si sper sa te chinuie cat mai putin.
Are dreptate si lacramioara (tu cum te mai simti?) cand spune ca trebuie consumate multe lichide, bune in general pentru organism dar mai ales cand sunt probleme de rinichi sau deshidratare din cauza febrei.
Semiramis, sunt mandra de eroismul tau!

Ei bine, virusul cu nume frumos va fi pus la respect

In rest, sper ca sunteti bine cu totii si va pregatiti de un sfarsit de saptamana cat mai placut, ceea ce va doresc!