05 Noiembrie, 2025, 02:19:16 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288316 ori)

0 Membri și 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

02 Noiembrie, 2007, 04:15:08 p.m.
Răspuns #255

vetiver

Va salut, dragalasilor!  :-h
Capcaunul poreclit "net" a incercat sa ma tina departe de voi. Nu i-a mers, pentru ca am invocat zeitele si zanele bune - Lorelei, Minerva, Semiramis, Diana - care i-au venit de hac, pana la urma, si... iacata-ma-s!  :bounce:  ;D

Asa, dragele si dragii mei si acum, ia sa vedem... unde e spiridusul care mi-a suflat in ureche si mi-a mai dat cate un ghiont, cand eram gata-gata sa renunt la speranta de a va mai vedea vreodata impreuna? Cum? Nu stiti cine e? Hahaaa, sa vedem, ghiciti? :whistling:

Da, asta e secretul aromei "lovetime": regele :king:, spiridusul, zanele, printesele, elfii, personajul ascuns, sfatuitorul de taina... si voi, toti ceilalti... :angel:

:) Ii salut pe alexia si Zantiala! :-h
Este si vinul fiert bun pentru raceala dar, dupa cum se stie, e bine s-o iei din pripa, pentru ca altfel e foarte capricioasa si pana nu-si face hachitele nu trece (stie inda ce zice :D). Sa-mi zici cum te mai simti si sper sa te chinuie cat mai putin.
Are dreptate si lacramioara (tu cum te mai simti?) cand spune ca trebuie consumate multe lichide, bune in general pentru organism dar mai ales cand sunt probleme de rinichi sau deshidratare din cauza febrei.
Semiramis, sunt mandra de eroismul tau! :D :-* Ei bine, virusul cu nume frumos va fi pus la respect 8) ;)

In rest, sper ca sunteti bine cu totii si va pregatiti de un sfarsit de saptamana cat mai placut, ceea ce va doresc! :cheers:

:-* :-h

03 Noiembrie, 2007, 11:01:28 a.m.
Răspuns #256

vetiver

neata buna, lovetime!  ;)
 :coffee: aburind, aromata cu multa dragoste, pentru mine si cine mai doreste  :hug:
« Ultima Modificare: 03 Noiembrie, 2007, 11:04:26 a.m. de vetiver »

03 Noiembrie, 2007, 05:32:43 p.m.
Răspuns #257

motanel

Cred ca azi am exagerat cu cafeaua dar cine rezista sa stea departe de cafeneaua Lovetime?! Mai toarna, barman, o ceasca! A, aici lumea se autoserveste, deci eu centrez, eu dau cu capul!  :laugh: Si bacsisul cui il las?!  ???
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

03 Noiembrie, 2007, 05:40:49 p.m.
Răspuns #258

Lorelei

Pai daca tu centrezi, tu dai cu capul, macar tot tu sa si aperi poarta! Deci bacsisul ti-l oferi tot tie.  :laugh: Sa fie treaba treaba! Mie una mi-ar trebui o cafea ca n-am baut deloc azi. Probabil de-aia gandesc mai incet azi. sau o fi din cauza de week-end?  ::)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

03 Noiembrie, 2007, 06:17:17 p.m.
Răspuns #259

motanel

Lorelei, uite ocazia care nu vreau sa treaca pe langa mine "in poarta goala"  :laugh:

Te invit la o cafea pregatita intr-un ibric de arama, plonjat intr-o baie de nisip fierbinte. Cand va fi gata, o torn in cesti, adaug cativa stropi de wiskey irlandez, frisca si zahar. Ce zici? Te am de musteriu? :) Eu imi voi aprinde pipa cu un amestec de tutun irlandez. Tie iti ofer un Davidoff light.
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

03 Noiembrie, 2007, 06:21:31 p.m.
Răspuns #260

Lorelei

Ei ei ei, uite ca la o cafea nu m-a mai invitat cineva de "secole". Cat de umani ne face uneori sa ne simtim o ceasca de cafea in dar! (ma face, de fapt) M-ai nimerit si cu tigarile, nu fumez Davidoff, dar fumez numai light. Deci cu mare placere. Daca e asezonata si cu o conversatie spumoasa, you made my day, cum se zice. Mai ca ajung la vorba ta, as renunta si la o partida de sex pentru asta, oricat de macho ar fi tipul  :rofl: :rofl:

03 Noiembrie, 2007, 06:59:21 p.m.
Răspuns #261

motanel

Trag cu ochiul de minute bune la tonomatul din coltul dreapta al cafenelei. Oare mai functioneaza? Si daca da, oare Lorelei imi va acorda onoarea unui das? Si daca da, oare nu se va supara cand o voi calca pe picioare? Oooo, mi-am facut griji degeaba! Tonomatul a onghitit moneda si a ales melodia... Tutti Frutti - Za King!  :laugh:

03 Noiembrie, 2007, 07:04:26 p.m.
Răspuns #262

Lorelei

Dupa ce s-a terminat melodia mi-am incercat norocul...  :D Si cum norocul meu a fost mai surazator decat al lui a inceput Leonard Cohen - Dance Me To The End of Love. Trag cu ochiul sa vad, are de gand sa ma invite sau nu?  ::)

03 Noiembrie, 2007, 07:10:39 p.m.
Răspuns #263

motanel

Ioi, vorba noastra, a ardelenilor! Amu sa vad de ce sunt in stare!  :-[ O invit! E clar! Vai de bietele ei picioruse daca am uitat arta asta a dansului chiar de tot! O sa faca cunostinta cu herghelia de cai niha a lui Semiramis, o sa aibe impresia ca au trecut peste picioarele ei cu viteza unui Ferrari si o sa aibe gust de stele verzi!  :laugh:

03 Noiembrie, 2007, 07:13:34 p.m.
Răspuns #264

Lorelei

:rofl: :rofl:

La asa previziuni nu ma pot abtine sa nu rad in hohote. Dar nu ma pot abtine nici sa accept.  :-[ Mai vad eu cu hergheliile! Acum daca ma gandesc bine la ce dansatoare "desavarsita" sunt eu, deja perspectiva devine de doua ori mai dezastruoasa! ei si? atata rau! diiii, calutilor!  :laugh:

03 Noiembrie, 2007, 07:16:40 p.m.
Răspuns #265

motanel

Vad ca asistentza e mai precauta si a facut cerc larg in jurul nostru. Cum era vorba aia? Frica pazeste bostanaria?  :laugh:

03 Noiembrie, 2007, 07:18:31 p.m.
Răspuns #266

Lorelei

Doamne, cum ajung eu in centrul atentiei fara sa vreau! Cred ca trebuie sa ma mobilizez si sa iau lectii de dans. Daca ia si motanel, atunci data viitoare macar statul lor pe margine are o justificare, dom'ne!  :P

03 Noiembrie, 2007, 07:23:42 p.m.
Răspuns #267

motanel

Ce sa mai zic?! Sper ca antitalentul meu la dans sa fie asemeni muscaturilor de tantar: sa se vada acum, dar sa se simta doar cand ajungi acasa. Macar de nu mi-ai cere numarul de telefon ca sa ma poti injura sau , mai rau, sa imi ceri despagubiri!  ;D

03 Noiembrie, 2007, 07:25:56 p.m.
Răspuns #268

Lorelei

Iaute cum umbla el cu psihologia inversa!  :D :D Oare sa-i cer numarul de telefon deci? (sa ma prefac ca tine psihologia asta inversa?  8))

03 Noiembrie, 2007, 07:32:05 p.m.
Răspuns #269

motanel

Curg apele pe mine dar nu stiu de ce: de emotie sau de efort. Sau de teama?  ;D

O iau inaintea ei si ii cer numarul de telefon. Poate am norocul sa ma refuze... si atunci fac pe suparatul si jignitul si plec. Daca mi-l da, ii multumesc si ma retrag elegant. Ce copil sunt! Ha ha!