Cafeaua cu aromă de LoveTime e cea mai bună cafea de pe planetă, vă asigur. Ce parfum, ce dulceaţă suavă dar şi penetrantă totodată! Face înconjurul Terrei! Am văzut oameni simpli precum şi fermieri, culegători de fructe (chiar şi de cafea), medici, dar şi aviatori şi marinari, până şi oameni de stat întrebându-se de unde vine această aromă… Eu ştiam, dar nu le-am spus. I-am lăsat să se delecteze, să viseze – pentru că aroma cefelei de LoveTime predispune la visare… Să aibă cafeaua cu aromă de LoveTime niscai secrete? Cred şi eu. Secretele pregătirii acestei cafele nemaipomenite le ştiu numai Semiuţa, Alexuţa, dona Lorelei (adolescentina), Desdemona, Pokemon, Lady Allia, Inda_Blue, Vetiver, Zantiala şi celelalte fete admirabile, când în preajmă-le se află Escu („şoricelul” cu subtilităţile lui şic, „aruncate într-o doară”), care ştie foarte bine reţeta, dar o păstrează la loc sigur.
…Vă duc dorul, dragilor, indiferent unde mă aflu – tocmai datorită acestei arome inconfundabile. Bine zis: „Cafea cu aromă de LoveTime”! Felicitări pentru tot ceea ce faceţi! Daţi-i înainte, că e frumos şi antrenant!