04 Noiembrie, 2025, 10:50:14 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288186 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

03 August, 2008, 12:43:04 a.m.
Răspuns #465

Switty

Sa-ti fie de bine, motanel!..si nu te mai feri atata de apelative, ca daca e sa o iei pe aratura - iti spunem noi.. :P
Eu una beau cafea la orice ora din zi si din noapte..poate ca ar fi cazul sa ma ridic si sa spun raspicat: " My name is Switty and I'm a ..coffee-holic! "  :angel:
« Ultima Modificare: 03 August, 2008, 01:33:35 a.m. de Switty »
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

03 August, 2008, 07:56:25 a.m.
Răspuns #466

Just

Buna dimineata ,Lovetime!
Am pregatit un ceai bun .
Eu il aleg pe cel in cescuta alba si ma intorc la birou ,celelalte sunt pentru primii trei lovetimisti matinali.
Sa aveti o zi frumoasa si plina de soare!

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

03 August, 2008, 08:30:18 a.m.
Răspuns #467

Switty

Buna dimineata, draga Just!  Ma bucur sa te revad in mijlocul nostru dupa scurta retragere.  :-*
Buna dimineata tuturor!
Multumesc de ceai - poate ca nu mi-ar strica o tura scurta de "dezintoxicare" pana la prima cafea, asa ca il voi lua eu pe acela in cescuta cu dungi albastre.. :)
O duminica linistita..

03 August, 2008, 10:53:20 a.m.
Răspuns #468

motanel

Buna dimineata, daca se mai accepta la ora asta, sarut mana pentru ceai, excelent,  am pus de cafea, cam  tarziu ce-i drept dar de la ora la care am plecat mi era sa nu se raceasca .Asa ca...acum avem o cafea prospata ??? Mmm, excelenta.Ciocolata si inghetata de caramel vrea cineva la cafea?Eu am fugit, vreau si micul dejun.
  SEE YOU!
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

03 August, 2008, 12:23:33 p.m.
Răspuns #469

Escu

Global Moderator
Tocmai am luat micul dejun...la ora pranzului. Un ceai pentru mine a mai ramas ?
Let's put a smile on that face!

03 August, 2008, 12:58:18 p.m.
Răspuns #470

Switty

Da..se pare ca e ultimul..asa ca ia-l repede pana nu ti-o ia altcineva inainte.. :P Si sa-ti fie de bine..
Eu l-am dat gata pe-al meu..asa ca ma reprofilez.. :coffee:
« Ultima Modificare: 03 August, 2008, 12:59:55 p.m. de Switty »

04 August, 2008, 08:21:14 a.m.
Răspuns #471

lumycriss

Vizitator

04 August, 2008, 09:46:24 a.m.
Răspuns #472

catty

Dupa drumuri lungi si rataciri nejustificate am reusit sa ajung din nou la voi. Cu toate ca nu mai sunt primele ore ale diminetii as avea mare nevoie de o cafea tare cu lapte. Ma primiti in draguta voastra cafenea? :-\

05 August, 2008, 07:48:45 a.m.
Răspuns #473

Just

Bun (re)venit ,Catty pe forum si in cafenea. Fa-te comoda si pana ii vei da de stire lui Vetiver (care din cand in cand ne face proviziile) iti ofer portia mea de cafea la care oricum renunt ,cu conditia sa ma lasi sa mai iau cate o gura mica ,mica dintr-o cescuta din cand in cand.

Acum va spun:
BUNA DIMINEATA ,LOVETIME -istilor !
Sa curga ceaiul in cesti si cafelele in cani !

Zi frumoasa si plina de soare!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

05 August, 2008, 08:27:05 a.m.
Răspuns #474

catty

Buna dimineata tuturor!

Multumersc mult mult Just :-* :-* :-* Voi imprumuta din portia ta pana voi ajuta si eu la aprovizionare cu un borcan nareeee de ness din care sa se serveasca cei care prefera cafeaua instant (datorita gustului sau a lenei :P ).

O zi superba va doresc!

05 August, 2008, 10:43:06 p.m.
Răspuns #475

lumycriss

Vizitator
Seara buna... eu ma plictisesc si mor de cald... Cine are chef de stat la povesti?  :D

06 August, 2008, 11:53:19 a.m.
Răspuns #476

lumycriss

Vizitator
Hey, chiar asa pustiu e pe-aci?  ???
Unde a plecat toata lumea?  :confused:
Hai, ca am chef sa mananc o inghetata!  :D  :icescream: (desi mai mancai una de dimineata  :P )
Nu ma lasati singurica!  :'(
« Ultima Modificare: 06 August, 2008, 11:58:17 a.m. de lumycriss »

06 August, 2008, 08:18:18 p.m.
Răspuns #477

Semiramis

Global Moderator
păi nu te duci cu catty în week end la îngheţata?  ;D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

06 August, 2008, 08:20:24 p.m.
Răspuns #478

lumycriss

Vizitator
asa e, numai ca pana se gandim noi la inghetata, plangeam singurica pe aici...  :'(
aveam chef de povesti...  :-[ numai ca nu era nimeni in asentimentul meu...  :(
ca tot veni vorba, in seara asta de/cu cine mai radem? am chef sa ma distrez!  :police:
« Ultima Modificare: 06 August, 2008, 08:23:07 p.m. de lumycriss »

06 August, 2008, 10:22:15 p.m.
Răspuns #479

catty

Hellllllloooo!!! Am auzit de departe ca pe aici ar fi rost de povesti si zambete.... e adevarat???  ::)