10 Octombrie, 2025, 05:38:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 271923 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 August, 2008, 10:27:55 p.m.
Răspuns #480

lumycriss

Vizitator
ooo, da! ai ceva glume in program pentru noi toti?  :D
ca am observat ca lumea e cam bosumflata azi, si zilele astea in general...  :getlost:
apropos, stie cine bancul cu "the lady and the diplomat"? (va avertizez ca este vorba despre umor englezesc, iar eu nu-l pot reproduce decat in original   8) )

06 August, 2008, 10:30:42 p.m.
Răspuns #481

catty

Glume in program nu am dar le prindem din mers :P

Nu stiu bancul dar nu ar fi rau sa ma pregatesti in a intelege umorul englezesc :P... deocamdata am ceva probleme in aceasta privinta :-\

06 August, 2008, 10:37:17 p.m.
Răspuns #482

lumycriss

Vizitator
Mai, nush ce pregateala as putea sa-ti fac, mie mi-a placut mult si fara sa am habar ca umorul englezesc este extrem de sec  :D , desi englezii astia am inteles ca-si petrec vremea discutand numai despre... vreme  :laugh:

If a diplomat sais yes, he neans perhaps, if he sais perhaps, he means no, and if he sais no, than he isn't a diplomat.  :police:
If a lady sais no, she means perhaps, if she sais perhaps, she means yes, and if she sais yes, than she isn't a lady.  :-[

This is it!  8)

06 August, 2008, 11:20:27 p.m.
Răspuns #483

catty

Nice bancul  ;D Dar esti sigura ca e englezesc??? Gandesc ei atata???  :-\

Eu nu stiu bancuri :( si cele care mi-au placut cel mai mult le-am citit pe acest site asa ca nu prea am cum sa vin cu ceva nou...

06 August, 2008, 11:22:57 p.m.
Răspuns #484

lumycriss

Vizitator
eeee, trebuie sa-ti aduci aminte si tu ceva...  ;) macar o povestioara haioasa.  :D
uite eu, spre ex, cand eram mica, eram tare rasfatata, si la varsta de 2 ani aveam un fratior abia nascut.
si nush cum se facea de toata lumea se oprea in dreptul lui si exclama "ce baietel frumos!"
la care eu, furioasa  >:( "si eu sunt pe aici!"  :laugh:

06 August, 2008, 11:36:14 p.m.
Răspuns #485

catty

:laugh: Dragutttt ... Vred ca asa patesc majoritatea copiilor cand apare un fratior sau surioara...li se pare ciudat sa nu mai primeasca ei toata atentia :P

Eu nu am experimentat sentimentul asta caci sunt singura la parinti :( asa ca am primit mereu toata atentia, dar cand oameni mari aveau treaba sau nu vorbeau cu mine si vroiam eu sa zic ceva...asta tot pe la 2-3 ani...mi s-a povestit ca ma duceam la cel cu care vroiam sa vorbesc si ii luat obrajii in manute sa il fac sa se uite la mine ca sa pot spun eu ce aveam de zis  :laugh: fiind desigur ceva foarte important si urgent :P

06 August, 2008, 11:50:12 p.m.
Răspuns #486

lumycriss

Vizitator
Hey, are you going to listen to me while i am speaking or not?  >:( erai haioasa!  :laugh:

Eu am fost tare zbantuita in copilarie, si mult mai indrazneata decat sunt acuma! Hmmmm.... Mi-e somn, ma dor ochii si capul si ma gandeam sa ma culc mai devreme in seara asta... dar hai sa-ti povestesc inca o intamplare de la care cu greu ma pot abtine sa rad de cate ori imi aduc aminte de ea  :rofl:

Eram micuta si eram in vacanta la bunici. Intr-o zi mamaia se gandi sa faca de mancare ceva mai neobisnuit, si puse ochii pe cocoselul de munte care se plimba falnic prin curte! Ma trimite pe mine la tataia sa-l informez despre aceasta intentie! Dupa ce primi solul, printre niste injuraturi scrasnite printre dinti, sau spuse in gura mare de sa auda toti vecinii (nu-mi mai aduc bine aminte  :D ), tataia ma trimite la mamaia cu urmatorul mesaj: "Pe-ala se gasi sa-l taie (...) Sa-l manance ea singura!"

Pe drum, eu ce m-oi fi gandit, probabil nu-mi venea a pricepe cum sa-l manance ea singura  ???, ca atunci cand ajung la mamaia ii zic: "A zis tataia sa-l mananci tu si cu mine!"  :laugh:

Nu stiu ce soarta a avut pana la urma bietul cocosel, dar e clar ca nu i l-as fi lasat pe tot mamaiei.  :getlost:

08 August, 2008, 11:41:05 a.m.
Răspuns #487

Just

Mai bea careva o cafeluta sau un ceai cu mine?
Parca s-a mai racorit afara ,asa ca merg pe terasa si astept vreo tovarasa sau vreun tovaras.
Vad ca pana si Martinel e ocupat cu vesnicele lui hartii...

:-*
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

08 August, 2008, 11:47:43 a.m.
Răspuns #488

lumycriss

Vizitator
Si eu vreau ceai!!!!!
Mai ai si pentru mine?  ::)

08 August, 2008, 11:59:31 a.m.
Răspuns #489

catty

Eu mi-am preparat un caffe latte cu pai roz :P.
Ce placut e afara... parca si soarele si vantul au chef de joaca  :). As sta aici intreaga zi.

13 August, 2008, 08:02:16 a.m.
Răspuns #490

Switty

Se frecventeaza mai rar cafeneaua zilele acestea - de inteles..eu am sa prepar totusi cele de trebuinta in caz ca va aparea cineva pe aici..
O vacanta frumoasa celor ce sunt liberi (preafericitilor!)  :P..o zi minunata si servici usor celor care ..deh..muncesc, insa mai trag chiulul putin prin zona..  ;)
« Ultima Modificare: 13 August, 2008, 08:03:56 a.m. de Switty »
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

17 August, 2008, 09:20:44 a.m.
Răspuns #491

alexia

Daca nu va treziti mai repede, ramaneti fara cafea!  :laugh: Ca eu, una, din zori si pana acum am tot servit!   
              Hai, somnorosilor, trezirea! :happydance: V-am auzit chemarea si m-am trezit duminica dimineata la ora 7 ca sa petrec ceva timp alaturi de voi, iar voi dormiti?  =D>
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

17 August, 2008, 11:13:54 a.m.
Răspuns #492

alexia

Eu am terminat de baut cafeaua! Toata! :P Cum se anunta o zi calda, ma vad nevoita sa evadez dintre peretii casei (macar) dar promit sa revin!
            Va doresc o zi minunata!
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

17 August, 2008, 11:30:22 a.m.
Răspuns #493

JadeGirl

Mai exista o cafeluta si pentru mine? Sper ca nu m-am trezit tarziu... :-[
Doar o piatra....a viselor

17 August, 2008, 11:33:44 a.m.
Răspuns #494

inda

Sigur ca mai este, hai sa cautam, Vetiver mereu imi pastra o cana mare de cafea, stia ea ca eu ma trezesc tarziu. Daca nu gasim alta am putea sa o impartim pe asta  :)
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul