Hey, are you going to listen to me while i am speaking or not?

erai haioasa!

Eu am fost tare zbantuita in copilarie, si mult mai indrazneata decat sunt acuma! Hmmmm.... Mi-e somn, ma dor ochii si capul si ma gandeam sa ma culc mai devreme in seara asta... dar hai sa-ti povestesc inca o intamplare de la care cu greu ma pot abtine sa rad de cate ori imi aduc aminte de ea

Eram micuta si eram in vacanta la bunici. Intr-o zi mamaia se gandi sa faca de mancare ceva mai neobisnuit, si puse ochii pe cocoselul de munte care se plimba falnic prin curte! Ma trimite pe mine la tataia sa-l informez despre aceasta intentie! Dupa ce primi solul, printre niste injuraturi scrasnite printre dinti, sau spuse in gura mare de sa auda toti vecinii (nu-mi mai aduc bine aminte

), tataia ma trimite la mamaia cu urmatorul mesaj: "Pe-ala se gasi sa-l taie (...) Sa-l manance ea singura!"
Pe drum, eu ce m-oi fi gandit, probabil nu-mi venea a pricepe cum sa-l manance ea singura

, ca atunci cand ajung la mamaia ii zic: "A zis tataia sa-l mananci tu si cu mine!"

Nu stiu ce soarta a avut pana la urma bietul cocosel, dar e clar ca nu i l-as fi lasat pe tot mamaiei.