05 Noiembrie, 2025, 05:07:28 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288379 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

21 Mai, 2008, 10:08:30 p.m.
Răspuns #360

Semiramis

Global Moderator
sigur, când dispar bomboanele, semiramis e de vină.
şi da sic, eu le-am mâncat pe toate. sâc!
vetiver, dragă fată, îţi simţim lipsa. chiar şi noi ăştia care nu suntem mari băutori de cafea.  8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

21 Mai, 2008, 10:19:21 p.m.
Răspuns #361

sic

Vizitator
Semiramis, sa-ti fie de bine, draga mea! Nu, nu mi-e paguba ca ai mancat toate... aaahhh... nici nu pot sa pronunt cuvantul, asa de pofta mi se face cand ma gandesc la ... uuuuffffff!! In sfarsit, puteai sa mai lasi una, asa de chestie, pentru disperati ca mine, dar... daca n-ai lasat, dupa cum spuneam, depuneti-s-ar pe solduri... aaa.... sa-ti fie de bine! (era sa ma ia gura pe dinainte!)  Inda, nici sticla cu coniac nu e de gasit? Pe cine putem banui de "sustragere"?

21 Mai, 2008, 10:28:13 p.m.
Răspuns #362

inda

Coniac mai este putin, dar numai pentru ca l-am dosit eu mai zilele trecute, ce sa-i faci, stoc mic, aprovizionarea in salturi, si cum era sa ramanem fara in situatii de criza?  :D

Uite, am adus aici, sper sa-ti placa, am incalzit putin si paharul... ah...servetele nu mai avem dar distragem atentia de la asta cu o floricica   :)
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

25 Mai, 2008, 09:40:00 a.m.
Răspuns #363

amelie

O cafea bună trebuie să fie neagră ca iadul, puternică la fel ca şi moartea şi dulce ca dragostea.
hai la cafea ;D..............

« Ultima Modificare: 25 Mai, 2008, 09:43:56 a.m. de amelie »
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

06 Iunie, 2008, 05:29:39 a.m.
Răspuns #364

Just

Buna dimineata ,Lovetime!

Numai ce s-a luminat de zi si vad ca deja utilizatorii ne viziteaza ;somnorosi ,e drept! Asa ca  ma vad nevoita sa le pregatesc o cafeluta expresso ,cu aroma si crema de lapte peste care am sa pun si putina scortisoara ca sa-i trezim instantaneu.

Ce se mai aude pe meleagurile voastre?Toate bune si frumoase? Zilele tot senine va sunt?
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

06 Iunie, 2008, 09:07:15 a.m.
Răspuns #365

Escu

Global Moderator
Neatza zic si eu..dupa multe randuri citite in dimineata asta...neatza.. :sleeping:
Let's put a smile on that face!

06 Iunie, 2008, 09:12:29 a.m.
Răspuns #366

Just

Buna dimineata !

Asa ma apuca somnul de fiecare data cand vad emoticonul ala .Ma duce cu gandul la o perna moale ,la capul meu pe ea ... ehe!Dar parca tot mai bine merge o cafea .Asa ca hai sa ne asezam si sa o savuram in timp ce mai citim cateva randuri sau mai schimbam cate-o vorba ,doua.
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

06 Iunie, 2008, 09:13:27 a.m.
Răspuns #367

Escu

Global Moderator
Bea si pentru mine, eu in general nu beau cafea. Deh...n-am vicii  :D
Let's put a smile on that face!

06 Iunie, 2008, 09:19:05 a.m.
Răspuns #368

Just

Apai eu am tot baut de asta noapte .
Deh! unii n-au vicii ,altii au prea multe .Ce sa-i faci!?
Eu prefer sa beau cafa (ca si asa imi place mult de tot ,mai ales ness-ul) si sa dorm mai putin .Am citit sau poate am vazut la televizor ca un om doarme o gramada (nu stiu exact cat )de ani din viata. Asa ca m-am hotart (stii ca M.Eliade a reusit!?) sa dorm mai putin sau macar sa compenez timpul ala deja prea mult dormit.

Serveste si tu un ceai ,poate aroma o mai atrage vreun oaspete .

06 Iunie, 2008, 11:17:02 a.m.
Răspuns #369

Emma

mmm...aroma de cafea nu se compara cu niciuna....si mai ales cu aroma de lovetime.. :-* :coffee: eu beau cafea doar ca imi place aroma...ideea in sine.. :P deci nu e viciu! iar daca trec 2 zile fara sa beau nu se intampla nimic, eu beau cafea doar cand am dispozitie, iar acum...cred ca o sa dau buzna in bucatarie..sa-mi fac una ca prea mi-ati facut pofta...  :happydance:
« Ultima Modificare: 06 Iunie, 2008, 11:59:08 a.m. de emma_white »
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

08 Iunie, 2008, 12:06:25 a.m.
Răspuns #370

Semiramis

Global Moderator
cafea nu e, nici ceai, cutia de prajiturele goală...termitele au trecut pe aici. hai, cine se ocupă de aprovizionare? eu vreau ceai de iasomie şi tartă cu mere.  :D

08 Iunie, 2008, 12:09:43 a.m.
Răspuns #371

Just

Asta pentru dimineata ,ca deocamdata-i totul inchis.
Propun ca primul trezit sa fie cel ce va face aprovizionarea ,dar sa nu ne traga chiulul.

Hai ca stiu eu unde a pus Vetiver ceaiul pentru urgente ca astea !Nu-i de iasomie ,ci de menta .Eu pregatesc doua cescute ,iar restul il las in bucatarie pe masa ca poate mai tarziu or vrea si altii.

08 Iunie, 2008, 12:13:21 a.m.
Răspuns #372

Semiramis

Global Moderator
de mentă? nu vreau, nu mă doare burta  :D !
unde o fi vetiver?

08 Iunie, 2008, 12:21:30 a.m.
Răspuns #373

Just

Pai numai pe asta il avem .
Acum ce sa facem !?eu una beau o cana ca n-are ce sa-mi faca rau .
Nu stiu pe unde ne umbla Vetiver si ne-a lasat si cafeneaua fara de provizii .Macar de ne-ar trimite vreun ravas sa stim ca-i bine .

Cum ne-om descurca cu aprovizionarea si cu atatia oaspeti ?mai ales ca Lovetime-ul adaposteste mai multe suflete in vara asta.

08 Iunie, 2008, 07:05:13 a.m.
Răspuns #374

Switty

Stiti de ce mi-e pofta mie? De-o Starbucks..mmmm.. ;D O sa ies mai tarziu sa savurez una si-o sa cumpar un pachet si niste biscotti sa refacem stocul din debara.;)
Ah, si-un spray pentru termite si alte umblatoare care ar putea da iama in ele.. :P
Pana una-alta, merge si una aromata - serviti, ca este pentru toata lumea!  :coffee:
« Ultima Modificare: 08 Iunie, 2008, 07:08:56 a.m. de Switty »
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"