05 Noiembrie, 2025, 05:18:57 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288405 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Iunie, 2008, 07:15:34 a.m.
Răspuns #375

Just

Multumim frumos!
Parca mi-a mai sarit si somnul cu aroma cafelei asteia.
Ce bine-i cand pregateste cineva cafeluta de dimineata !

Switty,dar biscuiti cu vanilie ai?
:-\
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

08 Iunie, 2008, 07:21:47 a.m.
Răspuns #376

Switty

Cu placere, draga mea! Desigur, am de vanilie si de ciucalata :)
Incropim noi ceva pana se umple cafeneaua si cu lume si cu provizii..hai, noroc intre timp! :)

P.S. Am pus si ceva muzica in fundal, poate se mai trezeste lumea..;D Shhhh!
« Ultima Modificare: 08 Iunie, 2008, 07:24:26 a.m. de Switty »
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

08 Iunie, 2008, 08:24:37 a.m.
Răspuns #377

liviu

'neata tuturor!
O zi implinita:)

« Ultima Modificare: 08 Iunie, 2008, 08:27:32 a.m. de liviu »

08 Iunie, 2008, 09:08:59 a.m.
Răspuns #378

Switty

'Neata, Liviu! Vaaaai, ce de bunatati ne-ai adus! Multumim! :) Eu am sa iau un cappucino cu scortisoara.. :P

08 Iunie, 2008, 09:26:47 a.m.
Răspuns #379

Just

Vai de capul meu!
Eu imi aleg expresso.Cafeaua sa fie pe masura somnului din mine.

Si daca nimeni nu a spus nimic de bunatatea aia de prajitura (doamne, ce bine!) indraznesc sa o servesc eu chiar in momentul asta- cu multumirile de rigoare lui Liviu .

:-\
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

08 Iunie, 2008, 09:33:49 a.m.
Răspuns #380

Switty

Ah, da, iar eu iau inghetata pana nu se topeste..mmmm! :icescream:

10 Iunie, 2008, 05:12:22 a.m.
Răspuns #381

Just

Buna dimineata ,LOVETIME!

Haide sa bem o cafea sau un ceai (dupa cum ne sunt preferintele) impreuna,mai schimband o vorba doua.

Asa-mi place mie momentul asta cel mai mult.E 5:10 .Tocmai incepe sa se lumineze cerul ,iar marea capata culoarea lui-.E semn ca a inceput o noua zi .Va doresc sa fie una pe gustul vostru.

10 Iunie, 2008, 06:13:01 a.m.
Răspuns #382

Switty

Buna dimineata tuturor!
Oh, si multumim de cafeluta, just_a_tear - azi e randul tau, nu? :) Mda, pai hai ca-ti tin de urat pana mai apar alti conlocuitori ai domeniului.
Unde-o fi liviu cu bunatatile alea de prajituri? Na, ca m-am invatat cu narav deja.. :-[

10 Iunie, 2008, 08:25:51 a.m.
Răspuns #383

sunshine

Buna dimineataaaaaaaaa! O cafea aromata intr-o dimineata superba de vara :coffee:Nu va ganditi ca am lasat fursecurile deoparte...... :nono:sunt dependenta de ele dar le impart bucuroasa cu voi :hug:

PS: hai, sis, ca se facu deja amiaza :P :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

10 Iunie, 2008, 05:15:39 p.m.
Răspuns #384

Lady Allia

:P şi ce? cafeaua este bună servită...oricând, dacă este savurată cu plăcere....
bună...amiaza tuturor şi o zi minunată vă doresc. a mea e...strălucitoare!

10 Iunie, 2008, 05:28:29 p.m.
Răspuns #385

Emma

pe langa o mie si una de foi...si alte treburi existente la mine pe birou....doar o aroma de cafea..si un ochi pe lovetime ma mai delecteaza putin...buna ...seara (aproape..) lovetime  :-*...si uite ca merge si seara o cafea...ca deh..asa e cand se anunta o noapte lunga... :-\
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

10 Iunie, 2008, 05:44:20 p.m.
Răspuns #386

Lady Allia

hehe  :)...dacă tot vorbim de nopţi lungi - eu nici nu mai le ştiu numărul, dar ştiu că au fost cele mai frumoase şi minunate nopţi din viaţa mea de până acum!
pot să mă aşez cu scaunul de vise lângă tine emma? ...până vine şi sora mea şi îi facem şi ei un loc  ;D...!!! dacă avem unde că acum toată lumea viselor e a ei!!!  :-* :angel:

10 Iunie, 2008, 06:00:39 p.m.
Răspuns #387

Emma

sigur ca da!  ;) dar sa va luati scaune comfortabile ca la cata treaba mai am eu....o sa avem tot de stat.... :-* aa..poate gasiti unele cu trei picioare (si joase..facute manual) ..ca tare mi-e dor de vremurile in care ascultam povesti la şezătoare...sau nu stii cum sunt..dar lasa....pana la urma va primesc cu ce scaune doriti  :laugh:
PS: sa nu uitati visele!
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

10 Iunie, 2008, 06:15:48 p.m.
Răspuns #388

Lady Allia

cu trei picioare să fie şi musai verzi din lemn de brad  :) să-mi sune a clacă în munte când luna e sus şi cosaşii şi-au terminat treaba, iar femeile torc şi povestesc sau doinesc de îţi vine să plângi. departe sunt vremurile, dar acum au un contur mult mai frumos  ;).

10 Iunie, 2008, 07:35:16 p.m.
Răspuns #389

sunshine

Am sosit, cu vise implinite si altele ce vor deveni realitate cu fiecare rasarit .Acus am scos si tarta cu capsuni din cuptor.......yammmmy ce aroma! Cat imi mai doresc si eu, sis, nopti pierdute ca ale tale! :hug:
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\